Cautare

61579 de rezultate pentru "stiri din 28 07 2010 neptun tv negru voda" (7.57 secunde)
In Dolj s-au incasat in plus din TVA doar 1,6 milioane de lei - destul de putin fata de asteptarile legiuitorilor. In mod firesc, firmele au fentat statul inca din iunie, cand au emis facturi mai multe, pentru a prinde TVA de 19%.
In primele luni ale lui 2010, numarul angajatorilor doljeni depistati ca incadreaza personal fara forme legale a crescut cu aproape 120% fata de aceeasi perioada a anului 2008, cand nu aparusera inca primele semne ale crizei economice care avea sa loveasca Romania.
Practic, distanta dintre tarmul englez si cel francez masoara aproximativ 34 km, dar, din cauza curentilor, Paul a trebuit sa inoate mai mult cu 20km.
Cum nu cred ca nici o fapta nu se petrece din intimplare, pot sa spun ca intotdeauna au existat deficiente de organizare la orice eveniment sportiv din Galati. Spre exemplu, doar la meciul din primavara impotriva Stelei, stadionul Otelul era plin ca o cutie de sardele.
Google News, disponibil de astazi si in versiune pentru Romania Google News are incepand de astazi si o versiune cu surse din Romania, unde vizitatorii pot citi ultimele stiri aparute si articole din cele mai importante publicatii si bloguri din tara.
Claudiu Saftoiu relateaza, intr-un editorial publicat de "Jurnalul National", momentul demisiei din functia de director al SIE, gest care ar fi fost facut la solicitarea presedintelui Traian Basescu.
CNA a stabilit, pe 23 iunie, ca Ministerul Tineretului nu se face vinovat de imixtiune in activitatea redactionala a radiodifuzorilor si ca nu exista dovezi ca MTS ar fi cumparat stiri si reportaje la televiziuni, a declarat marti vicepresedintele CNA Ioan Onisei, la Comisia de ancheta.
Telefonia mobila si internetul par sa devina o alternativa din ce in ce mai tentanta pentru mass media. Astfel, in Romania se pregateste lansarea primei televiziuni de stiri destinata in principal utilizatorilor telefoanelor mobile, adica noua tuturor. ... In Romania a colaborat cu TVR si Realitatea TV .
Digi 24, noul post de stiri din portofoliul RCS & RDS, a fost lansat pe 1 Martie 2012, la ora 19.00, cu stirile prezentate de Adriana Muraru.
Emil Constantinescu, pe vremea cand era presedinte, isi pierdea o ora pe zi pentru a redacta stiri pentru TVR. ... “In 2002, la cateva luni dupa ce am venit in TVR, ma suna cineva de la stiri si-mi spune ca presedintele Emil Constantinescu ii suna si ii zapaceste de cap.
Premierul Calin Popescu-Tariceanu a fost cea mai mediatizata personalitate politica la televiziunile nationale din Romania, dar si la principalele radiouri, in perioada 1-29 februarie, in ceea ce priveste durata si numarul interventiilor in emisiunile de stiri, potrivit unei monitorizari a CNA.
• Sondajul arata, pe de o parte, ca in opinia celor mai multi respondenti stirile TVR 1 se caracterizeaza prin obiectivitate (66% dintre respondenti, mai mult decat Antena 1 si Pro TV - 59%), impartialitate (53%, la egalitate cu Pro TV) si acopera agenda cetateanului (71%, mult mai mult decat alte posturi), in timp ce Stirile Pro TV sunt considerate de cei mai multi drept cele mai credibile.
Suntem pur si simplu intoxicati cu cele mai idioate stiri, dupa expiratul model de a sorta informatiile ca la clasicele si expiratele "stiri de la ora 5", iar jurnalistii romani s-au orientat in cea mai mare parte dupa articole redactate dupa metodele tabloidelor de scandal de prin tarile mai dezvoltate.
presedintele a dat drept exemplu inregistrarea a 4,4 milioane de salariati, in timp ce 1,68 milioane romani sunt angajati in munca la negru; ... cei angajati la negru vor ramane cantonati in zona muncii la negru, cu neplata drepturilor.
Guvernul va incepe combaterea muncii la negru prin amplasarea in inspectoratele de munca a unor cutii postale in care "persoanele interesate" ... Planul de actiuni a fost inclus in Strategia nationala privind reducerea incidentei muncii nedeclarate pentru perioada 2010-2012, aprobata recent de guvern.
Din pacate, dupa cum se intampla in cele mai multe cazuri, cartile au devenit populare si cautate de fani abia dupa lansarea serialului.
În timp ce unii nu-si vor inregistra toate veniturile, pentru a nu achita impozitul minim, altii vor plati angajatii la negru, din cauza contributiilor mari. Economia subterana din Romania se va situa la peste 36% din Produsul Intern Brut (PIB) in 2009, estima recent EUobserver, citat de NewsIn.
FARCAS) Prin scrisori, casete audio si convorbiri telefonice, incepute in 1996, Cornel Buta (C.B.) din Brasov mi-a relatat mai multe contacte stranii cu fiinte extraterestre. ... Solul era plan si negru ca bitumul.
Oamenii de afaceri din Craiova nu agreeaza modificarea fiscalitatii, in conditiile in care intreaga criza este transferata pe spinarea intreprinzatorilor. Cum vad patronii locali fiscalitatea din 2009 si care ar fi avantajele si dezavantajele ajustarii TVA-ului si a impozitarii forfetare aflam in cele ce urmeaza, de la afaceristi craioveni.
Premierul Emil Boc a cerut parlamentarilor sa accepte promovarea noului Cod al Muncii prin angajarea raspunderii, sustinand ca modificarile propuse vor reduce cazurile de munca la negru si vor majora veniturile atrase din taxe varsate la buget, ca urmare a incheierii mai multor contracte de munca.
google-analytics.com