Cautare

57 de rezultate pentru "sfere" (2.76 secunde)
Omuletii se pare ca au ghicit intentia lor, caci s-au urcat repede, fiecare in nava lui, apoi acestea s-au luminat, devenind din nou doua sfere alb-stralucitoare, care s-au indepartat fara zgomot si fara viteza, la circa 5 m distanta una de alta si la circa 8 m de pamant, spre satul Cristur-Sieu.
sfere luminoase sau negre, un zmeu mare, triunghiular, cenusiu, neatasat de pamant cu nicio sfoara, un obiect luminos aplatizat caruia-i cresc, la un moment dat, brate ca ale unei caracatite, un trapez cu margini stralucitoare etc.
Apoi, o alta minge, mult mai mare, inconjurata de 3 sfere luminoase, a traversat cerul in acelasi stil zigzagat. - Uitati-va la astia!
Desi lumea fizica este cea a adevaratei existente, a progreselor individuale si colective, a realizarilor majore, ea este o lume temporara in care spiritele petrec un timp limitat dupa care se intorc in perenele sfere astrale.
triunghiuri, sfere, globuri luminoase, filamente, lumini telurice, dintre care unele faceau si miscari in zigzag. Analiza lor s-a facut prin grafice 3D, culori false, filtre, telemetrie, radiotelescoape etc.
Joi, vicepresedintele american a reafirmat opozitia Statelor Unite fata de "notiunea de sfere de influenta, care dateaza din secolul al XIX-lea si nu are nimic de-a face cu secolul al XXI-lea", o aluzie clara la Rusia.
In momentul in care un cabinet se alcatuieste in urma amestecului unor sfere de influente, atunci aceasta responsabilitate devine difuza.
Vor,de pilda, un Patriarh plutitor in sfere inalte, desprins de lumea reala. Vor conducatori autisti, ocupati cu filozofia democratiei si morala publica, cu generalitati sofisticate dar fara putere efectiva.
Nu trebuie niciodata uitati romanii si pamanturile romanesti care ne-au fost luate, ca urmare a impartirilor Europei in sfere de influenta.
Incarcatura politica a dosarelor lui Nastase e hipertrofiata de realitatea ca Puterea Judecatoreasca este departe de a fi independenta fata de Politic. Vinovati pentru aceasta stare de fapt se afla in ambele sfere.
In anumite sfere superioare de la Bruxelles, sub influenta deosebit de puternica a lobby-ului maghiar se merge pe ideea de a se sugera - si o sugestie de la Bruxelles e obligatie - Romaniei sa se incadreze si ea in mersul actual international, adica recunoasterea statului Kosovo, dar recunoasterea statului Kosovo care s-a format prin secesiunea dintr-un stat national unitar va fi folosita ulterior ca precedent istoric.
„Este foarte bine sa aveti cât mai multe contacte în domeniul în care va desfasurati activitatea, însa si cunostintele din alte sfere sunt importante.
Pe de alta parte, de atunci presa romaneasca a trecut de la euforia betiei independentei la constientizarea influentei, cladind chiar niste socluri pentru lideri de opinie, ajungand apoi sa fie cumparata de alte sfere de influenta, care o doreau ca instrument de manipulare, iar acum sa isi redobandeasca, intrucatva, independenta nesigura a internetului.
Despre a celebra spiritul de comuniune, intr-o lume unde granitele se estompeaza, un adevarat univers vibrand in jurul unei sfere radiante.
cristale gravate - intre 15 - 50 RON, cercei cu pietre - 10 RON, bratara cu rubin, bratara cu kunzit si diamante Herkimer, colier cu diamante Herkimer, pandante, sfere si piramide.
labradorit, jasp, lapis lazuli, amazonit, cuart roz, septaria, selenit, carneol, fosile - intre 5 - 300 RON, felii de agate din Brazilia - intre 5 - 200 RON, pandantiv de moldavit, sfere - intre 10 - 300 RON, sculpturi din diverse pietre din Madagascar - intre 50 - 500 RON", ne-a spus Vali Panduru.
Sunt doua sfere exterioare, una in intuneric, care abia se vede, si cealalta lumina de la aceste energii, este vorba aici de partea lumii care ne este noua aratata si daruita noua spre cunoastere, si cealalta parte care se ascunde, pentru ca Dumnezeu este infinit, dar noi nu putem cunoaste decat prin taina puterii Lui creatoare.
Straduindu-se sa afle motivul existentei si functiunile acestei sfere, cei 3 cercetatori isi dau seama ca le-a fost intrerupt orice contact cu suprafata.
In acest sens, sexualitatea este abstracta ori de cate ori este exploatata sau fortata, cand este o goana deliberata, premeditata si totusi necontrolata dupa extaz, pentru a compensa lipsa extazului in toate celelalte sfere ale vietii.
O sursa a spus doar ca "Inainte, rapoartele primite din sectoare diverse ale granitei erau sumare, dar acum avem dovada definitiva ca aceste sfere galbene vin din partea chineza, ceea ce va face sa ne exprimam preocuparea in acest sens".
google-analytics.com