Cautare

4928 de rezultate pentru "rezultate titularizar2010 judetul vaslui" (3.64 secunde)
Astfel, in comunele Bucerdea Granoasa din judetul Alba, Crivat din judetul Calarasi si Barbulesti din judetul Ialomita vor fi organizate alegeri locale partiale pentru consiliile locale si primari.
Dupa aproximativ doua luni de munca asidua, Inspectoratul de Concurenta este la un pas de terminarea studiului "Mediul de Afaceri in judetul Constanta". Realizarea acestui studiu a avut la baza datele provenite din raportarile de bilant ale agentilor economici din judetul Constanta.
Ministrul economiei si finantelor, Varujan Vosganian, a declarat sambata, la Timisoara, in cadrul unei conferinte de presa, ca in judetul Timis indicatorii nivelului de trai sunt cu aproape 40 la suta mai mari decat cei din alte judete ale tarii.
Astfel, pentru Programul destinat sprijinirii dezvoltarii IMM-urilor prin fonduri in limita sumelor platite pentru profitul brut reinvestit au fost depuse, din judetul Constanta, un numar de 9 dosare, alte 5 dosare ale posibililor beneficiari constanteni fiind trecute pe lista de asteptare a acestui program.
Cele mai multe suspendari de activitate s-au inregistrat in Capitala (17.197 societati, in crestere cu 1228%), judetul Cluj (6.770 societati, in crestere cu 2259%), judetulBrasov (cu 5.330 societati, mai mult cu 1054%), judetul Bihor (4.658 societati, in crestere cu 1437%) si judetulTimis (4.168 societati, in crestere cu 1202,5%), arata datele ONRC.
In judetul Prahova, va ploua in Barcanesti, Berceni, Brazi, Gorgota, Poienarii Burchii, Puchenii Mari, Rafov, Șirna, Tinosu, Valea Calugareasca; Nu scapa de ploi torentiale din oamenii din localitatile Maracineni, Sapoca, Vernesti, judetul Buzau.
Stefan de 27 de ani din Judetul Ilfov, cunoscut cu antecedente penale, - G. Jenel de 41 de ani din Judetul Ilfov, cunoscut cu antecedente penale, - R. Tudor de 37 de ani din Judetul Ilfov, cunoscut cu antecedente penale, - Z.
In judetul Arad ninge abundent, iar traficul rutier se desfasoara ingreunat, din cauza carosabilului alunecos.
Suceava refuza sa formeze aceeasi regiune cu Iasul In contextul regionalizarii, tot mai multi lideri politici din Suceava militeaza ca judetul lor sa formeze o regiune distincta.
Si unitatea din Barlad, judetul Vaslui, are format Standard si isi primeste clientii pe str. ... La Sapanta, judetul Maramures, magazinul se prezinta in format Loco, pe str. ... Cel din Roman, judetul Neamt, se afla pe str.
Un primar PSD din judetul Vaslui isi bate joc de consatenii care au alte opinii politice. Intr-o declaratie politica prezentata ieri in plenul Camerei, deputatul liberal de Vaslui, Dan Mihai Marian, a aratat ca a fost sesizat in legatura cu comportamentul abuziv al unor primari PSD din judet.
75 de membri ai Partidului Conservator (PC) din judetul Vaslui, in frunte cu lideri ai filialei municipale, au demisionat in bloc si s-au inscris in PD, pe motiv ca nu se mai regasesc in ideile formatiunii conduse de Dan Voiculescu.
Scaderi ale ratei somajului au fost inregistrate in 35 judete, cele mai importante fiind in judetele Constanta, Ialomita ssi Vaslui cu 0,6 puncte procentuale, Covasna cu 0,5 puncte procentuale, iar in trei judete si in Bucuresti rata a fost constanta, comparativ cu luna anterioara.
In 2010, au fost finalizati 314 km de drumuri, in valoare de 197,8 milioane lei, in judetele Alba, Arad, Arges, Brasov, Buzau, Botosani, Cluj, Constanta, Covasna, Calarasi, Giurgiu, Harghita, Iasi, Mehedinti, Suceava, Sibiu, Tulcea, Teleorman, Vaslui si Vrancea Au mai fost construite 234 de apartamente (locuinte sociale) si mai sunt 983 in executie.
Atentionare cod galben de ceata in noua judete din nordul si estul tarii Meteorologii au avertizat ca in judetele Neamt, Iasi, Vrancea, Bacau, Vaslui, Galati, Botosani, Suceava si Covasna este ceata, in unele zone vizibilitatea fiind redusa sub 50 de metri.
Primul a fost transmis zilele trecute de un corespondent al unui post de radio din judetul Vaslui si anunta o veste de neinteles.
Patru persoane, intre care trei copii, au suferit arsuri pe corp, in urma unui incendiu izbucnit vineri seara intr-o locuinta din Focsasca, comuna Tacuta, din judetul Vaslui.
52 de pacienti cu handicap ai unui spital din satul Malaiesti, judetul Vaslui sunt tinuti sapte zile intr-o camera cu un pat si o galeata pe post de toaleta, daca nu sunt cuminti.
"Am fost singura comuna din Romania unde, la deschiderea anului scolar nu am avut niciun politist prezent", se plange primarul Ciprian Robert Tamas, din comuna Suletea, judetul Vaslui, intr-o scrisoare deschisa pentru ministrul de Interne, Lucian Bode.
Un tanar de 33 de ani, din localitatea Protopopesti din judetul Vaslui, a fost impuscat de politisti, dupa ce si-a lovit parintii cu un topor.
google-analytics.com