Cautare

11985 de rezultate pentru "strada dunavat bl 60 bucuresti" (5.17 secunde)
Ei stiau faptul ca aici exista o comunitate importanta de romani, care, asa cum o marturisesc documentele vremii, isi intemeiasera propria scoala cu predare in limba romana inca de la sfarsitul secolului al XVIII-lea, scoala care a functionat fara intrerupere pana la incorporarea Cadrilaterului la Regatul Romaniei, in urma Pacii de la Bucuresti din august 1913.Devenita parte componenta a statului roman, arondata judetului Durostor, cu resedinta la Silistra, Turtucaia avea sa fie cunoscuta in anii interbelici ca o localitate pitoreasca, in care realizarile administratiei romanesti coexistau cu traditiile orasului turcesc de altadata.
Inca de la prima vizita prin Ardeal am putut observa diferenta de civilizatie fata de restul Romaniei, pornind de la banalele gunoaie de pe strada: ... Cam asta am putut observa, de-a lungul timpului, prin Bucuresti, dar sunt convinsa ca nu e doar o exceptie.
Cu ocazia evenimentelor din 27 octombrie 2010, sunt in vigoare urmatoarele restrictii de circulatie in Bucuresti:
VIOREL de 56 ani, din Bucuresti, a condus un autoturism marca Opel pe strada Arh. Ion Berindei dinspre strada Teiul Doamnei catre strada D-na Ghica. ... Dorina de 86 ani, din Bucuresti, care se angajase in traversarea strazii prin loc nemarcat si fara sa se asigure.
Acum, in buget, avem 60% bani alocati pentru functionare si 40% pentru investitii. ... Calea Bucuresti se va inchide pe tronsoane, nu stim care, deoarece constructorul are un plan de lucru, iar cand o sa stim, o sa comunicam.
Satui de toate promisiunile desarte ale guvernantilor, sinistratii din Rast vor sa mearga cu rata in Bucuresti si sa-si faca singuri dreptate. ... Cei peste 3.000 de sinistrati din Rast au fost lasati din nou cu ochii in soare de autoritatile de la Bucuresti.
Politia se pregateste sa decline propunerea primariei, nedorind ca tramvaiul sa treaca printr-un sens giratoriu pe Calea Bucuresti, la Universitate Soarta celor trei sensuri giratorii noi pe care Primaria Craiova le-ar dori in municipiu se decide in sedinta Comisiei de Sistematizare Rutiera de saptamana aceasta.
Bucharest RUNNING CLUB informeaza ca in intervalul 13-14 mai 2017 va organiza cea de-a Sasea editie a OMV Petrom Semimaratonul Bucuresti, cu punctul central in Piata Constitutiei. ... - Piata Victoriei, strada Buzesti, str Berzei, Stirbei Voda; ... Waze este aplicatie gratuita si partener al Semimaratonului Bucuresti.
Miron Cozma a iesit pe poarta inchisorii si s-a urcat direct in masina nasului sau care a demarat in tromba spre Bucuresti. ... in timpul mineriadei sale, eu a trebuit sa imi trimit familia din Bucuresti de teama numeroaselor amenintari pe care le-am primit atunci ", a spus Cristian Tudor Popescu.
Din ordinul Elenei Ceausescu, cadavrele a 44 de revolutionarilor timisoreni sunt aduse, in ascuns, la Bucuresti, si arse la Crematoriul Cenusa . ... Bucuresti. ... Este inceputul Revolutiei la Bucuresti. ... (Bucuresti). ... (Intreprinderea de Masini Grele Bucuresti) s.a.
Intre 5-7 Iunie 2018, Centrul de Studii Israeliene Goldstein Goren si Centrul Comunitar Evreiesc din Bucuresti, in parteneriat cu Centrul de Studii Ebraice al Universitatii din Bucuresti, Comunitatea Evreilor din Bucuresti, Institutul Cervantes, Ambasada Spaniei in Romania, Ambasada Turciei in Romania si Federatia Comunitatilor Evreiesti din Romania organizeaza cea de-a cincea editie a Zilelor Culturii Sefarde la Bucuresti.
Maria Ignat, 60 de ani, pensionar, Bucuresti: ... Liliana Stan, 43 de ani, functionar public, Bucuresti: ... Nina Aliman, 58 de ani, pensionar, Bucuresti: ... Nici nu cred ca vom "merge" catre mai bine..." Maria Serban, 57 de ani, pensionar, Bucuresti: ... marea" Mihaela Florea, 50 de ani, asistent medcal, Bucuresti:
Ce prevede protocolul Uniunii Social Liberale • Cele doua parti semnatare ale Aliantei vor participa la alegerile locale cu candidaturi comune pentru functiile de presedinti de consilii judetene, primari de municipii - resedinta de judet si primar general al municipiului Bucuresti, precum si cu liste de candidati comuni pentru consiliile judetene, consiliile locale ale municipiilor resedinta de judet si Consiliul General al Municipiului Bucuresti;
Se ocupa de toate, numai de Bucuresti, nu. ... Imi justificam optiunea prin faptul ca Nicusor Dan se bate de 10 ani pentru Bucuresti: - De 10 ani, Nicusor Dan se lupta pentru Bucuresti. ... El chiar a facut ceva pentru Bucuresti.
Mircea Geoana, a carui relatie tensionata cu organizatia PSD Bucuresti dateaza de pe vremea candidaturii sale la Primaria Capitalei, cursa pierduta in fata lui Traian Basescu, s-a decis sa ingroape trecutul.
Creierul firmei, libanezul Jaffal Imad Mahmoud, a preluat în timpul guvernarii PSD, prin aceasta firma, societatea Chimopar SA Bucuresti (fosta Întreprindere Chimica Dudesti), în conditii cel putin controversate.
Creierul firmei, libanezul Jaffal Imad Mahmoud, a preluat în timpul guvernarii PSD, prin aceasta firma, societatea Chimopar SA Bucuresti (fosta Întreprindere Chimica Dudesti), în conditii cel putin controversate.
Servicii Salubritate Bucuresti S.A. (SSB), a inceput activitatea de prestare a serviciilor de salubrizare in Municipiul Bucuresti, in sectoarele 6, 1 si 4, prin incheierea de contracte directe cu producatorii de deseuri, in august 2000.
Vanghelie nu mai conduce PSD Bucuresti.
CFR Calatori a introdus un numar suplimentar de garnituri spre Budapesta si Viena, cu plecare din Bucuresti, Timisoara, Simeria, Sibiu, Targu Mures si Brasov, pentru a intampina problemele de transport cauzate de inchiderea spatiului aerian, anunta realitatea.net.
google-analytics.com