Cautare

2327 de rezultate pentru "straulea vasile rod" (2.91 secunde)
Masurile liberale, evident de sacrificiu, rod drastic zestrea unei formatiuni aflate la guvernare. Pentru a evita acest pericol, PD critica masurile de austeritate luate de catre guvern.
Daca va fi expulzat, Nole risca o interdictie de 3 ani in Australia. Novak Djokovic s-a antrenat normal astazi, pe arena Rod Laver din Melbourne.
Rod al unei fantezii boante, nascut din lene de gandire, indolenta si sictir. Cu acelasi plictis, intr-o incercare de dregere a busuiocului, s-au adaugat doua "fantani arteziene" - doua cirese care sa desavarseasca tortul kitschului.
Pentru suporterii mai mult sau mai putin de ocazie, care isi rod unghiile in fata televizoarelor de fiecare data cind echipele noastre cu figuri de Bucuresti se dau in barci cu cluburi de top din Europa, meciurile de miercuri si de joi au fost un nou motiv de dezamagire.
Se vede cu ochiul liber, dar mai ales se simte ca lipseste acel "ceva" care sa dea semnalul ca orasul de la Dunare se poate dezvolta vizibil si nu doar ca rod al unor intamplari fericite, de genul "a venit un potential investitor, sa vedem cum il ajuta, sa vedem ce vreasa faca...".
La inceputul verii am fost la Londra, unde i-am vazut pe Mark Knopfler la Royal Albert Hall si pe Rod Stewart la O2 Arena.
Intr-o emisiune televizata, fostul premier Radu Vasile si-a amintit de perioada dificila in care a guvernat, afirmand ca liderul democrat s-a aflat la orginea tuturor crizelor care au dus la schimbari succesive ale guvernelor CDR.
Fostul senator PSD de Buzau in mandatul 2000-2004, Constantin Toma, si-a dat demisia din partid dupa ce a aflat ca senatorul Ion Vasile a fost reales sef al Organizatiei judetene a PSD Buzau, alti primari din judet declarand ca vor lupta din interiorul partidului pentru ca Vasile sa fie inlaturat.
"Nici Dumnezeu daca mi-ar fi cerut demisia nu mi-as fi dat-o!" Dintre toti democratii, cel mai revoltat de ideea unei demisii este seful Garzii de Mediu Constanta, Vasile Petro (unul dintre cei carora le si gasim o mai mare intelegere de altfel):
De altfel, in cursul zilei de ieri, 14 februarie a.c., a fost emis ordinul prin care sefului i s-a aprobat cererea de pensionare, semnata de ministrul Vasile Blaga.
Ministrul PD al Internelor, Vasile Blaga, a refuzat sa semneze Ordonanta.
Cat priveste fosta conducere, se pare ca starea de oboseala a nasului Traian Jipa s-a luat si la finul Vasile Balan, cel despre care inspectorul general al IGPR, chestorul Valentin Fatuloiu, a declarat ca este un incompetent.
Sustinator al candidaturii lui Vasile Blaga la sefia PDL, Cezar Preda spune intr-un interviu acordat ziarului "Adevarul" ca cei care-l sprijina pe Emil Boc vor, de fapt, sa-i "indulceasca" viitorul apropiat.
Eforturile lui Vasile Blaga de a-l convinge sa se razgandeasca au esuat. ... Imediat liderul senatorilor PDL, Cristian Radulescu, a convocat o sedinta extraordinara de grup parlamentar, iar presedintele Senatului, Vasile Blaga, a solicitat expres prezenta premierului Emil Boc.
Demisia lui Ioan Tou a fost urmata de o pozitie a lui Vasile Fernea, care a cerut sa fie reluat votul pentru alegerea secretarului executiv deoarece in sedinta de saptamina trecuta a fost ales nestatutar, prin vot deschis, si nu prin vot secret.
El considera ca anuntarea candidaturii lui Vasile Blaga pentru functia de presedinte al PD este un gest “binevenit“, care demonstreaza ca in partid exista “o competitie de idei si argumente“.
Deputatul PSD Claudiu Manda a anuntat, intr-o conferinta de presa, candidatura lui Vasile Bulucea la titlul de cetatean de onoare al Craiovei. ... „Nu sint un fan al lui Vasile Bulucea.
La evenimentul care s-a desfasurat pana dupa miezul noptii, la Teatrul National Vasile Alecsandri din Iasi, in prezenta ministrului Culturii, Daniel Barbu, si a printului Nicolae al Romaniei, au participat reprezentanti de marca ai lumii culturale.
Initial Vasile Alecsandri avea 17 voturi, dar i-a cedat locul lui Costache Negri, un politician cu experienta care la randul sau a trebuit sa renunte la idee deoarece nu indeplinea toate conditiile impuse de Conventie.
Democratii si-au manifestat la inceput de saptamana nemultumirea, prin vocea ministrului Administratiei si Internelor, Vasile Blaga, fata de ceea ce ei considera a fi "necolegialitate si nesinceritate din partea liberalilor".
google-analytics.com