Cautare

6918 de rezultate pentru "rezultatul alegerilor 2009" (8.63 secunde)
In 2009, la alegerile prezidentiale s-au infiintat 3.750 de sectii speciale.
Crin Antonescu s-a situat, in urma alegerilor de la 30 noiembrie 2008, pe locul al doilea, cu 29,8% din voturi, obtinand locul de senator in urma redistribuirii. A fost ales presedinte al PNL la Congresul din aprilie 2009, fiind preferat contracandidatului sau, fostul premier Calin Popescu-Tariceanu.
Adrian Nastase a publicat de facebook o analiza a rezultatelor alegerilor parlamentare, pe care o puteti citi in continuare. ... Prin rezultatul alegerilor parlamentare, Romania se inscrie in randul tarilor din spatiul lumii euro-atlantice in care au avut loc revolutii ale majoritatii tacute, realizate in numele suveranismului.
"Alegerile de la Neamt au fost influentate de mita electorala" Rezultatele alegerilor partiale de la Neamt au fost influentate de mita electorala impartita cu nemiluita intr-o zona foarte saraca a tarii, sustine analistul politic Bogdan Teodorescu, pentru Inpolitics. ... Si e blamabil, fiindca influenteaza rezultatul alegerilor.
Ex-presedintele democrat-liberalilor gorjeni ii infiereaza pe actualii sefi ai PDL Gorj pentru proasta organizare a alegerilor si nu isi ascunde satisfactia fata de rezultatele obtinute de PP-DD.
Toate voturile valabil exprimate in cel de-al doilea tur de scrutin al alegerilor locale, in cele 31 de circumscriptii electorale din judetul Constanta au fost numarate, ieri, de specialistii din cadrul Directiei de Statistica si de reprezentantii Biroului Electoral Judetean Constanta, iar la finalul calculelor facute, au fost desemnati si castigatorii.
In timpul alegerilor nu s-au consemnat incidente, singura problema reprezentand-o contestatia depusa de PSD vizavi de un banner afisat in apropierea sectiei de votare.
Costurile alegerilor locale sunt estimate de guvern la 100 de milioane de lei, banii fiind alocati de executiv in luna martie. Cele mai disputate meciuri la locale vor fi cu siguranta pentru primariile marilor orase, fiind cunoscut ca rezultatul de la acestea este un indicator pentru alegerile parlamentare.
Al doilea interviu este din 14 aprilie, daranul este 2009. ... Si identic a fost si comportamentul sau in anul alegerilor: ... Dar ce s-a mai intamplat ceva mai tarziu in 2009?
Candidatul Aliantei PNL-PD la Presedintie, Traian Basescu, a obtinut 51,23% din voturi in turul doi al alegerilor prezidentiale, in timp ce Adrian Nastase, candidatul Uniunii PSD+PUR, a obtinut 48,77%, dupa centralizarea rezultatelor votului din toate sectiile de votare.
fraudarea alegerilor, operatiune evidenta in opinia Aliantei mai ales dupa ce numarul voturilor anulate a … scazut brusc, in numai cateva ore.
BEC a trimis Curtii procesul-verbal de constatare a rezultatului alegerilor, impreuna cu dosarele birourilor electorale de circumscriptie in termenul prevazut de lege, respectiv 24 de ore de la inregistrarea la BEC a ultimului dosar venind din tara.
La nici doua saptamini de la investirea guvernului, presedintele Traian Basescu redeschide spectaculos disputa privind formula guvenamentala si provocarea alegerilor anticipate.
- Solicit coalitiei de guvernamint sa retraga legea privitoare la comasarea alegerilor, iar alegerile sa se deruleze la datele normale. ... Optez pentru pastrarea datelor alegerilor si nu pentru anticipate, luind in calcul si timpul necesar fondarii unor solutii politice noi, cerute imperativ de societate.
Desi presedintele Traian Basescu invoca, din cand in cand, posibilitatea declansarii alegerilor anticipate in cazul unei crize politice majore, liderii liberali se prefac ca aceasta problema nu exista si ca PSD ar fi cel care introduce in atentia opiniei publice zvonul despre anticipate, cu scopul de a demonstra ca in Romania este instabilitate politica.
Democratii, intruniti sambata in cadrul Consiliului National de Coordonare, au votat in unanimitate participarea PD la declansarea procedurii alegerilor anticipate, acestea fiind singura modalitate de a scapa de “dinozaurii epocii Iliescu“.
Secretarul general al PD, Vasile Blaga, a declarat ca premierul va trebui sa-si asume singur o hotarare de guvern referitoare la amanarea datei alegerilor europarlamentare.
Liberalii constanteni s-au raliat imediat pozitiei exprimate de premierul Calin Popescu Tariceanu si spera ca oamenii sa inteleaga faptul ca decizia amanarii alegerilor europarlamentare a fost luata in interesul cetateanului.
Ieri, dupa cum a anuntat deja, premierul Calin Popescu Tariceanu si-a asumat responsabilitatea amanarii alegerilor europene, dupa ce 9 din cei 18 membri ai Guvernului s-au aratat impotriva acestui demers.
PIN a intocmit un "ghid al fraudarii alegerilor" care se adreseaza, potrivit presedintelui PIN, Cozmin Gusa, reprezentantilor mass-media, ONG-urilor si observatorilor la alegeri. "Prin acest ghid vrem sa minimalizam riscul fraudarii alegerilor.
google-analytics.com