Cautare

370 de rezultate pentru "solomon" (2.77 secunde)
În aceste împrejurari, razboiul în instanta, cu aceste arme, era pierdut înainte de a începe.Solomon se abtinePotrivit contractului nr. ... Sa plateasca din buzunar, daca au semnat pentru o magarie!“, a spus în iunie 2006 primarul Craiovei, Antonie Solomon.
În aceste împrejurari, razboiul în instanta, cu aceste arme, era pierdut înainte de a începe.Solomon se abtinePotrivit contractului nr. ... Sa plateasca din buzunar, daca au semnat pentru o magarie!“, a spus în iunie 2006 primarul Craiovei, Antonie Solomon.
Solomon ar renunta la 20% din personal Chiar sefii cei mari de la nivel local recunosc faptul ca multi taie frunza la câini prin institutiile publice. ... La nivel oficial, primarul Craiovei, Antonie Solomon, ar da afara 20% din actualii angajati ai municipalitatii.
Primarul Craiovei, Antonie Solomon, si-a exprimat neincrederea in sistemul bancar, pe motiv ca "banca iti da umbrela cand e soare si ti-o ia inapoi cand ploua".
Primarul Craiovei, Antonie Solomon, prezent la conferinta de la sediul PD-L, alaturi de Videanu, i-a solicitat ministrului sprijin financiar pentru municipiu. Solomon i-a spus ca "au un milion de probleme" cetatenii Craiovei.
Primarul Craiovei, Antonie Solomon, prezent la conferinta de la sediul PD-L, alaturi de Videanu, i-a solicitat ministrului sprijin financiar pentru municipiu. Solomon i-a spus ca "au un milion de probleme" cetatenii Craiovei.
• Aproape 400 de ani mai tarziu, in timpul domniei lui David si a fiului sau Solomon, Israel a devenit o imparatie mare si puternica. Dumnezeu le-a promis lui David si lui Solomon ca un urmas al lor va domni vesnic.
Printre valentele memorial-simbolice ale istoriei cladirii se numara faptul ca acesta a apartinut lui Solomon I. ... Analiza istorica a evidentiat ca posibila existenta unei legaturi de rudenie intre Solomon I.
Astfel, primarul Craiovei, Antonie Solomon, care a dezertat si el de la PSD la PD, are asigurata majoritatea in consiliu. Solomon este sustinut de 18 alesi.
Ce sa mai zicem de elucubratiile unui domn Solomon - numele pe care-l poarta ar trebui sa-l indemne daca nu la mai multa intelepciune (de unde nu-i, nici Dum¬nezeu nu cere) atunci macar la mai multa prudenta in exprimare.
Actualul primar, Antonie Solomon, are o cota de 42% iar 13% dintre craioveni ar vota un alt candidat. Datele provin din cercetari realizate la nivel local, pe populatia adulta, cu drept de vot, la comanda Fundatiei Multimedia pentru Democratie Locala, in perioada 27 Mai - 3 Iunie 2012.
Consilierul local liberal Ioan Solomon a declarat ieri ca stema municipiului Sfantu Gheorghe, votata saptamana trecuta de consiliul local, este ilegala si discriminatorie. Potrivit lui Solomon, stema municipiului Sfantu Gheorghe nu indeplineste prevederile legale deoarece nu sunt reflectate realitatile referitoare la convietuirea dintre maghiari si romani.
L-am votat pe Solomon. ... „Cit am sa fiu eu primar, Bulucea nu va fi cetatean de onoare“ Primarul Craiovei, Antonie Solomon, a fost foarte transant cu propunerea deputatului:
Primarul Antonie Solomon vrea sa formeze o comisie din cadrul primarie care sa se ocupe cu aceasta problema. "As vrea sa obtinem o reducere cu cel putin doi dolari", a spus Solomon.
Initial un simplu zvon, acesta a fost confirmat ieri de edilul-sef Antonie Solomon, care sustine ca i-au ajuns la urechi viitoarele schimbari in PSD. ... Ei nu au nevoie de oameni fara valoare", a afirmat Solomon.
Campanie cu un an inainte de alegeri Cu toate ca problemele de la varful filialei municipale a PSD declansate de inscrierea in PD a primarului Antonie Solomon au fost transate de conducerea partidului, care a acuzat starea de incompatibilitate a presedintelui Neculai Grigoras, situatia din cadrul filialei este in continuare incerta.
Desi nu a luat nici o masura impotriva lor, primarul Antonie Solomon a adoptat pozitia sefului suparat pe subalterni, suierandu-ne in telefon ca a primit recent alta amenda: ... O sa-i urmaresc mai atent", s-a referit Solomon la "exceptionali".
"Acesti copii au multe calitati, care de multe ori le lipsesc adultilor" La alegerea primarului copiilor a fost prezent si edilul-sef al Craiovei, Antonie Solomon. ... Nu trebuie sa se maturizeze asa de repede si trebuie sa se bucure de viata", a declarat Antonie Solomon.
Dupa mai bine de un an de cand au intrat in administratia publica locala, cei trei consilieri personali ai primarului Antonie Solomon nu au realizat mare lucru. ... La inceputul anului 2005, primarul Solomon anunta ca are mare nevoie de consilieri personali pentru a putea conduce mai bine orasul.
Initiativa consilierului a fost sustinuta si de primarul Antonie Solomon, care a recunoscut ca lucrurile scartaie la Serviciul Banca de date, cadastru, masuratori topo, din cadrul Directiei de urbanism.
google-analytics.com