Cautare

3556 de rezultate pentru "serban nicolae" (3.63 secunde)
Procurorii anticoruptie au cerut Camerelor aviz pentru începerea urmaririi penale fata de Adrian Nastase, Ioan Melinescu si Serban Mihailescu. În loc sa asteptam sentinta, reluam ancheta.
Senatorul Serban Radulescu ar putea parasi PDL In sesiunea legislativa care va incepe in septembrie 2011, este posibil ca PC sa aiba grup parlamentar la Senat. Senatorul PDL de Cluj Serban Radulescu este pe punctul de a pleca din PDL, au declarat, pentru Agerpres, surse democrat-liberale.
Tensiunile dintre Serban Huidu si Mihai Gainusa mocnesc de cateva luni. Pana ieri, cand "carcotasul" Serban Huidu a raspuns dur acuzatiilor aduse nu demult de fostul sau coleg de emisiune Mihai Gainusa.
Serban Copot, concurent la Splash! ... Viata bate filmul pentru Serban Copot (34 de ani) de la Animal X.
Serban Puiu Distributie: ... In regia lui Serban Puiu - regizorul comediei Boeing Boeing. ... Serban Puiu Distributie: ... In regia lui Serban Puiu - regizorul comediei Boeing Boeing. ... Serban Puiu Distributie: ... In regia lui Serban Puiu - regizorul comediei Boeing Boeing. ... Serban Puiu Distributie:
Presedintele Senatului, Nicolae Vacaroiu, a anuntat, luni, ca cererea de incepere a urmaririi penale pentru senatorul Serban Mihailescu a fost transmisa la Comisia juridica, in procedura de urgenta, termenul pentru prezentarea unui raport fiind stabilit la sfarsitul lunii septembrie.
Senatorul social-democrat Serban Nicolae sustine ca functia de lider de grup nu ii este una straina si ca, teoretic, nu s-ar teme de responsabilitatea pe care aceasta o implica insa, in opinia sa, o posibila schimbare a sefiei grupului PSD din Senat ar trebui realizata astfel incat sa nu bulverseze grupul.
Bejancu Serban: ... Bejancu Serban: ... Bejancu Serban: ... Bejancu Serban: ... Bejancu Serban: ... Bejancu Serban: Don Pedro, Johannis o sa fumege. Este un narcisist.
Biroul Permanent al Senatului a avizat miercuri cererea procurorilor de anchetare a lui Serban Mihailescu. ... In urma cu doua saptamani, conducerea Senatului amanase dezbaterea avizului, motivand prin faptul ca Serban Mihailescu fusese internat in spital, in strainatate.
Valoarea despagubirilor morale in cazul accidentului provocat recent de realizatorul TV Serban Huidu va depinde de sentinta pronuntata de Judecatoria Brasov.
Emisiunea "Cronica Carcotasilor" va continua la Prima TV insa fara Serban Huidu, care intentioneaza sa se retraga din viata publica. ... "Serban Huidu va anunta, cel mai probabil miercuri, ca se retrage din viata publica", au declarat sursele citate.
Eugenia Serban risca sa ramana fara sani din cauza silicoanelor Actrita Eugenia Serban (43 de ani) trece prin chinuri inimaginabile. ... La cativa ani dupa ce a devenit mama, Eugenia Serban, una dintre cele mai frumoase actrite romance, si-a facut implant de silicoane la o clinica din Italia, scrie Click.
Medicul Serban Bradisteanu, ACHITAT in dosarul de coruptie privind dotarea spitalelor-penitenciar Medicul Serban Bradisteanu a fost achitat, marti, de Tribunalul Bucuresti, atat pentru abuz in serviciu, cat si pentru primirea de foloase necuvenite, in dosarul in care este acuzat ca ar fi primit mita 4 milioane de euro in contextul unei licitatii pentru echiparea spitalelor-penitenciar.
candidatul Partidului Democrat- Liberal, in persoana avocatului Ion Popescu, decan al Baroului de Avocati Constanta si vicepresedinte al Biroului Permanent Judetean al formatiunii sale, fata in fata cu fostul senator Nicolae Rahau, presedintele organizatiei judetene si candidat al Partidului Romania Mare. ... Nicolae Rahau: ... Nicolae Rahau: ... Nicolae Rahau: ... Nicolae Rahau:
Primarul Capitalei, Sorin Oprescu, a anuntat miercuri ca isi va sustine prietenii in campania electorala pentru alegerile parlamentare, indiferent de partidul din care fac parte acestia, mentionandu-i pe liberalii Crin Antonescu si Ludovic Orban si pe social-democratul Serban Nicolae.
Senatorul Serban Nicolae i-a transmis ambasadorului SUA la Bucuresti, Hans G. ... Puteti citi in continuare textul scrisorii deschise, asa cum a aparut pe pagina de Facebook a senatorului Serban Nicolae. ... Cu aleasa consideratie, Serban Nicolae senator Bucuresti, 14 septembrie 2016
Serban Nicolae despre ancheta privind dezvaluirile lui Ghita. ... Senatorul PSD Serban Nicolae, noul presedinte al Comisiei juridice a Senatului, nu isi face mari sperante in privinta anchetei pe care o face Parchetul general in cazul dezvaluirilor fostului deputat Sebastian Ghita.
OMUL SISTEMULUI - Fostul ministru al Justitiei, Robert Cazanciuc, a fost votat in unanimitate in Comitetul Executiv al PSD pentru sefia Comisiei juridice din Senat in locul senatorului Serban Nicolae.
In cursa pentru fotoliul de primar general mai candideaza Constantin Ionescu (Partidul Social Democrat al Muncitorilor), Petrica Dima (Partidul Socialist Roman), Alexandru Vladu - Alianta Partidul Popular European (Crestin Democrati) si Democrati Europeni (PPE-DE), Constantin Cojocaru - Partidul Poporului (PP-LC), Nicolae Roman (Partidul ProDemo), Florin Dobrescu (Partidul "Totul pentru Tara"), Adrian Grigoriu (Partidul National Democrat Crestin).
Asupra necesitatii unei "permanente actualizari" a cazurilor de incalcare a accentuat si senatorul PSD Serban Nicolae, care a sustinut infiintarea comisiei de ancheta.
google-analytics.com