Cautare

2358 de rezultate pentru "santaj galati" (6.29 secunde)
Cu toate acestea, Purtatorul de cuvant al Capitaniei Zonale ne-a spus ca, pana in prezent, la Galati, nu au fost inregistrate cazuri de poluare pe Dunare care sa atraga sanctionarea penala.
Tribunalul Galati se va pronunta saptamana viitoare asupra acuzatiilor de discriminare formulate de PD-L Galati la adresa hotararii adoptate de Consiliul Judetului vizand contractarea unui imprumut in valoare de 85 de milioane de lei.
Insa problema este ca, spre exemplu in sudul Moldovei (Galati, Braila, Vrancea sau Buzau) unde puterea calorica este de calitate superiora, pretul gazului este mai mare fata de centrul tarii (in Prahova, Brasov, Covasna si Sibiu).
In judetul Galati sunt in curs de derulare proiecte pe SAPARD in valoare de 2,3 milioane de euro, dar Agentia de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit da asigurari ca programul se va incheia pe 30 septembrie, asa cum s-a stabilit initial.
Ultimul traseu judetean pe ruta Galati - Costache Negri a fost adjudecat de o firma din Dambovita, care si-a surclasat concurentii din Galati prin parcul de masini mult mai bun.
Extinderile la parterul blocurilor, ingradite de lege Desi intra in categoria constructiilor care ar putea distruge spatiul verde, fiind in acelasi timp sistate prin Ordonanta de Urgenta 114, extinderile la parterul blocurilor au luat amploare in municipiul Galati.
Investitorii straini care au cumparat teren agricol in judetul Galati sunt mai degraba interesati de potentialul imobiliar al acestuia decat de crearea unor exploatatii agricole viabile prin comasarea micilor parcele.
Suma totala ajunsa la intreprinzatorii din Galati se ridica doar la circa 1,5 milioane de lei, fata de aproximativ 2 milioane de lei cat cerusera initial oamenii de afaceri prin proiectele depuse.
Efectele recesiunii economice sunt resimtite si de catre strainii pentru care de la inceputul acestui an s-au solicitat si eliberat autorizatii de munca din partea Seviciului pentru Imigrari Galati.
Tot legat de Mona Musca, credeti ca declaratiile ei din ultima perioada, care nu au fost tocmai in spiritul si pe placul actualei conduceri a PNL, au legatura cu un posibil santaj la adresa ei, santaj exercitat de cineva care ar fi putut sa stie de dosarul ei?
santaj, presiune si razbunare politica in ceea ce priveste judetul Satu Mare, Ioan Mircea Pascu a declarat ca alegerile au fost cistigate de PSD, de aceea considera ca la nivelul conducerii Prefecturii se procedeaza fara morala in incercarea de fortare nedemocratica a optiunii democratice, concretizata prin solicitarea imperativa a prefectului ca directorii sa-si prezinte demisiile.”Deoarece este vorba despre santaj si presiune nejustificate, ii sfatuiesc pe directorii cu constiinta curata sa reziste” - a declarat Ioan Mircea Pascu.
Plus amenzi de miliarde de lei, date in scop de santaj. ... Cat despre santaj si avantaje, ar trebui sa-i intrebati pe consilierii PSD si pe consilierii lui personali din Primarie, ca astia sunt cei care au cerut si au obtinut avantaje.
de faptul ca prin activitatile pe care le desfasoara, realizeaza un „santaj politic“, care echivaleaza cu „un santaj moral“, a mai fost de parere fostul presedinte.
Santaj sentimental din partea subalternilor Succesul acestui gen de telenovele va face probabil ca zilele acestea sa mai urmarim un episod.
Fiica lui, Camelia, urmarita penal pentru santaj Camelia Voiculescu, fiica lui Dan Voiculescu, este urmarita penal in dosarul santajului de la Antene, in care a fost implicat si seful Antena Group, Sorin Alexandrescu, acuzat ca l-a santajat pe administratorul RCS&RDS.
Marton Arpad a sustinut ca Legea Statutului minoritatilor "nu poate fi obiect de santaj politic" pentru Uniune si a apreciat ca modul in care a fost dezbatut acest proiect timp de sase luni in comisiile parlamentare reprezinta "o batjocura".
Ministrul Justitiei, Monica Macovei, a raspuns ieri atacurilor Partidului Conservator de saptamana trecuta, acuzand formatiunea politica de santaj dupa modelul fostei Securitati si sustinand ca nu are nimic de ascuns din trecutul sau. ... Este un santaj tipic dupa modelul folosit de fosta Securitate", a acuzat Macovei.
"Este un santaj" Conservatorii resping ideea anticipatelor, pe motiv ca "nu sunt o solutie pentru indeplinirea obligatiilor asumate in procesul de integrare europeana". ... In opinia sa, toata aceasta dezbatere este un santaj indreptat catre parlament, ca sa voteze o serie de legi.
Social-democratii il acuza pe presedinte de santaj Spre deosebire de democrati, reprezentatii PSD sustin ca seful statului va fi suspendat din functie si apoi isi va prezenta demisia.
Fruntasul pesedist a exclus posibilitatea ca formatiunea sa sa depuna în perioada urmatoare o motiune de cenzura, ceea ce se traduce prin santaj la PNL sa-i cedeze locuri în executiv, daca nu vrea sa zboare de la guvernare, si sa sustina proiectele initiate de PSD în parlament.
google-analytics.com