Pe Inpolitics a aparut un comentariu cu titlul 'Stelian Tanase: "PD-L vrea sa distruga Senatul prin revocarea lui Geoana!"', pe care il puteti in continuare.
'Stradania PD-L de a-l revoca pe pesedistul Mircea Geoana de la sefia Senatului ascunde intentia pedelistilor de a posta acolo un "presedinte de casa" care sa pregateasca distrugerea acestei Camere legislative pentru a forta impunerea unui Parlament unicameral, explica analistul politic Stelian Tanase, citat de Inpolitics.

"PD-L este intr-o continua ofensiva"

"Miza incercarii PD-L de a-l revoca pe Mircea Geoana este distrugerea Senatului. Doar le-a si spus-o premierul Boc senatorilor: Senatul trebuie sa dispara si sa fie acceptat Parlamentul unicameral. Pentru a atinge acest scop, revocarea lui Mircea Geoana reprezinta primul pas. Se poate spune ca PD-L doreste sa puna un presedinte al Senatului care sa aibe menirea sa distruga Senatul. Pe de alta parte, PD-L detine toate functiile cheie ale puterii in afara presedintiei Senatului. Este firesc sa doreasca fraiele celei de-a doua puteri in stat. Dupa cum vedeti, PD-L se afla intr-o continua ofensiva. Dupa ce pedelistii castiga o pozitie, pornesc imediat razboiul pentru urmatoarea", sustine Stelian Tanase.'