Cautare

2933 de rezultate pentru "talharie scorteni 04 06 2010" (2.96 secunde)
Cercetarile sunt continuate de politistii Sectiei 17, sub aspectul savarsirii infractiunii de talharie, cu T. Constantin in stare de retinere, urmand a fi prezentat Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 5, cu propunere de arestare preventiva.
Cercetarile sunt continuate cu G. Mihail, in stare de retinere si cu C. C., in stare de libertate, sub aspectul savarsirii infractiunii de talharie.
Ministrul nostru crede ca o imagine cu Poarta Sarutului a lui Brancusi, publicata in presa italiana, poate sterge o alta imagine din ziare, cea a romanului acuzat de viol, talharie si asasinat.
Pe numele ieseanului a fost intocmit dosar penal pentru comiterea infractiunii de talharie. Reprezentantii IPJ Iasi au precizat ca in lunile mai si iunie au fost efectuate controale in 214 sali de jocuri si baruri, in baza unui plan de actiune pentru prevenirea si combaterea infractiunilor de talharie.
Cercetarile sunt continuate de catre Sectia 4 Politie, sub aspectul savarsirii infractiunii de talharie, precum si pentru documentarea intregii activitati infractionale a autorului, H.
Cercetarile sunt continuate cu cei in cauza in stare de libertate, cei doi minori sub aspectul savarsirii infractiunii de talharie si O.
de 17 ani, din Bucuresti, care la data de 06.11.2009, in jurul orelor 15:00, in timp ce se afla in scara unui imobil de pe bulevardul Ion Mihalache, a imbrancit o batrana in varsta de 90 ani deposedand-o de suma de 90 lei, iar la data de 17.12.2009, in jurul orelor 17:30, a deposedat, prin violenta, o alta persoana, de un portofel cu bunuri si bani, in timp ce se afla in scara unui alt imobil de pe acelasi bulevard din sectorul 1.
de 16 ani, ca fiind autorii a patru infractiuni de talharie comise prin amenintare cu cutitul, in perioada 28.01.2011 - 08.02.2011, amenintari in urma carora au deposedat de sume de bani si telefoane mobile mai multe persoane.
Cercetarile sunt continuate de lucratorii Sectiei 3 Politie, sub aspectul savarsirii infractiunilor de talharie, prostitutie, proxenetism si lipsire de libertate in mod ilegal, cu cei in cauza in stare de retinere, urmand ca acestia sa fie prezentati Judecatoriei Sectorului 1 cu propunere de arestare preventiva.
In cauza s-a dispus inceperea urmaririi penale impotriva lui M. FLORIN sub aspectul savarsirii infractiunii de talharie, cercetarile fiind continuate cu acesta arestat in alta cauza.
Cercetarile sunt continuate de politistii Serviciului de Investigatii Criminale din cadrul Politiei Capitalei, sub aspectul savarsirii infractiunii de talharie, in vederea identificarii si depistarii autorilor precum si a elucidarii tuturor imprejurarilor in care s-a comis fapta.
Cercetarile sunt continuate de politistii Sectiei 4, sub aspectul savarsirii infractiunii de talharie, cu P. Florin si P. Mihai retinuti in alta cauza, in vederea depistarii lui V.
Daniel, acestia fiind urmariti international de catre autoritatile judiciare cipriote, pentru savarsirea infractiunilor de furt calificat si talharie.
Andrei de 28 de ani, din Bucuresti, despre faptul ca a fost victima unei infractiuni de talharie.
Cercetarile sunt continuate de politistii Sectiei 3, sub aspectul savarsirii infractiunii de talharie, cu cei doi in stare de retinere, urmand a fi prezentati Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 1 Bucuresti, cu propunere de arestare preventiva.
Marian a fost inceputa urmarirea penala sub aspectul savarsirii infractiunii de talharie. Totodata s-a dispus masura retinerii pe o perioada de 24 de ore, urmand a fi prezentat Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 6, cu propunere de arestare preventiva.
Vasile Doru Pirici este acuzat de talharie si violare de domiciliu, iar Vasile Breben, de complicitate la furt calificat. ... este cercetat pentru savarsirea infractiunilor de talharie, violare de domiciliu si complicitate la furt calificat.
O femeie din Rovinari a intrat in vizorul politiei dupa ce a inscenat propria talharie. Potrivit Inspectoratului de Politie al Judetului Gorj, femeia a ridicat ieri de la Posta din Targu Jiu pensia unui batran pe care il avea sub supraveghere, precum si ajutorul de insotitor.
ANRE analizeaza cererea si ia in calcul faptul ca in 2010 gazele din import au fost si mai scumpe si mai multe decat anii anteriori. ... Furnizorul local de gaze, GDF SUEZ Energy Romania, a cerut autoritatii in domeniu cresterea pretului gazelor naturale de la 1 aprilie 2010.
Ministrul desemnat al Transporturilor si Infrastructurii, Radu Berceanu, a declarat, marti, la audierile din comisiile parlamentare, ca in 2010 ar putea fi receptionati 101 kilometri de autostrada, daca va exista finantare.
google-analytics.com