Cautare

241 de rezultate pentru "stirile" (2.92 secunde)
La ora actuala, craioveanul se poate lauda ca anticipeaza cotatiile actiunilor, citeste stirile economice si financiare zi de zi, este la curent cu noutatile si isi foloseste abilitatile de investitor intr-un mod agreabil si interesant.
Digi 24, noul post de stiri din portofoliul RCS & RDS, a fost lansat pe 1 Martie 2012, la ora 19.00, cu stirile prezentate de Adriana Muraru.
Tot in cursul zilei de ieri, Stirile B1 TV ale orei 17.00, prezentate de Irina Petraru si transmise intre orele 17.00 si 18.30 au adus postului o audienta de 3.6%, timp in care Realitatea TV avea o medie a cotei de piata de 3.2%, iar Romania TV, 2.1%.
Apoi l-am sunat pe Nae Militaru, care se ocupa de Stirile de la Politie. Cred ca pe Lelia am rugat-o sa o sune pe Ana Maria Tinu si sa-i dea vestea, eu nefiind in stare sa fac acest lucru.
Invata sa nu voteze, pentru ca se va deprinde sa perceapa stirile nu ca pe o situatie in care sa participe, ci ca pe un spectacol pentru momente de repaos.
Stirile n-au program. Citesti, documentezi, filmezi, scrii, relatezi. Si te suna ai tai. - Ce faci, copile? - Uite, scriu despre X.
Firesc, din grila Smart FM nu lipsesc stirile, selectate din site-ul MISCAREA DE REZISTENTA (vechiul mariustuca.ro) si difuzate din doua in doua ore.
Dar chiar si acolo, vanam stirile de contencios administrativ, litigiile comerciale, lucruri care mi se pareau mai interesante. Prin '96-'97, am inteles ca aveam alta chemare si am inceput sa ma educ singur in acest domeniu.
Sport.ro, stirile sportive de la Pro TV si RTV-ul, de exemplu, ar avea serios de suferit daca nu l-ar mai putea filma pe Gigi Becali la palat, pe holurile Palatului Parlamentului si in tribune la meciurile Stelei, ori daca nu l-ar avea pe acesta in studio sau macar la telefon.
Nimeni nu se astepta sa ia o asemenea decizie din penitenciar Stirile Pro TV:Zeci de TIR-uri cu ajutoare pentru sinistratii din judetul Galati In judetul Galati au ajuns ajutoare trimise de institutii ale statului, dar si de oameni simpli care s-au gandit la durerea celor de langa ei.
Stirile ProTV: ARMENIA - ROMANIA 0-5. Cinci marcatori diferiti, dupa ce armenii au jucat in 10 inca din minutul 3.
In prezent Monica Rosu s-a dedicat televiziunii si prezinta stirile sportive pe TVR2. Elementul central al noii colectii Flori de IE este ia romaneasca cusuta cu fir metalic.
Informatiile de pe site, stirile si noutatile sau nivelul de actualitate al informatiei, usurinta in navigare, dar si newsletterele sau concursurile pe site sunt factori importanti in porcesul de conversie a acestor vizitatori ocazionali sau intamplatori in heavy users.
De exemplu, daca folosim un overlayer foarte agresiv il vom limita la maxim o afisare pe zi per user pe fiecare site, dar ce ne facem cu campaniile de imagine ce vor sa atinga utilizatorul atat cand isi citeste stirile dimineata, cat si atunci cand se destinde in pauza de pranz, cand cauta un curs valutar sau cand se pregateste sa plece de la servici.
Stirile ProTV - iLike IT cu George Buhnici. Cat de utile sunt cu adevarat noile asistente personale:
Stirile ProTV : Cele mai frecvente greseli pe care le fac utilizatorii Facebook. Detaliile pe care putini le cunosc Fox News a realizat un top al celor mai frecvente greseli pe care le comit utilizatorii Facebook.
Stirile, pozele si comentariile curg cu miile in fiecare ora si multe dintre ele nu sunt magulitoare la adresa organizarii.
Stirile ProTV: ZIUA INDRAGOSTITILOR 2014. Google sarbatoreste VALENTINE‘S DAY printr-un DOODLE special VALENTINE‘S DAY este o sarbatoare internationala, celebrata anual, pe 14 februarie.
Stirile ProTV: VASILE ALECSANDRI sarbatorit de Google la 193 de ani de la nastere, printr-un logo special VASILE ALECSANDRI este sarbatorit, luni, de Google printr-un logo special, care marcheaza implinirea a 193 de ani de la nasterea acestei personalitati a culturii romane.
Stirile Pro TV: REVELION 2015. Google le ureaza utilizatorilor sai un An Nou Fericit! , printr-un DOODLE Motorul de cautare online Google si-a modificat logoul de pe pagina sa principala, miercuri, in ultima zi a anului 2014, pentru a le ura utilizatorilor sai un An Nou Fericit!.
google-analytics.com