Cautare

880 de rezultate pentru "rosu georgeta" (5.63 secunde)
De aceea, presedintele Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal, Georgeta Basarabescu, si presedintele ARB, Radu Gratian Ghetea, s-au intalnit pentru a discuta in special despre transmiterea informatiilor cu caracter personal catre Biroul de Credit.
Anchetatorii sustin ca la nucleul initial ar mai fi aderat Georgeta Iosif, numita de Oprea in functia de directoare economica, si Ion Lungu, presedintele ANRE in perioada 26 iunie 2000 - 12 iulie 2004.
Atrag atentia ca asiguratul trebuie sa vina cu brutul care sa reflecte realitatea, pentru ca noi scoatem din declaratia de la evidenta personala a fiecaruia dintre asigurati orice neconcordanta, noi o putem descoperi imediat", a explicat directorul CJP, Georgeta Modiga.
el a devenit client al RBL. Pentru ca, asa cum a spus Georgeta Vasilescu, „noi nu avem salarii aici, ci comisioane“.
el a devenit client al RBL. Pentru ca, asa cum a spus Georgeta Vasilescu, „noi nu avem salarii aici, ci comisioane“.
Alta societate unde Enryko este asociat este Taxi Continental SRL (45%), alaturi de Adinel Ilinca (45%) si Georgeta Dicu (10%).
Alta societate unde Enryko este asociat este Taxi Continental SRL (45%), alaturi de Adinel Ilinca (45%) si Georgeta Dicu (10%).
Pâna la urma, conteaza remuneratia pe care o iei“, a precizat Eleonora-Georgeta Balica, de 24 de ani. Sunt si persoane care recunosc, sub anonimat, ce-i drept, ca au fost de acord cu aceasta practica pe perioada cât au lucrat, mai mult de nevoie decât de voie.
Balta Danut - sef serviciu - a declarat un salariu pe 2007 in suma de 58.121 de lei, adica peste 4.800 de lei pe luna (impreuna cu sotia sa, Balta Georgeta, angajata si ea la Fisc cu un venit din salarii de 2.381 de lei pe luna si-a putut cumpara in 2007, in Santandrei un teren de 500 m2 si un apartament in Oradea pe strada M.
Chiar daca e aglomerat, stau pana mi se rezolva", a spus Georgeta M., din Craiova. "Sunt mai multe persoane la acele ghisee pentru ca sunt multe somatii transmise, iar oamenii vin sa si le rezolve", a motivat angajata Fiscului.
Numele sau apare in cel mai amplu dosar de acest gen, in care au fost trimisi in judecata 36 de functionari ai DGFP Dolj, printre care Constantin Osiac, fost director executiv adjunct, Stelian Voicu, Georgeta Seftulescu, Nicu Ciurlin si Sorin Celea.
Ber Rug din Nicolae Balcescu, care este administrata de Georgeta Codru si Claudiu Tiganus, si care are ca domeniu de activitate serviciile de intermediere pentru cumpararea, vanzarea sau inchirierea bunurilor imobiliare, si societatea Primo-Prod din Bucuresti, care este administrata de Maria Cirjan, Ion Nitescu si Ecaterina Stefan, si care are ca domeniu de activitate fabricarea painii si specialitatilor de panificatie.
Forest Oil este patronata in acte de Georgeta Felcher, administrator la BMO Oltenia si la firma care patroneaza BDJ SA - societate controversata, prin care Staicu a fost implicat in scandalul fraudarii Transgaz Medias cu 11,3 milioane de euro.
Sunt recunoscatoare tuturo ambasadorilor Semimaratonului Bucuresti OMV Petrom, mai ales ca unii dintre ei sunt colegele mele, campioanele olimpice la canotaj Georgeta Damian Andrunache, Paula Ivan, Doina Ignat, Viorica Susanu, alaturi de campionii olimpici - gimnasta Andreea Raducan, scrimerul Mihai Covaliu, de artistii - Dan Puric si Calin Goia, de personalitati TV - Sonia Argint Ionescu si Daniel Osmanovici si de alergatorul Radu Restivan, a declarat Valeria Racila van Groningen, presedinte Bucharest Running Club.
canotoarele campioane olimpice - Doina Ignat, Viorica Susanu, Camelia Lupascu, Georgeta Andrunache, artistii Calin Goia, Dan Helciug, realizatorii TV Sonia Argint-Ionescu, Daniel Osmanovici, Alex Dima, Gianina Corondan, Oana Tache.
Doina Melinte, Gabriela Szabo, Georgeta Andrunache, Rodica Arba, Constanta Burcica, Viorica Susanu, Veronica Cochelea, Marioara Curelea, Elena Georgescu, Olga Homeghi, Doina Ignat, Elisabeta Lipa, Ioana Olteanu, Liliana Snep, Nadia Comaneci, Gina Gogean, Sandra Izbasa, Andreea Raducan, Daniela Silivas, Simona Amanar, Tamas Katalin, Marius Urzica, Nicu Vlad, Alina Dumitru, Vasile Diba, Ivan Patzaichin, Sciotnic Afanasie, Stefan Rusu, Gab Carlescu, Cristina Gherman, Florentina Popescu.
campioanele olimpice - Camelia Macoviciuc, Camelia Lupascu, Doina Ignat, Georgeta Damian Andrunache, Viorica Susanu, realizatorii radio-TV Eli Roman, Mihai Radulescu, Sonia Argint Ionescu, Mihai Gainusa, Ilinca Neacsu (Vandici), actorii Rares Florin Stoica si Diana Sar, bloggerul Adriana Matei (Hypewit).
campioanele olimpice- Georgeta Damian Andrunache, Camelia Lupascu cu fiul, Alina Dumitru cu fiul, Viorica Susanu, Doina Ignat, Camelia Macoviciuc, actorii Teatrului Mic- Silvana Mihai, Alina Petrica, Irina Ungureanu, Valentina Popa,Cezar Grumazescu si Rares Florin Stoica, realizatorii radio-TV Mihai Radulescu (TVR), Sonia Argint Ionescu (TVR), Mihai Gainusa (radio), Bogdan Nicolai (bogdannicolai.ro), Adriana Matei (hypewit.ro), concurenti emisiune Exatlon Kanal D- Ana Cazan,Irina Postolea, Yamato Andrei Zaharia, Catalin Ionut Dumitrescu,Cristian Geamanu, Mirel Dragan,Alexandru George Stoica, precum si actorii serialului Vlad-Pro Tv-Adrian Nartea, Olimpia Melinte si Diana Sar.
- Georgeta Apostol: Nu ii mai dati importanta! Vai de sufletul lui! Toate resentimentele alea sunt pentru el, nu realizeaza cat rau isi face.
Potrivit datelor de la Registrul Comertului, Daniela Georgeta Nicolaescu si Lorelai Mirela Lazarescu sunt asociate in firma Pink Lemon SRL, al carei profil de activitate este invatamantul prescolar.
google-analytics.com