Cautare

1283 de rezultate pentru "salarii" (3.38 secunde)
Conform acesteia, firmele sunt obligate sa contribuie lunar cu o cota de 0,25% din fondul de salarii brute la acest fond, gestionat de agentiile judetene pentru ocuparea fortei de munca. De aici se achita salarii si plati compensatorii restante, in cazul insolventei angajatorilor.
Presedintele PNL, premierul Calin Popescu-Tariceanu, a declarat vineri, la Congresul Ligii Alesilor Locali ai partidului desfasurat la Poiana Brasov, ca Executivul intentioneaza sa acorde salarii mai mari functionarilor publici pentru a-si face mai bine treaba.
Pentru ca s-a liberalizat si piata muncii, in 1991, in locul impozitului pe fondul total de salarii s-a introdus impozitul pe salarii, in cote progresive.
Cele mai mari reduceri de salarii au avut loc in luna octombrie, iar domeniile cele mai afectate au fost extractia de petrol si industria farmaceutica. ... Aici s-au castigat cele mai mari salarii din ultimul an.
"In bugetul pe 2014 nu va exista presiune pe salarii si pensii" (Autoare: ... Foarte important este insa faptul ca in bugetul pe 2014 nu va exista presiune pe salarii si pensii.
Nu avem salarii ca in Germania, nu trebuie sa avem taxele de acolo!
Mariri de salarii, nu. ... Sa vina dreapta, sa taie salarii si sa mareasca taxe si impozite, ca sa fie bani de praduit pentru prietenii politici?
Salarii impreuna:
Noi vom avea sedinta de consiliu judetean saptamana viitoare, mai exact miercuri, iar la ordinea de zi va fi dezbatuta si aprobata si rectificarea cu sumele pentru salarii.
Potrivit legii 334/2006, limita maxima a cheltuielilor care pot fi efectuate de fiecare candidat in campania electorala sunt stabilite in functie de salariul de baza minim brut pe tara existent la data de 1 ianuare a anului electoral, in cazul candidatilor la functia de primar general, plafonul fiind stabilit la 10.000 de salarii minime.
Este si cazul PSD-ului, care, in ultima conferinta de presa, a vorbit de salarii minime de 1.000 de lei si de construirea a nu mai putin de 200.000 de locuinte pentru tineri.
Case, pensii si salarii marite si "supraimpozitarea hiperbogatilor", promisiunile de campanie ale PSD, fara a mentiona insa si resursele financiare necesare implinirii acestora.
Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat joi ca Guvernul ar trebui sa salute decizia CC de a declara neconstitutionala OUG de interzicere a cumulului dintre salarii si pensii pentru ca, prin aceasta, Executivul este salvat de la o mare "gafa" si "prostie".
In caz contrar, persoanele disponibilizate vor beneficia de salarii compensatorii, iar numarul acestora va fi negociat ulterior. ... El a declarat ca va solicita zece salarii compensatorii.
"Cei cu salarii mici vor avea o crestere mai mare de salariu fata de cei cu venituri mari, in cazul carora ar putea exista o stagnare a salariilor.
Pentru angajarea celor care sunt in somaj de mai bine de doi ani, vom subventiona tot 50% din salarii, dar timp de 24 de luni.
Pe de alta parte, veniturile din impozitul pe salarii au crescut cu 696 de milioane de lei, iar cele din accize, cu 797 de milioane de lei.
Prim-vicepresedintele PNL, Ludovic Orban (foto), a declarat miercuri seara, la Targu Mures, ca se teme ca Guvernul ar putea ajunge in situatia de a nu mai putea sa faca platile curente la termen, cum ar fi cele pentru pensii, salarii si prestatii sociale.
, cei 19 angajati ai primariei vor face munca in folosul comunitatii pentru ca nu mai sunt bani de salarii. ... Asa ca, atat eu, cat si ei vom ramane fara salarii.
"Suntem ingrijorati de aceasta reducere a fondului de salarii. Incercam sa le mentinem la nivelul lunii decembrie 2008, pentru ca nu mai sunt bani.
google-analytics.com