Cautare

5747 de rezultate pentru "rezultate titularizare 2009 piatra neamt" (7.20 secunde)
Prognozele publicate zilele trecute de Comisia Nationala de Prognoza arata ca, in 2009, PIB-ul din regiunea Sud-Vest va scadea cu 4,1% fata de anul precedent, iar in 2010 se va comprima cu 0,1% fata de anul acesta.
Institutul National de Statistica (INS) a anuntat astazi primele estimari in ceea priveste Produsul Intern Brut pe trismestrul al doilea din 2009. ... Conform primelor estimari privind evolutia Produsului intern brut in trimestrul II 2009, acesta s-a redus, comparativ cu trimestrul I 2009, cu 1,2%.
cum au rezistat romanii dificultatilor din 2009 si ce planuri au pentru 2010. ... Persoanele fara ocupatie sau angajatii cu studii elementare sau medii au incheiat o asigurare de viata in 2009 in masura mai mica decat angajatii cu studii superioare:
cum au rezistat romanii dificultatilor din 2009 si ce planuri au pentru 2010. ... Tinerii cu studii superioare investesc cel mai mult Persoanele de sex masculin declara in masura usor mai mare decat femeile ca au realizat investitii in timpul anului 2009 (28,9% vs 22,2%).
Guvernele lui Basescu au scazut economia Romaniei cu 7,2% in 2009. ... Conform cifrelor oficiale, economia Romaniei a scazut cu 7,2% in 2009.
Bloggerii romani au incasat, in 2009, aproximativ 300.000 de euro, 10% dintre acestia avand venituri de peste 1.000 de euro, potrivit studiului BR 2009, derulat de refresh.ro si agentia de publicitate online Standout.
Pe baza unei analize asupra evolutiei preturilor in 2009-2010, site-ul dealnews.com prezinta o lista cu 12 lucruri ce vor putea fi achizitionate cu mai putini bani.
Am venit cu un investitor neamt care avea niste proiecte si solutii practice, avea tehnologia necesara si ar fi putut rezolva problema panzei freatice din oras, care constituie o mare problema. ... Gheorghe Stefan a fost reales primar la Piatra-Neamt, Ciuhandu la Timisoara, Mazare la Constanta...
Cum nu se cuminteste, este trimis tot cu forta la ospiciul de pe langa Manastirea Neamt. ... Este sechestrat la Neamt din noiembrie 1886 pana in aprilie 1887. ... La moartea sa, produsa din cate s-a spus, de o lovitura la cap cu o piatra, celebrul doctor G.
a fiului domnului Gheorghe ßtefan de la Piatra Neamt si a fiului deputatului de Neamt PNL Dorinel Ursarescu", a declarat ieri Ponta.
In privinta primariilor municipii¬lor resedinta de judet, PSD si-a adjudecat candidaturile la Botosani, Iasi, Vaslui, Focsani, Braila, Constanta, Slobozia, Ploiesti, Alexandria, Pitesti, Craiova, Slatina, Drobeta Turnu Severin, Targu-Jiu, Resita, Bistrita, Targu-Mures, Satu Mare, Harghita si Brasov, iar ACD la Suceava, Neamt, Bacau, Galati, Tulcea, Calarasi, Giurgiu, Targoviste, Ramnicu-Valcea, Timisoara, Deva, Covasna, Sibiu, Alba, Cluj, Arad, Oradea, Zalau, Baia Mare.
In Neamt, Alianta Populara Progresista Ecologista Liberala (APEL) sprijina un cuplu bine infipt in realitatile politice: Gheorghe Stefan (PDL), pentru un nou mandat la primaria Piatra Neamt si Culita Tarata (UNPR) pentru sefia Consiliului Judetean.
Reprezentantii Clinicii Marie Stopes din Londra au anuntat, joi, ca renunta sa ii mai faca avort fetitei de 11 ani din judetul Neamt, insa unitatea medicala s-a angajat sa o trimita la alta clinica din Marea Britanie si sa ii plateasca toate cheltuielile."Nu ii vom mai face avort fetitei, dar vom aranja pentru ea sa fie transferata la alta clinica din Marea Britanie pentru a i se face avortul", a declarat unul din reprezentantii Biroului de presa al centrului din Londra.
Cuza, clasa a IX-a B, Ploiesi, judetul Prahova - Maria-Iuliana Ciocarlan, Colegiul National Calistrat Hogas, clasa a VIII-a, Piatra Neamt.
Un muzeu etnografic va fi deschis la Manastirea Agapia Conducerea Muzeului Etnografic al Moldovei din cadrul Complexului Muzeal National "Moldova" Iasi anunta deschiderea, duminica, a "Muzeului vivant Agapia", organizat in cadrul manastirii cu acelasi nume, din judetul Neamt.
Urzica Vladimir (Piatra Neamt - Neamt), A2: Popescu Adrian (Craiova - Dolj), Arbitru VAR: Vidican Rares George (Satu Mare - Satu Mare), Arbitru AVAR:
inregistrata sambata, la Piatra Olt, cu FC Olt Slatina, nu a fost deloc pe placul celor de la Gaz Metan Severin. ... Noi incercam sa facem o echipa competitiva, sa jucam un fotbal placut si sa obtinem niste rezultate, in masura posibilitatilor, care sa ne mentina pe podium.
Avem rezultate minunate in tratarea acneei cat si in tratamentele antiaging si din acest motiv multe vedete aleg sa foloseasa serviciile noastre. ... Trebuie ales un tratament efficient si cu dispensarizare ( monitorizare rezultate) de durata.
Basescu a jurat in 2009 fals pe Biblie. ... La alegerile de la Neamt s-a furat ca la balamuc Ce parere aveti despre ce s-a intamplat la Neamt?
Rezultatul inregistrat in tara vecina ajuta in mare masura si Romania, care acum are un avans de 5 puncte fata de Ungaria si va ramane pe un loc care trimite direct la Euro chiar si in eventualitate unor pasi gresiti REZULTATE ETAPA A 5-A (29 martie):
google-analytics.com