Cautare

201 de rezultate pentru "romica marcu" (3.56 secunde)
In Senat, social - democratul Gheorghe Marcu a participat la 38% din voturile finale acordate, iar democrat -liberalul Dan Humelnicu la 36% dintre sedinte.In incercarea de a justifica absentele de la unele sedinte parlamentare, deputatul liberal Florin Turcanu a precizat ca in aceste cazuri, cei care au cele mai multe voturi finale sunt de fapt demnitarii care nu au facut lucruri importante pentru judetele pe care le reprezinta.
Deputatul Dan Mircea Popescu va conduce Departamentul de ideologie doctrinara, relatia cu patronatele si piata de capital - Gheorghe Marcu, politici de dezvoltare urbana - Adrian Duicu, relatia cu alesii locali - Tiberiu Marc, relatia cu mediul de afaceri si IMM - Bunea Stancu.
Senatorul PSD de Botosani, Gheorghe Marcu, a sustinut in Senat o declaratie politica intitulata "Dupa 20 de ani", pe care o puteti cit in continuare.
Intalnirea a fost prezidata de catre Mircea Geoana, Presedintele Senatului, Adrian Nastase - Presedintele Consiliului National al PSD, Ion Toma, liderul Grupului PSD+PC din Senat, impreuna cu senatorii de la comisiile de specialitate, Comisia pentru buget, finante, activitate bancara si piata de capital si Comisia economica, industrii si servicii Marcu Gheorghe, Florin Constantinescu, dar si senatorii Viorel Arcas, Cosmin Nicula, Laurentiu Coca, Ioan Mang, Nicolae Moga, Gheorghe Pop si Elena Mitrea.
Marcu Nicu din partea Ministerului de Finante; • Chirita Ionel din partea Asociatiei Oraselor din Romania; • Ciuperca Vasile Silvian din partea Uniunii Nationale a Consiliilor Judetene din Romania;
La polul opus figureaza senatorul PSD Gheorghe Marcu (PSD) si deputatul PD-L Neculai Rebenciuc, cu 260 de voturi finale din 327 (79,51%), respectiv 296 de voturi din 387 (76,49%).
"La sediul partidului nostru din Dorohoi au venit oameni pentru a depune cereri de a primi ajutoare donate de colegii nostri de la organizatiile PSD din toata tara, pe care le putem gestiona noi ca si partid, lucru total diferit de banii veniti prin Consiliul Local al Sectorului 5, la propunerea primarului Vanghelie, a mentionat senatorul Gheorghe Marcu, presedintele organizatiei judetene a social-democratilor, adaugand ca acelasi CL a acordat 200.000 de lei si Primariei Hiliseu-Horia care este condusa de un reprezentant al PD-L.
Cabinetul va functiona pentru moment in biroul presedintelui organizatiei judetene PSD, senatorul Gheorghe Marcu, si va aduna solicitari pentru Parlamentul European.
Pana in aceste faze ale executarii, ei au suficient timp sa-si achite datoriile", a spus Sorin Marcu, director al Directiei de Impozite si Taxe a Primariei Craiova.
Ioan Chelaru a devenit vicepresedinte pe locul ramas liber al lui Dan Voiculescu, Gheorghe Marcu a devenit secretar, iar Adrian Tutuianau a fost reconfirmat chestor.
Puteti citi in continuare nota de fundamentare pentru infiintarea acestei comisii parlamentare de ancheta, intocmita de senatorii Adrian Tutuianu si Gheorghe Marcu.
Presedintele PDL al CJ Botosani, Mihai Tabuleac, are in sondajele PSD in jur de 35%, cu 8-10 procente peste candidatii USL testati, Gheorghe Marcu si Florin Turcanu.
Senatorul Gheorghe Marcu l-a interpelat pe Premierul Emil Boc in Senat. Obiectul interpelarii: Incalcarea Legii 500/2002 privind finantele publice.
Opozitia este reprezentata de doi vicepresedinti - Ioan Chelaru (PSD) si Dan Voiculescu (PNL), un secretar - Adrian Tutuianu (PSD), si doi chestori -Gheorghe Marcu (PSD) si Dan Radu Rusanu (PNL).
Daniel Barbu, Catalin Beciu, Radu Boroianu, Steluta Cataniciu, Petru Ehergartner, Gratiela Gavrilescu, Andrei Gerea, Virgil Guran, Sorin Iliesiu, Nicu Marcu, Marius Mateescu, Nicolae Nasta, Ion Pargaru, Dam Paun, Ovidiu Silaghi, Mihai Stanisoara, Radu Stroe, Jean Turcan, Ioan Utiu.
Ovidiu Cameliu Petrescu (PSD), Tudor Marcu (PRM), Cornel Popa (PNL), Sorin Frunzaverde (PD), Szabo Karoly Ferenc (UDMR), Varujan Pambuccian (Minoritati nationale) si Cornel Boiangiu (din partea parlamentarilor independenti).
pe unele le ridica, iar la altele pur si simplu renunta, probabil de jena", a declarat Narcis Marcu, unul dintre comerciantii unei case de amanet craiovene.
Lucia Marcu, reprezentanta Scolii Auto Santa din Oradea, ne-a declarat ca preturile practicate la ora actuala pe piata oradeana nu se vor schimba in urmatoarele doua luni, insa daca normele europene vor deveni obligatorii, posesorii de scoli de soferi vor fi nevoiti sa investeasca minimum 40.000 de euro pentru a se putea dota conform normelor, mai ales cu simulatoare performante si cu noi metode de examinare.
Nici despre banii luati cu japca de Salubritate din buzunarele craiovenilor nu a mai suflat nimeni o vorba, nici în instanta, dar nici în primarie si n-a platit nimeni. Irena Marcu, administrator la Eco Sud, nu a putut fi contactata.
Nici despre banii luati cu japca de Salubritate din buzunarele craiovenilor nu a mai suflat nimeni o vorba, nici în instanta, dar nici în primarie si n-a platit nimeni. Irena Marcu, administrator la Eco Sud, nu a putut fi contactata.
google-analytics.com