Cautare

3377 de rezultate pentru "se opreste apa" (4.68 secunde)
Tentativa juristilor Primariei Craiova de a taragana înfiintarea SC Compania de Apa Oltenia SA a fost dejucata de consilierii municipali din Banie, care, dupa câteva scandaluri în comisiile de specialitate, au votat în proportie de 96,6% pentru nasterea societatii.
Gorjenii nu vor avea prea curand sansa sa beneficieze de servicii mai ieftine de apa si canalizare.
De ce recomanda medicii sa beti apa de la robinet si nu imbuteliata. Indiferent de provenienta, lacuri, rauri, izvoare sau puturi, orice apa utilizata pentru consum are un continut de saruri minerale si oligoelemente.
Comuna Sadova este in pericol de a pierde un proiect in valoare de un milion de euro pentru alimentarea cu apa a localitatii pentru ca firma care se ocupa de lucrare nu a gasit pana in prezent apa potabila.
De unde a venit apa? Unii dintre oamenii de stiinta cred ca, atunci cand s-a format, Pamantul era o planeta uscata, uscata de tot, fara pic de apa in structura ei. Cum s-a ajuns la bogatia de apa de azi, care sustine intreaga viata a planetei?
Apa plata, dusuri caldute, fructe proaspete, dar si iaurt, deoarece asigura echivalentul unui pahar de apa (Autoare: ... Dar persoanele care fac exces de inghetata pentru a se racori sunt in pericol ca, la finalul zilei, sa nu aiba un aport normal de lichide. ... Beti apa plata dar cu masura.
Terapia cu apa. ... Cata apa trebuie, de fapt sa bem. Bolile de inima, dar si diabetul sau kilogramele in plus pot fi prevenite daca bem suficienta apa. Insa, atunci cand se exagereaza, se poate ajunge chiar la coma de la prea mult lichide.
Simtim caldura cand consumam alcool pentru ca acesta determina vasele de sange sa se dilate, dar acest efect este doar temporar. ... Cand bei fierbinte, o serie de receptori de pe limba semnaleaza organismului ca ceva fierbinte urmeaza sa ajunga si corpul incepe sa transpire, pentru a se raci.
La Isalnita se construieste de zor deasupra conductei de alimentare cu apa a Craiovei, desi acest lucru este interzis prin lege.
La Isalnita se construieste de zor deasupra conductei de alimentare cu apa a Craiovei, desi acest lucru este interzis prin lege.
Conducerea Apa Grup lucreaza in paralel si la noul operator. Maricel Georgescu, directorul Apa Grup, si alti 20 de subordonati, transfera atributiile pe Nova Apa Serv, fiind angajati la ambele firme.
Trebuie sa recunosti ca zilnic risipesti din obisnuinta zeci, daca nu chiar sute de litri de apa potabila lasand robinetul deschis mai mult decat este nevoie sau din cauza unei instalatii defectuoase.
Guvernul face DEZVALUIRI despre apa din Bucuresti: Apa bruta furnizata catre Apa Nova s-a incadrat in limitele prevazute de lege (Autor: Cristi Selaru) Apa bruta furnizata de Administratia Bazinala Arges-Vedea catre Apa Nova s-a incadrat in limitele prevazute de lege, a declarat, luni, ministrul Apelor si Padurilor, Ioan Denes.
Regia de Apa si-a dat avizul pentru executarea lucrarilor de modernizare a centrului Craiovei fara sa reabiliteze un sistem de alimentare cu apa vechi de 60 de ani, incompatibil cu solutiile ultraperformante ale proiectului.
Agentiile de mediu din Craiova si-au revizuit atitudinea fata de trimiterea in ilegalitate a Regiei Autonome Apa si vor relua procesul de autorizare, incheiat anul trecut cu lacune.
In timp ce fostul director al SC Apa Canal, Ion Stefan se da de ceasul mortii ca programul ISPA apa-canalizare nu a inceput si nici nu are prea multe sanse de izbanda, primarul pare mai sigur ca niciodata ca proiectul va merge ca uns.
Compania de Apa „Oltenia“ ar putea fi executata de Ministerul Economiei si Finantelor (MEF) pentru câteva masini si calculatoare cumparate din fonduri UE.Conturile Companiei de Apa „Oltenia“ ar putea fi blocate de Ministerul Economiei si Finantelor (MEF) daca distribuitorul de apa al Baniei nu-i vireaza urgent peste trei miliarde de lei vechi MEF - cheltuieli din fonduri UE declarate neeligibile.
Compania de Apa "Oltenia" ii refuza unei craiovence bransarea la conducta de apa stradala. ... Ileana Bloanca, din Craiova, s-a trezit, in urma cu patru ani, cu conducta de apa si caminul pe terenul vecinului - un nepot cu care si-a impartit mostenirea dupa moartea sotului.
Judetul Mehedinti trebuie sa se alinieze la standardele impuse de Uniunea Europeana in ceea ce priveste alimentarea localitatilor cu apa si canalizare. In prezent, din totalul localitatilor rurale ale Mehedintiului, doar 50% beneficiaza de alimentare cu apa.
"Crezi ca stii ce bei?" (JURNALUL NATIONAL) Sucurile industriale, alcoolul, bauturile energizante, excesul de cafeina nu hidrateaza, ci ne ingrasa Dintre toate lichidele, apa este cea care hidrateaza fiziologic cel mai bine organismul, incepand de la nivel celular, precizeaza prof.
google-analytics.com