Cautare

961 de rezultate pentru "serban marinescu" (7.41 secunde)
Boc, atac la Serban Nicolae: Lingeai usile sa intri in Guvern Fostul premier, Emil Boc, a avut o altercatia cu senatorul PSD, Serban Nicolae, intr-o interventie telefonica la RTV. ... Ca bucurestean neaos, senatorul PSD Serban Nicolae s-a autosesizat. ... Serban Nicolae a continuat discutia in acelasi mod.
AGERPRES / Sorin Bota il sustine pe Serban Nicolae la sefia senatorilor PSD Senatorul social-democrat Sorin Bota considera ca experienta politica si parlamentara trebuie sa fie atuul noului lider al senatorilor PSD si propune ca aceasta functie sa-i revina senatorului Serban Nicolae in conditiile in care, actualul lider, Ilie Sarbu, intentioneaza sa se retraga din acest post la inceputul sesiunii parlamentare.
Senatorul Serban Nicolae, liderul Grupului parlamentar PSD, a avut o interventie la dezbateri generale care a fost apreciata si aplaudata de senatorii prezenti. ... Puteti citi in continuare cuvantul integral al senatorului Serban Nicolae: ... La dezbateri generale, domnul senator Serban Nicolae. ... Domnul Serban Nicolae:
Serban Nicolae: ... sanctiunea - nedreapta Senatorul social-democrat Serban Nicolae a declarat vineri, pentru AGERPRES, ca nu va parasi PSD si nu va critica organele de conducere, chiar daca, in opinia sa, sanctiunile pe care le-a primit au fost nedrepte.
Mai mult de jumatate din teren (3,18 hectare) a fost cumparat în ultimii ani de Ion Serban, un localnic care are în oras o mica afacere cu frigidere.
'Serban Huidu s-a nascut in Bucuresti, dar nu se lauda cu asta. ... In 1995, Serban s-a angajat la Radio 21, unde a lansat emisiunea "Cronica Carcotasului", un pamflet la adresa politicienilor vremii.
Cronica Carcotasilor va continua, dar nu se stie in ce formula Aseara am avut parte de o editie speciala destul de mohorata a emisiunii Cronica Carcotasilor, menita totusi a aduce argumente pro si contra continuarii fara Serban Huidu.
News Serban Nicolae o desfiinteaza EXEMPLAR pe Kovesi si critica vizita lui Klemm la ministrul Justitiei Senatorul PSD Serban Nicolae da dovada din nou ca este omul potrivit, la locul potrivit.
Liderii PD nu au discutat ieri, in sedinta Biroului Permanent National, cazul senatorului Marius Marinescu pe motiv ca nu detin toate documentele necesare pentru discutarea acestei situatii.
Senatorul PD Marius Marinescu, vicepresedintele Comisiei de abuzuri, cere suspendarea Rodicai Stanoiu din functia de presedinte al comisiei, ca urmare a faptului ca aceasta a fost pusa sub urmarire penala in dosarul stenogramelor.
Situatia a fost explicata de vicepresedintele Comisiei, Marius Marinescu (PD), care a precizat ca doar patru senatori ai Puterii sunt in componenta Comisiei.
Senatorul PD Marius Marinescu (foto) o acuza pe Rodica Stanoiu, senator PSD si presedinte al Comisiei pentru cercetarea abuzurilor, ca a incalcat grav Regulamentul Senatului. ... Astfel, in urma alegerilor din 7 februarie, senatorul Marinescu a fost inlaturat abuziv din functia de vicepresedinte al comisiei.
Senatorul PD Marius Marinescu i-a cerut ieri premierului Calin Popescu-Tariceanu abrogarea ordonantei privind privatizarea Loteriei Nationale si scoaterea acesteia si a Imprimeriei Romane din Fondul Proprietatea.
Cea mai recenta tentativa de induplecare a ministrului Monica Macovei pentru a-si da acordul in privinta transferului imobiliar al anului ii apartine deputatului democrat de Dolj, Marian Jean Marinescu.
Senatorul PD Marius Marinescu a tensionat din nou dezbaterile din Senat cu o initiativa referitoare la eliminarea pasapoartelor diplomatice pentru rudele unor categorii de demnitari, in a carei sustinere a invocat si unele "suspiciuni" legate de faptul ca acestea ar putea introduce in tara droguri.
Subprefect doar cu acte de hipertensiv Explicatia pentru blocarea postului de inalt functionar public din prefectura este data de Eugen Marinescu, directorul Directiei de Verificare a Legalitatii Actelor din cadrul institutiei, care a declarat ca a cautat prin analele jurisprudentei cazuri similare.
Peremistul Tudor Matusa si democratul Marian Jean Marinescu sunt doi deputati care nu duc grija zilei de maine. ... Marinescu este deputatul cu cele mai multe conturi si societati in care este actionar.
Marinescu, in pole position pentru PE Eurodeputatul PD Marian Jean Marinescu va ocupa unul dintre primele locuri pe listele Partidului Democrat pentru PE. ... La randul sau, Marian Jean Marinescu a declarat ca prezenta sa in prezidiul PPE-DE va reprezenta un semnal politic important.
"Un secretar de stat la 10 angajati este o premiera mondiala", a declarat in exclusivitate pentru "Realitatea romaneasca" vicepresedintele comisiei, senatorul Marius Marinescu, initiatorul demersului legislativ.
Senatorul democrat Marius Marinescu a initiat un nou proiect legislativ, adoptat in plenul Senatului, referitor la transparetizarea contractelor de privatizare.
google-analytics.com