Cautare

424 de rezultate pentru "sex" (4.42 secunde)
De unde stie Vasile Dancu ca unii subiecti nu-l prefera pe Ceausescu din ratiuni de varsta sau de sex? Poate ca atunci erau mai vanjosi.
Articolul despre sondaj are titlul "Concurs de iubire, sex, fantezii, marlanie si oftat". Puteti citi in continuare intrebarea sondajului si rezultatele acestuia.
Vulgaritatea inseamna pretul mare pus pe partea joasa din om, pe ceea ce tine de mate, de sex, de instincte, de forta bruta, de cruzime.
Ce sinteza gresita s-a produs in acest personaj de sex politic incert? Si totusi, multi aplauda, sedusi de flicflacurile exectuate de omul elastic pe platoul Antenelor, sub bagheta dresorilor - bufoni Gadea si Ciutacu.
Maine, mascatii isi amintesc ca au lipsit de pe micile ecrane si, daca nu gresesc usa, mai cauta niste vamesi amatori de sex si spaga si pe la alte granite mai apropiate de Bucuresti ca si-au terminat ratia de combustibil pentru elicopter pe luna februarie si tot asa.
Intr-un moment greu, cand trebuia sa anunte masuri dure la adresa partenerilor sai de guvernare de la UDMR in privinta incalcarii Constitutiei, Traian Basescu a gasit drept remediu tot Constitutia, pe care a intins-o pe masa - cum ii cerea candva unei ziariste - si a supus-o unei operatii cosmetice, de schimbare de sex.
Cazul de proxenetism si sex cu minori in care sunt anchetati un director al OTV, oameni de afaceri si un fotbalist de la Juventus Bucuresti ne arata un fenomen mai putin cunoscut poate in Romania, cel al prostitutiei masculine.
Cand a raspuns presei sfidator si aberant, ca nu intereseaza ce-a discutat el cu razaretul vraci politic Ciuhodaru, bagat pe o usa si scos pe cealalta, cum nu intereseaza nici ce discuta cu nevasta sa, aceiasi au izbucnit fiecare in aplauze, chiar daca taman atunci faceau sex.
La nivel de sex, femeile voteaza majoritar impotriva lui Basescu. Nici intre tineri si batrani nu exista diferente, tendinta fiind aceeasi.
sex cu "premiante", virgine din Republica Moldova, yaht-uri si hoteluri de lux la Dubai, Monaco, Nisa. Intre timp, oamenii lui Traian Basescu au accelerat:
Reactia social-democratilor din Constanta survine dupa ce Remus Cernea a anuntat doua proiecte de lege controversate - taierea finantarii Bisericii de la stat si parteneriatul civil intre persoanele de acelasi sex.
Asa cum este necesar pentru noi, romanii, care, dupa doua decenii si un pic, invatam inca ce inseamna cu adevarat democratia, sa intelegem ca rolul primordial ne revine noua, fiecaruia in parte, indiferent de statutul social, profesional, material, varsta, sex sau etnie.
Aceasta zi reprezinta un bun prilej de a pleda ca fiecare om sa-si poata exercita fara nici un fel de deosebire - de rasa, culoare, sex, limba, religie, opinie politica sau orice alta opinie, de origine nationala sau sociala, avere sau nastere -, toate drepturile:
Mai mult, imi amintesc de o conferinta de presa a domnului Antonescu, cand spunea ca PNL si PD sunt precum doua persoane de acelasi sex, care nu se pot casatori.
Este necesar sa ne straduim sa facem mesajul si rolul institutiilor Uniunii Europene cat mai accesibil tuturor cetatenilor, pentru a le arata impactul acestor politici asupra vietii noastre, a tuturor, in toate aspectele sale cotidiene, indiferent de nationalitate, varsta, sex sau ocupatie.
Fara SRI, SIE, DNA, ANI, plus serviciile secrete americane, care bantuie pe aici mai ceva ca KGB in anii stalinismului, basescu ramanea betivul si excentricul lider al unui obscur partid, cu sex ideologic incert, carcotas, afemeiat si mare iubitor de bistari.
E un curvar pentru ca sotia lui e fara personalitate si cu Udrea se intelege din priviri, exact ca doi oameni care au facut sex pe ascuns si nimeni nu stie, doar ei.
Atat PNL, cat si PSD anunta ca si-au aplicat propriile criterii de eliminare a unor candidati si de promovare a unor nume noi, tinand cont, in subsidiar, si de sex, varsta ori profesie.
Partidul cucoanei aleia care n-a fost in stare sa-si educe propria odrasla de sex masculin? Da, ma refer la ala care si-a torturat psihic o colega niste ani pana ce fata a facut publica povestea.
In municipiul Zalau si-au facut aparitia, in perioada 15-22 noiembrie, doua persoane de sex masculin, respectiv C. P., de 36 de ani si E.
google-analytics.com