Cautare

559 de rezultate pentru "serban" (4.06 secunde)
Medicul Serban Bradisteanu, ACHITAT in dosarul de coruptie privind dotarea spitalelor-penitenciar Medicul Serban Bradisteanu a fost achitat, marti, de Tribunalul Bucuresti, atat pentru abuz in serviciu, cat si pentru primirea de foloase necuvenite, in dosarul in care este acuzat ca ar fi primit mita 4 milioane de euro in contextul unei licitatii pentru echiparea spitalelor-penitenciar.
Serban Nicolae il pune la punct pe Iohannis si ofera detalii despre miliardele lipsa Senatorul Serban Nicolae a facut cateva precizari importante legate scandalul miliardelor care nu se regasesc.
Boc, atac la Serban Nicolae: Lingeai usile sa intri in Guvern Fostul premier, Emil Boc, a avut o altercatia cu senatorul PSD, Serban Nicolae, intr-o interventie telefonica la RTV. ... Ca bucurestean neaos, senatorul PSD Serban Nicolae s-a autosesizat. ... Serban Nicolae a continuat discutia in acelasi mod.
AGERPRES / Sorin Bota il sustine pe Serban Nicolae la sefia senatorilor PSD Senatorul social-democrat Sorin Bota considera ca experienta politica si parlamentara trebuie sa fie atuul noului lider al senatorilor PSD si propune ca aceasta functie sa-i revina senatorului Serban Nicolae in conditiile in care, actualul lider, Ilie Sarbu, intentioneaza sa se retraga din acest post la inceputul sesiunii parlamentare.
Senatorul Serban Nicolae, liderul Grupului parlamentar PSD, a avut o interventie la dezbateri generale care a fost apreciata si aplaudata de senatorii prezenti. ... Puteti citi in continuare cuvantul integral al senatorului Serban Nicolae: ... La dezbateri generale, domnul senator Serban Nicolae. ... Domnul Serban Nicolae:
Serban Nicolae: ... sanctiunea - nedreapta Senatorul social-democrat Serban Nicolae a declarat vineri, pentru AGERPRES, ca nu va parasi PSD si nu va critica organele de conducere, chiar daca, in opinia sa, sanctiunile pe care le-a primit au fost nedrepte.
Mai mult de jumatate din teren (3,18 hectare) a fost cumparat în ultimii ani de Ion Serban, un localnic care are în oras o mica afacere cu frigidere.
'Serban Huidu s-a nascut in Bucuresti, dar nu se lauda cu asta. ... In 1995, Serban s-a angajat la Radio 21, unde a lansat emisiunea "Cronica Carcotasului", un pamflet la adresa politicienilor vremii.
Cronica Carcotasilor va continua, dar nu se stie in ce formula Aseara am avut parte de o editie speciala destul de mohorata a emisiunii Cronica Carcotasilor, menita totusi a aduce argumente pro si contra continuarii fara Serban Huidu.
News Serban Nicolae o desfiinteaza EXEMPLAR pe Kovesi si critica vizita lui Klemm la ministrul Justitiei Senatorul PSD Serban Nicolae da dovada din nou ca este omul potrivit, la locul potrivit.
Procesul de formare al noului partid popular crestin-democrat se va incheia, potrivit vicepresedintelui PNTCD, Serban Bubenek, in jurul datei de 1 martie 2005.
Chiar daca in ultimul timp Mihaela Serban a fost extrem de ocupata cu filmarile si cu terminarea unui master diplomatic, Mihaela Serban nu si-a uitat pasiunea pentru a preda la Catedra in tot acest timp.
Serban Ionescu si sotia lui, Mihaela Ionescu, pasionati de antichitati, au participat recent la targul organizat in curtea Muzeului Taranului Roman. ... Serban Ionescu a lucrat la gravura in metal timp de 25 de ani, asa se explica pasiunea lui pentru sculptura in lemn.
Bejancu Serban: ... Serban. ... Bejancu Serban: ... Bejancu Serban: Nu stiu daca sunt galerii. Poate factiuni. Eu am trait in ianuarie 2012 cu galeriile in spate.
Primarul Capitalei, Sorin Oprescu, a anuntat miercuri ca isi va sustine prietenii in campania electorala pentru alegerile parlamentare, indiferent de partidul din care fac parte acestia, mentionandu-i pe liberalii Crin Antonescu si Ludovic Orban si pe social-democratul Serban Nicolae.
Mai departe, exista asteptari ca si primarul orasului Eforie, Ovidiu Brailoiu (PSD), sa initieze o hotarare de consiliu privind inlocuirea adjunctului liberal Robert Serban (foto) cu un pedist.
Conducerea Senatului a amanat, marti, aducerea in plen a raportului in cazul Serban Mihailescu (foto), pe motiv ca Regulamentul acestei Camere trebuie "corectat" in acord cu decizia CCR ca hotararea privind urmarirea penala a membrilor Guvernului sa fie luata cu votul majoritatii senatorilor prezenti.
Surse politice declarau, in urma cu zece zile, pentru MEDIAFAX, ca senatorul PDL Serban Radulescu ar putea demisiona din partid pentru a se inscrie in PC, formatiune care ar urma sa il propuna candidat la presedintia CJ Cluj.
Serban Mihailescu exclude posibilitatea fuziunii dintre UNPR si PSD Uniunea Nationala pentru Progresul Romaniei exclude, pentru moment, posibilitatea fuziunii prin absorbtie cu Partidul Social Democrat, a declarat azi vicepresedintele UNPR, senatorul Serban Mihailescu.
Senatorul social-democrat Serban Nicolae sustine ca functia de lider de grup nu ii este una straina si ca, teoretic, nu s-ar teme de responsabilitatea pe care aceasta o implica insa, in opinia sa, o posibila schimbare a sefiei grupului PSD din Senat ar trebui realizata astfel incat sa nu bulverseze grupul.
google-analytics.com