Cautare

995 de rezultate pentru "romancele prefera tatuajele inghinale" (3.51 secunde)
Premierul Tariceanu ar prefera sa foloseasca documentele adoptate de PNL, nu strategia oficiala facuta sub coordonarea ministrului democrat, Anca Boagiu, demonstrand o data in plus ca pentru el interesele politice de partid primeaza asupra celor de stat.
Aproape jumatate dintre romani prefera masinile electrice. Informatia apare intr-un studiu realizat de Deloitte pe vanzarile de automobile in 2022, in 25 de tari.
Altul vorbea cu guma in gura, altul nu a dat mana cu mine!" Ascultand modul in care oamenii ii percep pe candidati, e foarte dificil de spus pe cine prefera, cum trebuie abordata o campanie electorala pentru uninominal.
Spre deosebire de cei doi, Ion Iliescu - personaj care nu mai poate aspira la Cotroceni dar are cel mai greu cuvant atata vreme cat, presedinte fiind, poate pur si simplu sa-l gratieze pe "Luceafarul Huilei” cu o simpla semnatura - prefera, deocamdata, suspansul:
Acuzand inca o data "coruptia la nivel inalt” - proliferata de administratia pesedista, Traian Basescu a declarat ferm ca PD prefera statutul de partid de opozitie oricarei forme de colaborare guvernamentala cu PSD si a tinut sa sublinieze ca PNL va face la fel "daca vor fi respectati termenii protocolului Aliantei”.
Candidatul Ion Iliescu l-a suspendat ieri pe presedintele cu acelasi nume si s-a preumblat prin trei intreprinderi bucurestene - GRIRO, Apaca si Electromagnetica - in scopuri pur electorale.
In ceea ce privesc candidatii la presedintie, 39,7% dintre persoanele chestionate il prefera pe candidatul Uniunii PSD+ PUR, Adrian Nastase, 29,2% pe Marko Bela si doar 16,9% pe candidatul Aliantei PNL-PD, Traian Basescu.
Practic, desi pledeaza in continuare pentru boicotarea turului doi al prezidentialelor, liderul PRM a lasat sa se inteleaga ca il prefera, de departe, pe Traian Basescu candidatului PSD, Adrian Nastase.
Concret, dupa ce s-a tanguit si a reclamat peste tot manierele murdare ale opozitiei, care prefera campania negativa unor dezbateri serioase, PSD s-a ostenit, ieri, sa inunde Bucurestiul cu afise anti-Basescu.
Sistemul pensiilor este extrem de discriminatoriu, iar PSD, prin pozitia adoptata, arata ca prefera sa se mentina o astfel de discriminare decat sa se inceapa rapid corectarea situatiei, a anuntat purtatorul de cuvant al Guvernului.
Tariceanu a sugerat ca PD, la randul sau, va prefera PNL in detrimentul PLD. El a spus ca PD are nevoie de un partener partid, nu de un "grupuscul".
Deocamdata insa, Iliescu prefera sa-si tina colegii in sah, declarand ca nu s-a hotarat daca va candida sau nu pentru sefia partidului.
“Nu stiu daca este calcul politic sau oportunism, cat este vorba de fireasca asezare intr-un guvern, iar in aceasta chestiune as prefera sa fim onesti cu noi si nu neaparat evazivi, pentru ca nu e vorba de un compromis moral in acest caz.
Liberalii au precizat ca ar dori ca data alegerilor sa fie 25 mai. Si liberal-democratii au spus ca prefera o zi din intervalul 25 mai - 9 iunie.
Anuntul referitor la decizia lui Basescu a fost insotit si de precizarea ca achizitionarea apartamentului a fost perfect legala, dar actualul presedinte prefera sa-si arate astfel "respectul fata de opinia publica” mai ales ca, in calitate de sef al statului, va beneficia de o locuinta de serviciu si dupa incheierea mandatului la Cotroceni.
Anghel Stanciu As prefera un respect blond. - Minutul mi l-ati mancat dumneavoastra cu proceduri neprocedurale... Marcu Tudor: Nu va sfatuiesc sa ma iritati!
Dar dupa experienta avuta cu PNL patru ani si cu PD-L un an, PSD ar prefera cu PD-L sau cu PNL?
Potrivit unor surse din PD, Basescu a spus ca ar prefera ca Videanu sa ramana in postul de vicepremier si in perioada campanei electorale pentru Primaria Capitalei, pentru a coordona in continuare negocierile cu FMI.
Un sondaj desfasurat pe Internet il da pe Klaus Iohannis preferatul romanilor pentru postul de premier al Romaniei. El il surclaseaza pe Lucian Croitoru.
La varsta mea, as prefera sa am mai mult timp pentru reflectii si pentru transpunerea lor in scris, inclusiv in legatura cu istoria recenta, in care am jucat un anumit rol, si cu marile probleme cu care se confrunta societatea noastra.
google-analytics.com