Cautare

2327 de rezultate pentru "straulea vasile rod" (4.03 secunde)
In afara de astfel de lucrari, a fost efectuat tratamenul la pomi si taierea acestora pentru rod, in proportie de suta la suta, fiind efectuata si aratura in vii, in proportie de 87 la suta.
2009 Hurst Hemi Dodge Challenger Hurst Performance Vehicles, unul dintre cele mai mari nume din istoria automobilistica, a anuntat de curand ca legendarele culori negru si auriu sunt disponibile iarasi pe un Hot Rod Hurst Executive.
Acesta nu este un lucru negativ, pentru ca, in anul patru de la infiintare, aceasta intra pe rod si se pot obtine vinuri DOC ", a declarat directorul general al Oficiului National al Denumirilor de Origine pentru Vinuri, Dan Axente.
Dupa ce anul trecut pamantul aproape s-a transformat in nisip din cauza secetei, anul acesta, sub ploile binefacatoare, a dat rod bogat.
i-ar fi permis sa realizeze Marele Slem, ceea ce numai americanul Donald Budge, in 1938, si australianul Rod Laver, in 1962 si 1969, au reusit pana in prezent.
Australienii Ken Roswall si Rod Laver conduc in aceasta inedita ierarhie cu patru titluri majore fiecare dupa ce au ajuns la maturitatea sportiva si fizica.
Sper ca exemplul meu sa fie urmat si de alti tineri sportivi, am crezut mereu ca daca muncesti din greu si crezi in tine, poti obtine performante. Este un moment devenit realitate, un rod al muncii mele de ani de zile, a mai spus Bianca Andreescu.
La aceasta sarbatoare sfanta, toți crestinii isi reimprospateaza sufletul cu amintirile copilariei, revenindu-le in minte zapezile bogate si prevestitoare de rod imbelsugat, colindele si clinchetele de clopoței, mirosul proaspat de brad, dar si de cozonaci, nerabdarea asteptarii darurilor sub pomul de Craciun, toate acestea creand o atmosfera de basm, liniste sufleteasca si iubire.
Vendeta in stil american Tot la Cinemateca Eforie, dar de la ora 20:30 continuam seara cu Vendeta in stil american, povestea lui Rod, un vanator de recompense angajat de un senator american sa o gaseasca pe femeia care i-a furat un bun de o valoare inestimabila.
Tot in aceasta zi se face pomenire si de smochinul neroditor, blestemat de Hristos sa se usuce pentru ca nu avea rod.
Tot in aceasta zi se face pomenire si de smochinul neroditor, blestemat de Hristos sa se usuce pentru ca nu avea rod.
Popescu se simte mirosul vertical de femeie batrana, se vad obraji impastati ca zidurile vechi dupa ploaia lunga de toamna, se aude un sforait ca o muzica data pe nas, se simt emotii care iti rod ca soriceii sternul pe dinauntru.
In Organon, autorul isi expune principiile si legile stiintei sale, ca rod al cunoasterii empirice adunate timp de 20 ani.
Traditii si obiceiuri In Apuseni, se stropeste cu tuica la radacina pomilor si cu vin radacina vitei de vie, pentru rod bogat, si se afuma cu canepa si tamaie pomii fructiferi, pentru alungarea daunatorilor.
ECATERINA BATRANEANU) Rod al unei vacante mai lungi sau doar al unui weekend petrecut la mare, bronzul ar trebui sa fie uniform, intens si sa dureze cat mai mult timp.
In Organon, autorul isi expune principiile si legile stiintei sale, ca rod al cunoasterii empirice adunate timp de 20 ani.
Aceasta initiativa internationala, intitulata Perspective a fost initiata de un laborator farmaceutic, ca rod al unei relatii speciale dintre pictori, sculptori, fotografi si pacienti infectati cu virusul hepatitic C.
Rugaciunea deasa, chiar si atunci cand nu tine seama de cererea ce o faci, nu va ramane fara rod (Marcu Ascetul), pentru ca in ea insasi se afla o putere plina de dar.
La aceasta sarbatoare sfanta, toti crestinii isi reimprospateaza sufletul cu amintirile copilariei, revenindu-le in minte zapezile bogate si prevestitoare de rod imbelsugat, colindele si clinchetele de clopotei, mirosul proaspat de brad, dar si de cozonaci, nerabdarea asteptarii darurilor sub pomul de Craciun, toate acestea creand o atmosfera de basm, liniste sufleteasca si iubire.
Masurile liberale, evident de sacrificiu, rod drastic zestrea unei formatiuni aflate la guvernare. Pentru a evita acest pericol, PD critica masurile de austeritate luate de catre guvern.
google-analytics.com