Cautare

5193 de rezultate pentru "rezultate titularizar2010 judetul arad" (3.31 secunde)
In judetul Olt, la scrutinul pentru desemnarea europarlamentarilor, si-au exprimat optiunea politica 160.772 de alegatori, prezenta la vot fiind de 41,11%.
Imaginile ce ilusteaza dezastrul din Suceava ne-au fost trimise de colegii de la ziarele din acest judet, iar noua nu ne ramane decat sa reinnoim apelul catre persoanele cu dare de mana din judetul Constanta sa sara in ajutorul sinistratilor moldoveni si maramureseni.
Unitatea din Vidra, judetul Vrancea, este amplasata pe DN2D si dispune de o suprafata totala de 423 mp, din care sala de vanzari este de 303 mp. Unitatea din Bechet, judetul Dolj, se afla pe str. ... Magazinul din Dobra, judetul Hunedoara, este situat pe str.
Cel din Moinesti, judetul Bacau, se afla pe str. ... Unitatea din Scornicesti, judetul Olt, se gaseste pe str. ... Cea din Baleni, judetul Dambovita, este amplasata pe Soseaua Bucuresti-Targoviste, nr. ... Magazinul din Baia de Fier, judetul Gorj, a fost inaugurat pe str.
In judetul Mehedinti exista un cod galben de viscol si vreme geroasa. ... Codul galben pentru judetul Mehedinti a fost prelungit pana la ora 15.00. ... In judetul Mehedinti, rafalele de vant depasesc 60-65 km/h. ... Judetul Alba este sub atentionare cod galben.
Spre deosebire de cele doua institutii mentionate, CURS se incapatana sa dea rezultate aproximativ egale, cand in favoarea opozitiei cand in cea a PSD.
Ce rezultate ati obtinut?
Ion Raut, purtatorul de cuvant al PNL Gorj, a mentionat ca s-a incercat cooptarea in noua structura de conducere a unor membri de partid care au avut rezultate la alegerile europarlamentare.
Stiu ca in perioada cand domnul Traian Basescu era doar primar general al Capitalei, Sebastian Lazaroiu ii furniza nu numai rezultate ale unor sondaje, ci si solutii pentru ca strategia adoptata de bataiosul om politic sa dea rezultate mai bune. ... Sa umble la rezultate.
Rezultate barna: ... 44.699 Rezultate paralele: ... 41.833 - Dupa trei rotatii, Romania se afla pe locul trei in clasamentul general, dupa SUA si Rusia, dar inaintea Chinei Rezultate sarituri: ... 45.733 - al treilea punctaj din concurs la acest aparat, dupa SUA si Rusia Rezultate sol:
Sa nu credeti ca nu cer si studiile timp, insa pentru pacientii critici se fac incercari disperate, din care unele dau rezultate.
Mai toate concursurile de angajari despre care am scris in ultima vreme se aseamana la rezultate. La politisti doar unul a trecut, cei de la Politia de frontiera se asteapta la aceleasi rezultate, titularizarile de la profesori au avut tot rezultate dezastruoase, concursurile de magistrati la fel.
Presedintele UDMR Arad a declarat ieri ca filiala locala a Uniunii va solicita Aliantei D.A. 25 la suta din posturile de directori ai institutiilor publice din judet, in baza sustinerii politice pe care maghiarii o acorda Aliantei in consiliul judetean si cel municipal.
El a adaugat ca pana in momentul de fata, PNL Suceava a primit numeroase solicitari din partea unor alesi din judetul Suceava pentru a se inscrie in aceasta formatiune politica, atat consilieri locali, cat si primari.
S-a format si "grupul de la Bacau" Pe de alta parte, un grup de sustinere a platformei liberale s-a format in judetul Bacau, membrii sai - printre care se afla vicepresedintele PNL Bacau si doi membrii ai Biroului Permanent - invitandu-i pe initiatorii acesteia sa participe la o dezbatere cu membrii si simpatizantii liberali din judet.
La o serbare campeneasca, pe Valea Gurghiului, in judetul Mures, la care a venit si presedinte PSD Mircea Geoana, liderii locali ai partidului au impartit mii de carti postale cu mesajul "Mircea Geoana presedinte".
Misiunea simpatizantilor lui Geoana era sa se intoarca in judetul lor si sa racoleze membri, plecand de la aceasta schema prezentata la hotel Ramada.
"Daca am fi corecti, am spune ca se ascund (liderii PDL - n.r.), ca pleaca din Bucuresti, din zonele in care nu au nicio sansa si se ascund pe aici, pe la noi prin Banat, pe unde mai spera, pe la Popoviciu (Alin Popoviciu este deputat in Colegiul 5 din judetul Timis - n.r.), pe la Arad, la Gheorghe Falca.
Din cele 13 sali de sport receptionate in luna aprilie, opt sali de sport sunt de tip unu, respectiv centre de sport scolare cu nivel de practica competitionala locala, cu teren de handbal si 150 de locuri in gradene si au fost construite in judetele Arad (doua sali), Olt (o sala), Buzau (o sala), Constanta (o sala), Mures (o sala), Hunedoara (o sala), Valcea (o sala).
Cum in ultimele zile temperaturile maxime au urcat vertiginos, la Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului Clinic Judetean Arad s-au inregistrat mai multe cazuri de persoane muscate de amintitele reptile, majoritatea fiind copii.
google-analytics.com