Cautare

2422 de rezultate pentru "str valea alba nr 4" (7.51 secunde)
Documentatia pentru reinnoirea contractului incheiat in anul 2013 se depune la Directia Utilitati Publice Sector 3 din Str. Lucretiu Patrascanu, nr. ... str. Lucretiu Patrascanu nr. 3-5, Str. ... Vineri nr. 32, str. Campia Libertatii nr.36, toate oficiile postale si sucursale CEC de pe raza sectorului 3.
Un alt Rus se da la Nastase In acelasi timp, fostul presedinte al PSD Alba, avocatul Ioan Rus, a anuntat ca intentioneaza sa candideze pentru presedintia filialei judetene si a acuzat conducerea din Alba a partidului, dar si pe cea nationala, de “purtari dictatoriale“.
"alba-neagra". Am "filmat-o" cu incetinitorul pe organizatoarea de "alba-neagra" politica, Alina Mungiu Pippidi - (AMP), la emisiunea lui Robert Turcescu, ca sa detectez momentul cand "fura". ... Alt stop-cadru din emisiune, alte scamatorii tip "alba-neagra". ... Destui organizatori de "alba-neagra" s-au chivernisit la Berlin pe seama naivitatii unor trecatori.
Pe data de 2 aprilie am venit la Constanta si a trebuit sa dau cu subsemnatul la Parchetul de pe langa Tribunalul Constanta, dupa ce un detinut m-a reclamat ca i-am furat mancarea in perioada cand eram director la Penitenciarul Poarta Alba.
Domeniul public al comunei Poarta Alba este mai sarac, de cateva zile, cu un imobil.
"Vreau sa ma impac cu toti, sa ma ierte orice om pe care l-am suparat", au fost primele cuvinte ale lui Gigi Becali la iesirea din penitenciarul Poarta Alba.
Cursa pentru Casa Alba a fost, si de aceasta data, pasionanta. ... Cat priveste politica americana din urmatorii patru ani, ar fi iluzoriu sa se mizeze pe o schimbare spectaculoasa, indiferent cine va conduce de la Casa Alba.
Regina Maria - Piata Unirii sau Calea 13 Septembrie - str. ... - dinspre Piata Alba Iulia: ... Hasdeu - str. ... Hasdeu - str.
In ce privesste inaugurarile de astazi, in Timisoara si-a facut aparitia un al 27-lea magazin, care functioneaza pe str. ... Cel din Buzau se afla pe str. ... Unitatea din Voluntari, judetul Ilfov, a fost inaugurata pe str. Erou Iancu Nicolae, nr.
Parada elegantei Cele mai frumoase masini de epoca pot fi admirate in acest weekend langa Castelul Peles de pe Valea Prahovei. ... Cele mai frumoase masini de epoca pot fi admirate in acest weekend langa Castelul Peles de pe Valea Prahovei.
Indiferent daca vin de pe strada Principatele Unite sau de pe Stefan cel Mare, soferii masinilor care se indreapta spre Valea Vlaicii trebuie sa dea prioritate la intersectia celor doua strazi.
Primaria Craiova a sistat emiterea certificatelor de urbanism pentru constructiile provizorii din Piata Centrala si din Piata agroalimentara Valea Rosie.
Soseaua ocolitoare a Zalaului, cel de-al doilea proiect prezentat in cadrul intalnirii de ieri, ar urma sa fie in lungime de 9,3 kilometri si ar devia traficul greu care, la ora actuala traverseaza municipiul, pe ruta Valea Mitii - Aghires.
Dintre acestea, in Valea Jiului au fost selectate minele si carierele Valea de Brazi, Iscroni, Petrila, Livezeni, Uricani si Lupeni. Suma totala alocata pentru ecologizare la minele din Valea Jiului este de 17 milioane de dolari.
Ortacii din Valea Jiului au realizat anul acesta un record in istoria mineritului, reusind sa incheie anul fara pierderi.
Seful statului a interzis deschiderea traficului in defileu Traian Basescu s-a deplasat ieri pentru a doua oara pe Valea Oltului, pentru a verifica modul de desfasurare a operatiunilor de deblocare a DN 7.
Romania se plaseaza pe primul loc intr-un top al celor mai profitabile 20 de state europene in ceea ce priveste profitul prognozat pentru urmatorii zece ani de pe urma tranzactiilor imobiliare, potrivit postului britanic de televiziune Channel 4.
Aproximativ 150 de miliarde de lei vor ajunge la Mina Lupeni in Valea Jiului, pentru introducerea unui complex mecanizat in subteran.
Guvernul va decide in primavara acestui an daca vor fi inchise activitatile din domeniul mineritului in Valea Jiului sau zona va ramane un centru de extractie de carbune, a declarat ieri ministrul Economiei si Comertului, Varujan Vosganian, citat de Mediafax.
Ministrul economiei si comertului, Varujan Vosganian, s-a aratat impresionat de conditiile de lucru ale minerilor din Valea Jiului, dar si de faptul ca nu s-a prea facut nimic pentru a le usura munca acestora.
google-analytics.com