Cautare

893 de rezultate pentru "spitalul" (3.22 secunde)
Lifturile, refinantate Seful Consiliului Judetului are de rezolvat in acest an aceeasi problema - lifturile de la Spitalul Judetean.
Mai mult, circulara ameninta cu verificarea biletelor de iesire din Spitalul Judetean si imputarea banilor pentru cazurile neraportate medicilor curanti.
Paul si Ioan Tecuceanu, fratele si tatal actorului Toni Tecuceanu, au dat in judecata Spitalul Matei Bals, cerand instantei sa oblige spitalul sa le dea dosarul medical al actorului.
"In 2010, Spitalul Judetean Constanta a beneficiat de un grad de finantare a serviciilor medicale de 96%, iar Spitalul Clinc de Urgenta Floreasca, de 79%." Secretarul de stat Cristian IriĀ¬mie a anuntat ca finantarea spitalelor se va efectua in functie de categoria spitalului, 36% dintre spitale publice inregistrand cresteri bugetare.
Este vorba despre modernizarea Pietei din 1 Mai, situata vizavi de Spitalul de Urgenta Craiova, de modernizarea zonei olarilor din Piata Centrala si de modernizarea toaletei publice din Piata Centrala", a precizat Bogdan Apostol, directorul executiv al SC Piete si Targuri Craiova SRL.
Lucescu este internat de sase zile la Spitalul Universitar din Capitala si nu doreste sa urmeze programul de recuperare indicat de doctori. ... Mircea Lucescu a fost operat cu succes duminica la Spitalul Universitar din Capitala pentru indepartarea din cavitatea toracica a unei cantitati mari de lichid acumulata sub dren.
Mircea Lucescu a fost externat Antrenorul roman a fost externat astazi de la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti, dupa aproximativ doua saptamani de spitalizare. ... Potrivit medicilor, citati de Mediafax, Mircea Lucescu va reveni vineri la Spitalul Universitar pentru un nou control.
Omul de afaceri a fost consultat atat de medicii de la spitalul Penitenciarului Poarta Alba, cat si de cei de la Spitalul Militar Constanta, iar acestia au opinat ca starea omului de afaceri necesita o interventie chirurgicala.
Cotidianul american New York Times a facut o vizita la Spitalul din Grenoble, acolo unde este internat MICHAEL SCHUMACHER, care se afla in coma de pe 29 decembrie 2013.
Este o operatie curenta la Spitalul Bagdasar-Arseni. ... Mircea Gorgan precizeaza ca acest tip de interventie chirurgicala nu se poate efectua intr-un spital de penitenciar, deoarece sunt necesare dotari speciale, asa cum sunt in 5-6 sali de operatie la Spitalul Bagdasar-Arseni .
Parinti fiti atenti la ceea ce spunea dr Simona Tivadar, specialist in diabet zaharat, nutritie si boli metabolice la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti., deoarece aveti de invatat.
El a fost dus la Spitalul de Urgenta Ploiesti de cei doi antrenori ai sai. ... Si el a fost preluat de ambulantia si dus la Spitalul Judetean din Ploiesti.
Internat de mai multe ori la Spitalul "Bagdasar-Arsenie" din Bucuresti, Iurie Darie a fost de mai multe ori intubat, deoarece nu putea respira de unul singur.
Actorul Serban Ionescu a murit Doliu in lumea artistica Actorul Serban Ionescu a incetat din viata miercuri seara, la Spitalul Floreasca, decesul survenind in jurul orei 23.30.
Actrita Irina Petrescu a decedat in cursul zilei de marti, la spitalul Elias din Capitala. Irina Petrescu s-a nascut la 19 iunie 1941 la Bucuresti.
Kate Middleton s-a internat pentru a naste Printesa Kate Middleton, sotia printului William a fost internata, luni, la spitalul St. ... La Spitalul St.
Elena Basescu a nascut, in noaptea de sambata spre duminica, tot pe 1 septembrie, o fetita, la Spitalul Universitar de Urgenta din Capitala, in prezent atat mama, cat si copilul fiind in stare buna, potrivit unui comunicat al Spitalului Universitar.
Acestia au lasat balta orice treaba si au plecat de urgenta la spitalul la care frumoasa graviduta urmeaza sa nasca.
Ea facea practica la spitalul Fundeni si a plecat ca voluntar impreuna cu echipa de transplant Studenta moarta in accident era in anul V la Institutul Medico-Militar din Bucuresti. Ea facea practica la spitalul Fundeni si a plecat ca voluntar impreuna cu echipa de transplant.
Dupa ce a fost internat o perioada indelungata de timp la spitalul Igia, artistul cunoscut pe plan mondial Demis Roussos s-a stins din viata, a informat spitalul intr-un comunicat lapidar.
google-analytics.com