Cautare

725 de rezultate pentru "sofia matei" (7.66 secunde)
CL Berlesti trebuie sa decida soarta viceprimarului Iulian Garcea si a consilierului local Constantin Matei, ramasi fara sustinerea politica a PD-L.
Cu toate ca PD-L Navodari insista sa primeasca postul de viceprimar al orasului in baza colaborarii cu PSD si dupa modelul deja "experimentat" de PSD la Murfatlar de exemplu primarul Nicolae Matei (foto) spune ca inca nu are astfel de ganduri.
ieri) am gasit un spatiu mai confortabil pentru ca Navodariul nu poate sa aiba decat un viceprimar si se pare ca sunt mai multi viceprimari fara portofoliu, dar trebuie sa stie de la inceput ca Matei nu e Tudorel Calapod", a declarat Nicolae Matei, primarul orasului Navodari.
Ludovic Orban a lamurit si misterul disparitiei bruste din prim plan a presedintelui organizatiei municipale Constanta a PNL, Constantin Matei (foto).
Horea Uioreanu (PNL) propune restituirea contributiei Ungariei la statuia lui Matei Corvin Deputatul liberal Horea Uioreanu propune restituirea sumei de 400.000 de euro pe care Ungaria a alocat-o pentru restaurarea grupului statuar Matei Corvin.
Jurnalista Sorina Matei si-a dat demisia din functia de sef al sectiei Politic, dupa ce conducerea Antena 3 ar fi schimbat din mers conditiile realizarii unui interviu cu presedintele Traian Basescu pe care initial le acceptase. ... Cererea a fost aratata apoi conducerii Antena 3", scrie Sorina Matei pe blog.
SORINA MATEI: ... Reactia lui Victor Ponta Sorina Matei a avut o discutie cu Traian Basescu, joi seara, in culisele B1 TV. ... "Eu habar nu am daca Sorina Matei este sau nu ofiter acoperit. ... Doamna Sorina Matei m-a criticat pe mine peste tot unde a lucrat.
Joi, 5 februarie, ora 20:00, Diana Matei impreuna cu invitatii sai: ... "Desenele minunate ale Martei m-au impresionat" Diana Matei este cea care a pus bazele acestui spectacol, dorind sa ajute copiii din organizatie:
Zilele Stiintifice ale Institutului "Matei Bals" (Autor: ... Matei Bals" (INBI) ce se deruleaza intre 23 si 25 octombrie, are o agenda pe masura acestui eveniment devenit traditie:
Magda Marincovici) Specialistii de la INBI "Matei Bals" au stabilit ca noua varianta a HIV de la noi este asemanatoare celei din Grecia O noua componenta a HIV (virusul imunodeficientei umane) si-a facut apartia in randul consumatorilor de droguri intravenoase din tara noastra, avertizeaza profesorul doctor Adrian Streinu-Cercel, managerul Institutului National de Boli Infectioase "Matei Bals" (INBI).
Fostul presedinte Ion Iliescu a fost invitat la un dineu cu premierul Bulgariei, Boiko Borisov, cu ocazia unui forum ce va avea loc la 7 octombrie la Sofia, printre oaspeti figurand nume celebre ale elitei politice mondiale, inclusiv fostul lider sovietic Mihail Gorbaciov, scrie Standart.
Cred ca data potrivita pentru aderarea la Schengen este octombrie Ministrul Administratiei si Internelor, Traian Igas, a declarat, marti, la Sofia, ca este de parere ca data potrivita pentru aderarea Romaniei si Bulgariei la Schengen este octombrie, demnitarul subliniind ca este optimist cu privire la acest termen.
Intrebat, astfel, daca prabusirea guvernului de dreapta de la Sofia, a guvernului proeuropean de la Chisinau, mesajele tot mai dese ale Vocii Rusiei prin care saluta "ghioceii de la Sofia si asteapta primavara de la Bucuresti" reprezinta confirmari ale avertismentului lui Hillary Clinton potrivit caruia ne aflam intr-un proces de resovietizare, Cristian Diaconescu, fost ministru de externe si consilier pe probleme externe la Cotroceni confirma fara rezerve:
CM de la Sofia - Medalie de aur pentru Romania, la perechi mixte Romania a cucerit duminica medalia de aur la Campionatele Mondiale de gimnastica aerobica de la Sofia in proba de perechi mixte, prin Andreea Bogati si Valentin Mavrodineanu, clasati pe primul loc, cu 21,650 puncte, la egalitate cu spaniolii Vincente Lli Lloris si Sara Moreno.
In iunie 2006, orasele Almati dinKazahstan, Borjomi din Georgia, Jaca din Spania si capitala Bulgariei, Sofia nu au fost admise in selectia finala. In timp ce Almati si Sofia s-au mai inscris la selectiile pentru gazduirea JO de iarna, pentru Jaca si Borjomi este prima oara.
Romania si-a depasit obiectivul propus la Sofia: a castigat noua medalii, din care doua de aur Bilant extraordinar al gimnastelor romance la Campionatul European de gimnastica feminina, junioare si senioare, de la Sofia: ... Campionatul European de gimnastica feminina, junioare si senioare, de la Sofia, s-a incheiat duminica.
Liderul mondial WTA, Simona Halep, s-a calificat in turul 3 la Australian Open, dupa ce a invins-o in 3 seturi pe Sofia Kenin. Simona Halep - Sofia Kenin 6-3;
In 2014 sotia lui Sorin Grindeanu i-a mai oferit un cadou sotului sau, o fiica pe nume Sofia. In acel an Sorin a postat o fotografie cu sotia sa, Mihaela Grindeanu, alaturie de Sofia si fiica lor pe o retea de socializare.
Bajau) Despre pescuirea minunata ne vorbeste Sfantul Evanghelist Luca, pe cand Sfintii Evanghelisti Matei si Marcu relateaza numai momentul chemarii la apostolat a celor doua perechi de frati pescari, Petru si Andrei, fiii lui Iona, si Iacov si Ioan, fiii lui Zevedeu, in timp ce primii isi aruncau mrejele in mare, fiindca erau pescari, iar ceilalti isi dregeau mrejele (Matei, cap.
Matei, sensibilitatea democrata In prima parte a conferintei de presa de ieri, secretarul general al PD Bihor, Mircea Matei, a incercat, dupa modelul liderului national "Traian Boc de la Cluj", sa lanseze pe piata media temele invatate in Capitala, cum ar fi "capcana referendumului" sau "desi pare ca PD e singur, nu e singur deloc", pentru ca a primit mesaje de sustinere din aproape toata Europa, inclusiv de la Angela Merkel, presedinta Uniunii Democrate Germane.
google-analytics.com