Cautare

61756 de rezultate pentru "salvat din streang in ultima clipa filmulet video" (3.93 secunde)
FARCAS) In Statele Unite si in Canada exista numeroase persoane interesate de fenomenul OZN care sunt convinse ca cercuri oculte ale guvernului SUA stiu mai multe despre prezenta extraterestra pe Pamant decat sunt dispuse sa declare.
Cat Music, liderul industriei muzicale din Romania, redevine din 1 iunie 2013 licentiat exclusiv Sony Music Entertainment.
Consilierii judeteni din Dolj s-au certat ieri mai mult de fatada pe proiectul de buget din acest an.
Consilierii judeteni din Dolj s-au certat ieri mai mult de fatada pe proiectul de buget din acest an.
La sfarsit de an, OneDay aduce in concert, la Bucuresti si Cluj-Napoca, trei din cele mai populare trupe britanice ale momentului:
Un documentar video al Radio Romania a fost selectat de juriul Festivalului International al Filmului Istoric si Militar din Polonia pentru participarea in competitia desfasurata la Varsovia, ce va desemna, la mijlocul lunii septembrie, cele mai bune productii care au subiecte militare.
Evenimentul petrecut la sfarsitul saptamanii trecute la „Scoala Centrala“ din Bucuresti a starnit luari de pozitii, care de care mai aspre, fata de cauzele care au dus la tentativa de omor, in care un recidivist si-a mutilat fosta partenera. Ca in orice astfel de situatii, s-au cautat vinovatii.
Andre Rieu a mai sustinut 7 concerte in Piata Constitutiei in vara lui 2015. Violonistul a devenit Ambasador Onorific al Bucurestiului si a lansat un DVD live cu inregistrari din PiataConstitutiei din vara lui 2015. Andrei Rieu concerteaza, in Bucuresti, in weekend, in Piata Constitutiei.
FCSB s-a impus in al doilea meci din grupele Europa League, 2-1 pe terenul elvetienilor de la Lugano, iar pentru prima data de cand UEFA a introdus grupele in cupele europene, ros-albastrii au debutat cu doua victorii.
Lansat in urma cu 3 luni, single-ul Spaceships este, in viziunea YellLow, ca o poveste in doi, care incepe ca o revelatie si se termina ca o invatatura.
Lansat in urma cu 3 luni, single-ul Spaceships este, in viziunea YellLow, ca o poveste in doi, care incepe ca o revelatie si se termina ca o invatatura.
BBC Newswire va coordona continuturile video, audio, text si pe cele generate de utilizatori obtinute din surse interne sau internationale si este proiectat sa imbunatateasca eficienta, sa aiba o abordare mai clara si sa ofere mai multa expunere continutului editorial de valoare din cadrul programelor de stiri ale BBC.
BRomania este cunoscut publicului din Romania datorita vine-urilor, sketchurilor, show-urilor de stand up sold out in toata tara, show-ului de la Sala Palatului din primavara aceestui an (cu peste 3500 de spectatori), un comediant sustinut de vedetele din Romania care i-au fost personaje in video-urile postate pe online.
Dorian Popa continua ULive Session, cel mai amplu proiect live din Romania cu o varianta personala a hitului Love Yourself, piesa lansata de Justin Bieber. ... Aceasta nu este singura surpriza pregatita de artist in aceasta toamna, avand numeroase proiecte in derulare.
Ingrijirea acestuia trebuie sa fie una delicata, dar concentrata in compusi biologic activi ce vor patrunde in interiorul epidermei pentru a aduce beneficii la suprafata. Potrivit cercetarilor, organismul nostru este in comuniune cu elementele naturii din zona in care ne nastem.
Un american, membru in grupul extremist al shebabilor somalezi, a criticat pe internet discursul presedintelui american Barack Obama (foto) adresat lumii musulmane si a avertizat ca tot mai multi americani se alatura luptei impotriva "tiraniei" Statelor Unite.
Incepand cu 1 ianuarie 2011, in magazinele din Rusia au crescut in mod inevitabil preturile la produse electronice, inclusiv calculatoare: laptop-uri, telefoane mobile, camere video, televizoare, aparate de inregistrat si chiar discuri optice.
Cati oameni folosesc internetul la nivel global Intrebuintarea internetului a fost pusa sub microscop, cel putin pentru anul 2011, si se pare ca mai mult de o treime din populatia globului este online.
mariustuca.ro/Robbie Williams, MESAJ VIDEO pe Facebook. Ce le transmite cantaretul britanic fanilor din Romania (Autoare:
In perioada 6 - 8 octombrie 2010 in Bucuresti a avut loc Conferinta bianuala a sefilor Politiilor Capitalelor Europene, la care au participat reprezentanti din Berlin, Munchen, Varsovia, Praga, Budapesta, Viena si Bucuresti.
google-analytics.com