Cautare

5650 de rezultate pentru "stirile protv braila17 februarie 2010" (4.94 secunde)
STIRILE PROTV informeaza: Google implineste 19 ani de activitate. Surpriza pregatita pentru utilizatori Miercuri, motorul de cautare Google si-a schimbat grafica pentru a marca aniversarea celor 19 ani de activitate.
Premiul special pentru stil si eleganta feminina - Laura Cosoi Premiul special pentru stil si eleganta masculina - Catalin Botezatu Premiul special pentru Celebrity Gossip Show - Vorbeste Lumea Premiul special pentru reality show - Gospodar fara pereche Premiul special pentru cel mai indragit jurat - Andi Moisescu Premiul special pentru cea mai indragita jurata - Loredana Premiul special pentru cea mai longeviva emisiune matinala - Neatza cu Razvan si Dani Premiul special pentru cea mai indragita emisiune tip charity - Visuri la cheie Premiul special pentru cel mai indragit radio matinal - Marius Fm ( Smart FM) Premiul special pentru cea mai indragita emisiune dedicata stilului de viata sanatos - Tinerete fara batranete Premiul special pentru cea mai de bonton emisiune - Bonton Premiul special pentru cea mai longeviva emisiune din day time din Romania - La Maruta Premiul special pentru cea mai longeviva emisiune tip pamflet - Cronica Carcotasilor Premiul special pentru cea mai indragita trupa peste hotare - Fly Project Premiul special pentru cel mai spectaculos show de divertisment - Te cunosc de undeva Premiul special pentru cea mai indragita emisiune de umor - iUmor Premiul special pentru cel mai indragit jurnal de stiri matinal - Stirile Protv de la ora 7:00 Premiul special pentru show-ul fenomen The Wall - Valentin Butnaru Premiul special pentru cel mai indragit blog de fashion - Carmen Negoita Premiul special pentru cuplul anului 2017 - Razvan Simion si Lidia Buble Premiul special pentru cea mai indragita actrita - Diana Dumitrescu Partenerii Galei Eva.ro 16 ani:
Iar dimineata, copiii vin si iau apa si busuioc si trec pe la gospodarii care vor sa isi boteze casa si animalele din batatura. In schimb, primesc dulciuri si bani. Sursa: Stirile PROTV
Statia locala PROTV a fost televiziunea in care si-au inceput cariera. ... In fiecare zi, la 6 dupa-amiaza aducea oradenilor stirile de peste zi.
Asa se face ca stirile serioase de la Antena 1 incep cu Geoana sau Voiculescu, aruncand cu laturi in Basescu si in acolitii lui, noutatile de la Pro TV cu manelistii, Gigi Becali sau cu Basescu dansand cu soata pe litoral ori premiind si laudand sportivi de care nu s-a ingrijit niciodata.
Noul Cod Rutier aduce noutati si in ceea ce priveste amenzile acordate in cazul in care nu se respecta legea, informeaza Stirile ProTv.
Stirile ProTV au aflat cum functioneaza aceste camere, si mai ales, pe ce sosele au fost instalate. Autoritatile au investit mult in ultimii ani in camerele de supraveghere, ca sa-i prinda pe toti soferii care circula fara rovinieta.
Potrivit informatiilor primite de la AJOFM Dolj, in luna februarie, rata somajului din Dolj a fost de 7%, in crestere fata de luna ianuarie (6,9%).
Rau-platnici au fost si debitorii din Olt, cu credite neplatite in februarie mai mari cu 7,7 milioane de lei decat luna anterioara, la un volum total de imprumuturi la jumatate fata de cel din Dolj.
Mircea Sararescu) Persoanele care detin unul sau mai multe bonuri fiscale emise la 7 februarie, cu valori intre 6,00 lei si 6,99 lei, se pot prezenta in urmatoarele 30 de zile la unitatile ANAF, cu bonurile in original si o copie a actului de identitate, premiile urmand sa fie acordate in maxim trei luni.
Publicul roman se va putea bucura de magia unui astfel de spectacol chiar iarna aceasta, Mickey’s Magic Show urmand a avea 5 reprezentatii, in perioada 13 - 17 februarie 2013, la Sala Palatului, fiind organizat de Amphitrion.
Piesa D'ale Carnavalului poate fi vazuta in perioada 15 - 27 februarie 2019, in Bucuresti si in 4 orase din Moldova: - Vineri, 15 februarie, ora 19.00 - TEATRUL PRINCIPAL - Lipscani 53, Bucuresti - Marti, 19 februarie, ora 19.00 - TEATRUL MUNICIPAL MR.
Afectiunile mostenite se pot face simtite in ianuarie-februarie. ... La inceputul lui februarie si la sfarsitul lui martie e bine sa urmati un regim de crutare pentru pancreas. ... in februarie, dac;
Pe 7 februarie, la Sala Dalles din Capitala s-a deschis cea de-a IX-a editie a Targului de Valentine’s Day, unde cuvantul care guverneaza este "iubirea".
Alianta Nationala pentru Boli Rare Romania (ANBRaRo), in parteneriat cu European Organisation for Rare Diseases (EURORDIS), cu sprijinul a numerosi suporteri organizeaza si in anul acesta Campania de Ziua Internationala a Bolilor Rare pe tot parcursul lunii februarie. ... 01 februarie: ... 02 februarie: ... 08 februarie: ... 26-27 februarie:
PROGNOZA METEO perioada decembrie 2016-februarie 2017 (Autoare:
Adelin Petrisor, corespondent special al Stirilor TVR din septembrie 2010, a castigat un concurs de realizator de emisiuni organizat miercuri de Televiziunea Publica, devenind astfel angajat permanent al Televiziunii Romane. De la 1 septembrie 2010, Adelin Petrisor este corespondent special la Stirile TVR.
Ziua femeilor a fost sarbatorita pentru prima data la 28 februarie 1909 in New York, in amintirea unei greve a unui sindicat al femeilor, greva care avusese loc in 1908.
‘Mihai Viteazul‘ (1970), ‘Cu mainile curate‘ (1972), ‘Chemarea aurului‘ (1973), ‘Nemuritorii‘ (1974), ‘Un comisar acuza‘ (1974), ‘Accident‘ (1976), ‘Osanda‘ (1976), ‘Nea Marin Miliardar‘ (1978), ‘Revansa‘ (1978), ‘Ultima noapte de dragoste‘ (1979), ‘Capcana mercenarilor‘ (1981), ‘Wilhelm Cuceritorul‘ (serial TV, 1981), ‘Ringul‘ (1983), ‘Ciuleandra‘ (1984), ‘Francois Villon - poetul vagabond‘ (1987), ‘Mircea‘ (1988), ‘Coroana de foc‘ (1990), ‘Oglinda - Inceputul adevarului‘ (1993), ‘Punctul zero‘ (1995), ‘Triunghiul mortii‘ (1999), ‘Orient Expres‘ (2004), ‘15‘ (2005), ‘Supravietuitorul‘ (2008), ‘Carol I‘ (2009), ‘Poker‘ (2010, cea de-a doua comedie din cariera sa regizorala, dupa ‘Nea Marin Miliardar‘).
Va reamintesc faptul ca in data de 14 aprilie 2010, Curtea Constitutionala a dat un verdict astepat cu nerabdare atat de noi, cat si de colegii de la PNL.
google-analytics.com