Cautare

1139 de rezultate pentru "stelian marin sadova" (8.62 secunde)
Potrivit presedintelui PD Constanta, deputatul Stelian Dutu, sondajele de opinie realizate la nivel national crediteaza partidul pe care il reprezinta cu un scor electoral de 45% - 53%. ... Totul este sa ramanem pe aceasta pozitie", a declarat Stelian Dutu.
Potrivit lui deputatului Stelian Dutu, presedintele Organizatiei Judetene a PD Constanta, rezultatele sunt foarte bune, iar unul dintre exemple poate fi cel al localitatii Valu lui Traian, acolo unde primarul democrat Florin Mitroi se bucura de aprecierea si intentia de vot a peste 80% din populatie.
Potrivit deputatului Stelian Dutu, presedinte al organizatiei judetene PD, rezultatele mega-sondajului confirma asteptarile democratilor, ba chiar, in unele cazuri, i-a luat prin suprindere in mod placut.
In prezenta celor doi lideri judeteni - Stelian Dutu si Mircea Iustian - dar si a personalitatilor locale ale celor doua partide - Ioan Negrea, Zamfir Iorgus, Dan Moldovan, Ioan Griguta, si a membrilor celor doua formatiuni, a avut loc prima intalnire, la sediul fostului PD Mangalia.
Cel putin asta dau de inteles inclusiv primarii care erau la un moment dat suparati si dadeau semne ca ar putea parasi partidul, pe motiv ca de la centru s-a decis ca nu Stelian Dutu este candidatul pentru sefia Consiliului Judetean Constanta.
Cu sau fara deputatul Stelian Dutu la carma organizatiei judetene, PDL Constanta merge mai departe, a dat de inteles presedintele executiv de la municipiu, consilierul local Danut Moisoiu. Ca o paranteza fie spus, Danut Moisoiu este cel caruia ii atribuie Stelian Dutu, in principal, motivul decaderii sale in partid.
Biroul Permanent National al Partidului Democrat- Liberal (PD-L) a aprobat ieri, cu doua voturi impotriva, propunerea de excludere din partid a deputatului Stelian Dutu, decizia urmand a fi validata de Consiliul National de Conducere.
Tot legat de zvonurile ultimelor zile, atat Mircea Banias, cat si Constantin Chirila au spus ca Stelian Dutu nu se mai intoarce in PD-L.
Formula guvernamentala prezentata de Lucian Croitoru reprezinta un Guvern PD-L, minoritar, format din persoane care s-au compromis deja prin faptul ca au intrat in acest joc neserios, de-a guvernarea, a declarat analistul politic Stelian Tanase.
Dezvaluirile afaceristului Sorin Ovidiu Vantu privitoare la relatia de prietenie pe care o are cu prezidentiabilul Mircea Geoana dar si referitoare la intalnirile pe care le avea cu Traian Basescu, reprezinta "tiribombe de campanie", sustine analistul politic Stelian Tanase, in exclusivitate pentru Inpolitics.
Presedintele Traian Basescu va fi adevaratul premier al Cabinetului Boc, formula guvernamentala a carei agenda va fi facuta de criza economica, Fondul Monetar International, dar si de cercurile de interese din jurul lui Traian Basescu, sustine analistul politic Stelian Tanase, in exclusivitate pentru Inpolitics.
Ex-premierul Adrian Nastase s-a retras din cursa pentru sefia PSD pentru ca este "un adevarat animal politic" care a realizat ca scenariul Congresului a fost deja scris si victoria ii apartine, deja, lui Mircea Geoana, sustine analistul politic Stelian Tanase, pentru Inpolitics.
Pe Inpolitics a aparut un comentariu cu titlul 'Stelian Tanase:
Pe Inpolitics a aparut textul intitulat 'Stelian Tanase:
Inpolitics publica articolul 'Stelian Tanase: "Basescu va fi taxat de Europa pentru atacul impotriva presei!"' 'Presedintele Traian Basescu si Guvernul incompetent si corupt Boc care taie pensiile si salariile sunt cele mai mari pericole la adresa sigurantei nationale, nu presa, sustine analistul politic Stelian Tanase, pentru Inpolitics.
Inpolitics publica articolul 'Stelian Tanase: ... 'Presedintele Traian Basescu joaca la doua capete si, prin vocea europarlamentarului Cristian Preda, seful statului pregateste garnitura a doua pentru Palatul Victoria si pentru presedintia PDL, premierul Emil Boc nemaifiind in carti pentru ambele functii, explica analistul politic Stelian Tanase, in exclusivitate pentru Inpolitics.
Inpolitics reproduce opinia lui Stelian Tanase (foto), conform careia in 2012, PDL este pe dric, in pofida jocului de poker la doua capete al lui Traian Basescu:
Inpolitics il citeaza pe Stelian Tanase:
Stelian Tanase:
Inpolitics il citeaza pe analistul Stelian Tanase: "Basescu vrea sa reteze fondurile opozitiei" Prin intentia de interzicere a sponsorizarilor de campanie, presedintele Traian Basescu si PDL, care au la dispozitie resursele si fondurile publice, vor sa reteze fondurile opozitiei, spune analistul politic Stelian Tanase, pentru Inpolitics.
google-analytics.com