Cautare

2422 de rezultate pentru "str valea alba nr 4" (3.02 secunde)
CONSTANTIN de 58 de ani din Bucuresti, care a condus un autoturism marca Dacia Logan, pe str. ... GEORGE de 30 de ani din Bucuresti, care a condus un autoturism marca Opel, pe str.
Cristinel de 45 ani, din Bucuresti, a condus un autoturism taxi marca Dacia Logan pe B-dul Nicolae Grigorescu dinspre Str. ... Cand a ajuns la intersectie cu str.
Gala CELE MAI FRUMOASE POEZII DE DRAGOSTE ALE ADOLESCENTILOR a avut loc la Muzeul National al Literaturii Romane din Bucuresti (str. Nicolae Cretulescu, nr.
Expozitia va fi gazduita de Castelul Bethlen-Haller pana la sfarsitul lunii octombrie 2016, continuand, astfel, traditia companiei Jidvei de a organiza, in zona Jidvei - Alba Iulia, evenimente si manifestari menite sa promoveze cultura etnografica, pastarea traditiilor, descoperirea sau sustinerea talentelor care duc mai departe zestrea folclorica romaneasca, de o inestimabila valoare.
Despre ambele machete, aveti imaginile 2,3 si 4 pentru Roma, 5 si 6 pentru Brasov. ... Pentru intelegerea exacta, in proiectul meu macheta este de la str. Dobrogei la Volna cu soseaua Chiciului, si de la trotuarul sud al str. ... Str.Scanteii -s tr.
Dinicu Golescu/ Str. Berzei / Str. ... Acestea vor circula pe sensul spre Eroilor, de la intersectia Str. ... Dinicu Golescu, Str. Stirbei Voda, urmand apoi traseele initiale.
-Mutat in localul personalului Carantinei, aproape de malul Ezerului, prin Ofisul domnesc nr. ... Ciconi, cel care avea sa mai ridice la Calarasi Prefectura judetului, Scoala nr. ... Pentru populatia civila se improvizase un fel de spital intr-un imobil aflat pe str. Dobrogei, colt cu str.
Despre ambele machete, aveti imaginile 2,3 si 4 pentru Roma, 5 si 6 pentru Brasov. ... Pentru intelegerea exacta, in proiectul meu macheta este de la str. Dobrogei la Volna cu soseaua Chiciului, si de la trotuarul sud al str. ... Str.Scanteii -s tr.
Cantacuzino din Eforie Sud, dupa ce, in prealabil, au fost efectuate lucrari de pregatire pe mai multe strazi din Eforie Nord, suprafata totala fiind de 15.000 mp (str. Progresului, str. Spiru Haret, str. M.Kogalniceanu, str.
O "Autostrada pietonala" va fi construita in centrul Bucurestiului - VEZI 39 DE PROIECTE - Ansamblu Dambovita - Pod Mihai Voda, pod pietonal si pentru biciclisti si parcaje subterane - Podul Calicilor - Ansamblu Urban Domnita Balasa si parcaj subteran - Pod Pietonal si ciclist in Parcul Izvor si Curtea MNAC - Piata Constitutiei - amenajarea spatiului public pentru evenimente si parcaj subteran - Parcare supraetajata automatizata - str.
Burebista, in Bucuresti și Express str. ... Burebista se afla pe bulevardul Burebista, nr. ... Express str. Domneasca se afla pe str. Domneasca, nr. 103, Galati, are o suprafata de 120 m² si insumeaza aproximativ 4.500 de produse.
Noul supermarket, Market Str. ... Date cheie despre Market Str. ... Str. Calea Eroilor, nr. ... 500 m² 4. ... 0374.462.256 Gama de servicii a noului Market Str.
Galati, se afla la parterul unei foste cladiri Romtelecom, pe Str. Grigore Hagiu nr 3. ... Ieri, pe Str. Isaccei nr. ... Victorie nr.7, cu suprafata totala de 334 mp si sala de vanzari de 212 mp. ... Granicerilor nr.
Deschis in format City, magazinul din Predeal, al 19-lea din judetul Brasov, se gaseste pe B-dul Mihail Saulescu, nr. ... Situata pe str. Letea, nr.13, sc. ... De astazi, localitatea Stulpicani, judetul Suceava, dispune de un magazin PROFI Loco pe str. Principala, nr.
Magazinul din Bacau se afla pe Calea Marasesti, nr.187C, si are o suprafata totala de 460 mp, din care sala de vanzari este de 270 mp. Cel din Belcesti, al 20-lea din judetul Iasi, este amplasat pe str. Principala, nr.
Acestia vor avea la dispozitie 4 motostivuitoare si o macara de 60 de tone pentru a putea ridica intreaga constructie ce masoara 21 de metri in deschidere si 15 metri in adancime.
Acces si program Accesul publicului va fi posibil incepand cu ora 17:00 pe la toate cele trei intrari amenajate pe Bulevardul Basarabia, Str. Maior Coravu si Str.
Obiectivele principale ale proiectului care vizeaza perimetrul cuprins intre Strada Drumul Taberei, Str. Raul Doamnei, Prelungirea Ghencea, Str. Brasov, respectiv, perimetrul cuprins intre Soseaua Virtutii, Str. Ariesul Mare, Str.
Chiar daca primarul promite o finalizare rapida Pe 10 septembrie, simultan cu lucrarile parcarii construita in parcarea Primariei au inceput lucrarile la o alta parcare, construita in parcarea de pe str Cornisei. ... In ritmul acesta, primarul va pierde toate voturile noastre, ale celor de pe str.
Compania a precizat ca, pentru desfasurarea in siguranta a traficului, este interzisa intrarea in statiile de metrou si in trenuri cu lumanari aprinse.De asemenea, in perioada 26- 30 aprilie si 1 mai 2019, trenurile de metrou vor circula pe Magistrala 1 (Republica- Dristor 2), Magistrala 2 (Berceni- Pipera) si Magistrala 3 (Anghel Saligny- Preciziei) la un interval de circa 10 minute, iar pe Magistrala 4 (Gara de Nord 2-Straulesti) la un interval de circa 11 minute.
google-analytics.com