Cautare

2227 de rezultate pentru "rosca octovian cluj" (2.85 secunde)
Prezent la Cluj, acesta isi desemneaza "mostenitorul" in persoana lui Kelemen Hunor. ... Viceprimarul Radu Moisin concureaza singur si este reales presedinte al OT-PDL Cluj. ... PNTCD anunta marea reunificare de la Cluj. ... Februarie Gavrila Iuga este reales, tot din pozitia de unic candidat, presedinte al TNL Cluj.
Fabrica Nokia din Cluj a inregistrat in mai productia primului million de dispozitive mobile in Romania, la doar trei luni de la inceputul productiei, potrivit unui comunicat emis miercuri de companie."Nokia a anuntat atingerea numarului de 1.000.000 de dispozitive mobile produse la noua sa fabrica din Cluj, Romania.
Duminica, pe Arena Nationala, Steaua a invins-o cu scorul categoric de 3-0 (1-0), pe Universitatea Cluj, in finala Cupei Romaniei. ... Cei 5.000 de fani ai Universitatii Cluj erau convinsi ca echipa lor va fi invinsa si de aceea au afisat un banner pe care scria:
LIGA CAMPIONILOR - SLAVIA PRAGA - CFR CLUJ SLAVIA PRAGA - CFR CLUJ // Cu George Tucudean din primul minut! ... Andrei Craitoiu) Slavia Praga si CFR Cluj se vor intalni miercuri, de la ora 22:00, in mansa a doua a play-off-ului Champions League.
La sfarsit de an, OneDay aduce in concert, la Bucuresti si Cluj-Napoca, trei din cele mai populare trupe britanice ale momentului:
Medicii Valentin Calu, de la Spitalul Elias, Catalin Pivniceru, de la Spitalul "Sfanta Maria" si Sorin Ianceu, de la Spitalul Municipal din Beius, judetul Bihor, internati la Sectia de Terapie Intensiva a Spitalului Clinic Judetean de Urgenta (SCJU) din Cluj-Napoca in urma accidentului aviatic din Muntii Apuseni, au fost audiati marti de catre procurori, in timp ce copilotul, care a fost operat luni, va fi audiat in perioada urmatoare.
Sorin Rosca Stanescu) Eu unul ma indoiesc. Probele invocate de Parchet impotriva primarului PDL de Cluj, Sorin Apostu, devin din ce in ce mai numeroase. ... Pentru ca numai astfel este posibil ca toate afacerile din orasul Cluj sa suporte taxe de protectie.
Fostul director al Ziua, Sorin Rosca Stanescu, va lansa o platforma online pe care va dezvolta mai multe site-uri, printre care si unul de stiri.
Voronin a elogiat in repetate randuri calitatile personale si de politician ale lui Iurie Rosca, si, ca si liderul PPCD, a atacat dur in campania electorala formatiunile liberale care ulterior au intrat in Parlament - Partidul Liberal, Partidul Liberal Democrat din Moldova si Alianta Moldova Noastra.
Jurnalistul Sorin Rosca Stanescu arunca o bomba de proportii:
Sorin Rosca Stanescu a scris un editorial pe care il puteti citi in continuare, in care afirma ca este clar: ... Sorin Rosca Stanescu explica de ce. ... Vom fi cu ochii si pe el, conchide Sorin Rosca Stanescu.
Inpolitics publica un text scris de Sorin Rosca Stanescu, sub titlul "Trec tiganii trec, canta si petrec", pe care il puteti citi in continuare. ... (Sorin Rosca Stanescu)
Daca doriti sa revedeti: Sorin Rosca Stanescu : ... 10 august 2005, Sorin Rosca Stanescu - "ZIUA": ... 19 august 2005, Sorin Rosca Stanescu:
Ponta a declarat ca va ignora "pana la un anumit moment" criticile lansate periodic la adresa Guvernului de liberalii Frunzaverde, Rosca Stanescu si Orban, spunand in acelasi timp ca aceste "vedete de Dambovita care nu pot sa-si tina gura" incep sa reprezinte un risc pentru functionarea USL.
(...) Domnul coleg Rosca Stanescu, care a propus sedinta de astazi, nu este prezent. ... Liberalul Sorin Rosca Stanescu se considera ofensat de colegul de la PSD si spune ca a lipsit pentru ca a fost trimis de Parlament la Conferinta pentru Orientul Mijlociu si Uniunea Europeana.
Inpolitics publica articolul lui Rosca Stanescu: ... Rosca-Stanescu sustine ca exista un lot de jurnalisti incomozi de prim rang care sunt supravegheati permanent si ilegal de serviciile secrete; ... Publicam, mai jos, integral, comunicatul lui Sorin Rosca Stanescu, trimis tuturor redactiilor.
Rosca Stanescu revoltat:
Presedintele Vladimir Voronin, candidatul Partidului Comunistilor, isi va apara mandatul in confruntarea cu Blocul Moldova Democrata, o formatiune ad-hoc cu alcatuire eteroclita ca orientare politica, si cu Partidul Popular Crestin Democrat al lui Iurie Rosca.
Intr-un interviu acordat in exclusivitate pentru VoxPublica, unul dintre liderii social-democrati ai Grupului de la Cluj vorbeste despre sansele PSD de a se reforma, de ce partidul nu a reusit sa se impuna in Transilvania, profilul alegatorului PSD si de ce il sustine pe Cristian Diaconescu in competitia pentru sefia partidului.
Ladislau Gyemant, Directorul Institutului de Iudaistica, Universitatea Babes-Bolyai, Cluj; ... Corina Iosif, cercetator stiintific, Institutul de Etnografie al Academiei Romane, Cluj - Napoca; ... Lucian Nastasa-Kovacs, Institutul de Istorie "George Baritiu" al Academiei Romane,, Cluj - Napoca;
google-analytics.com