Cautare

4823 de rezultate pentru "rezultate titularizar2010 judetul salaj" (2.76 secunde)
Noaptea trecuta, 22 spre 23 septembrie, la ora 23:27, politistii Inspectoratului de Politie Judetean Salaj au fost sesizati cu privire la faptul ca sase minori, cu varste cu cuprinse intre 6 si 12 ani, din localitatea Somes Odorhei, s-au ratacit in padure, fiind plecati dupa ciuperci, de la ora 18:00.
La data de 22.03.2011, ora 06.00, politisti din cadrul Serviciului Furturi de Autovehicule, spjiniti de echipe din cadrul Politiei Capitalei - Serviciul Special de Interventie Rapida, Serviciul de Investigatii Criminale si din cadrul IGPR - Directia de Investigatii Criminale, in baza a 11 autorizatii de perchezitie emise de Judecatoria Sectorului 1, pentru punerea in executare a 14 mandate de aducere emise de Parchetul de pe langa Judecatoria Sectorului 1 au efectuat o actiune pe raza sectorului 1 al Capitalei, ocazie cu care au depistat si condus la sediul Serviciul Furturi de Autovehicule, un număr de 12 persoane suspecte de comiterea unor furturi de autoturisme de provenienta straina, autohtona, dar si de furturi de oglinzi de la autoturisme de fabricatie straina, marci de lux, comise atat pe raza capitalei cat si pe raza judetelor Brasov, Salaj, Arad, Cluj, Satu-Mare si Iasi, dupa cum urmeaza:
Rezultatul inregistrat in tara vecina ajuta in mare masura si Romania, care acum are un avans de 5 puncte fata de Ungaria si va ramane pe un loc care trimite direct la Euro chiar si in eventualitate unor pasi gresiti REZULTATE ETAPA A 5-A (29 martie):
Conform regulamentului de pe edu.ro, initial vor fi anuntate primele rezultate, urmand ca, dupa contestatii, sa fie publicate mediile finale. ... Conform Ministerului Educatiei, primele rezultate la Evaluarea Nationala 2018 sunt anuntate pe 19 iunie, marti, pana in ora 12.00.
Imi doresc foarte tare sa aveti rezultate si, ulterior, cu rabdare si efort depus, veti observa ca lucrurile se confirma.
Printre prefectii numiti prin hotarari guvernamentale se numara si cumatrul presedintelui Romaniei, Traian Basescu, fostul deputat PD Ion Carstoiu, in judetul Arges.
Sa inteleg, asadar, ca in ciuda eforturilor depuse de dumneavoastra, in calitate de parlamentar, nu ati reusit totusi sa ajutati cu nimic judetul Constanta din cauza guvernantilor? ... "Orasul si judetul Constanta sunt inexistente pe harta pentru actualii guvernanti" Rep.:
Astfel, in comunele Bucerdea Granoasa din judetul Alba, Crivat din judetul Calarasi si Barbulesti din judetul Ialomita vor fi organizate alegeri locale partiale pentru consiliile locale si primari.
Dupa aproximativ doua luni de munca asidua, Inspectoratul de Concurenta este la un pas de terminarea studiului "Mediul de Afaceri in judetul Constanta". Realizarea acestui studiu a avut la baza datele provenite din raportarile de bilant ale agentilor economici din judetul Constanta.
Ministrul economiei si finantelor, Varujan Vosganian, a declarat sambata, la Timisoara, in cadrul unei conferinte de presa, ca in judetul Timis indicatorii nivelului de trai sunt cu aproape 40 la suta mai mari decat cei din alte judete ale tarii.
Astfel, pentru Programul destinat sprijinirii dezvoltarii IMM-urilor prin fonduri in limita sumelor platite pentru profitul brut reinvestit au fost depuse, din judetul Constanta, un numar de 9 dosare, alte 5 dosare ale posibililor beneficiari constanteni fiind trecute pe lista de asteptare a acestui program.
Cele mai multe suspendari de activitate s-au inregistrat in Capitala (17.197 societati, in crestere cu 1228%), judetul Cluj (6.770 societati, in crestere cu 2259%), judetulBrasov (cu 5.330 societati, mai mult cu 1054%), judetul Bihor (4.658 societati, in crestere cu 1437%) si judetulTimis (4.168 societati, in crestere cu 1202,5%), arata datele ONRC.
In judetul Prahova, va ploua in Barcanesti, Berceni, Brazi, Gorgota, Poienarii Burchii, Puchenii Mari, Rafov, Șirna, Tinosu, Valea Calugareasca; Nu scapa de ploi torentiale din oamenii din localitatile Maracineni, Sapoca, Vernesti, judetul Buzau.
Stefan de 27 de ani din Judetul Ilfov, cunoscut cu antecedente penale, - G. Jenel de 41 de ani din Judetul Ilfov, cunoscut cu antecedente penale, - R. Tudor de 37 de ani din Judetul Ilfov, cunoscut cu antecedente penale, - Z.
In judetul Arad ninge abundent, iar traficul rutier se desfasoara ingreunat, din cauza carosabilului alunecos.
Daca dupa comunicarea primelor rezultate surpriza era la sectorul 1, unde pesedistul Dan Tudorache era depasit de Clotilde Armand de la USB, situatia s-a schimbat aceasta fiind devansata potrivit ultimelor date partiale ale BEC la alegerile locale 2016.
Cea mai ridicata prezenta la vot a fost inregistrata in judetul Ilfov -39,24%, urmat de judetul Gorj - 39,09%, Dolj - 36,10%, Valcea -33,52% si judetul Giurgiu -33,41%.
Acest program este deja functional in localitatile Sarata - judetul Bacau, Cornesti -judetul Dambovita, Romanasi si Zalha - judetul Salaj si este in curs de implementare in alte cinci localitati din judetele Timis, Hunedoara si Caras-Severin.
De ieri, doua noi localitati din judetul Alba, Sebes si Teius, fac parte din reteaua PROFI. ... Deschis in format Loco, magazinul din comuna Nusfalau, judetul Salaj, este situat pe strada Petofi Sandor, nr.
1 din comuna Dorobantu (judetul Calarasi), conferindu-i numele ctitorului prof.
google-analytics.com