Cautare

61555 de rezultate pentru "rezultate examen titularizare 2009 din rm valcea" (7.66 secunde)
Grupul Carrefour deschide al doilea supermarket al sau din orasul Ramnicu Valcea si al 79-lea din tara, joi, 13 martie, ora 8:00: ... 127, Ramnicu Valcea, judetul Valcea 2. ... TELVERDE 0800-0800-02, disponibil 24 de ore din 24, in fiecare zi a saptamanii;
Cei care "au pierdut trenul atunci" vor putea insa accesa prime de impadurire din fondurile comunitare distribuite in perioada 2007-2013.
Peste 141.700 de hectare de teren din judetul Vâlcea cultivate cu porumb, ovaz, floarea-soarelui, cartofi, capsuni, grâu, rapita de ulei, orz si pasuni naturale sunt afectate de seceta excesiva, iar pagubele produse sunt de 124.000.000 de lei.Conducerea Directiei de Agricultura si Dezvoltare Rurala (DADR) Vâlcea a întocmit ieri o noua situatie cu suprafetele culturilor afectate de seceta excesiva din ultima perioada.
Alianta electorala PSD+PC a castigat alegerile in Dolj, cu un procent de 39,20% dinvoturi, fata de 36,56% reusit de PD-L, insa a pierdut in Craiova, unde democrat-liberalii si-au insusit 30,82% din voturile valide, in comparatie cu cele 28,8 procente ale PSD+PC.
Fostul subprefect PSD Viorel Popescu, care detinea functia de vicepresedinte al organizatiei municipale a PSD Ramnicu Valcea, a demisionat din partid.
Huiduit de 150 de cetateni din Ramnicu Valcea Jurnalul National informeaza: Boc, huiduit la Ramnicu Valcea Aflat azi la Ramnicu -Valcea pentru a participa la sedinta Colegiului Director al filialei valcene a PDL, premierul Emil Boc a fost huiduit.
OLTCHIM Râmnicu Vâlcea - cu o crestere de 26,6% fata de saptamâna precedenta.
OLTCHIM Râmnicu Vâlcea - cu o crestere de 26,6% fata de saptamâna precedenta.
Vocea Valcii din 28.10.2010 informeaza ca senatorul de Valcea, Laurentiu Coca (foto), acuza guvernantii de distribuirea fondurilor pe criterii politice. ... Primarul localitatii din judetul Valcea a cerut finantare pentru modernizarea unui drum agricol extrem de important pentru zona respectiva.
, achitarea primarului municipiului Ramnicu Valcea, Mircia Gutau (foto), in dosarul in care era acuzat de coruptie. ... , recursul formulat de Directia Nationala Anticoruptie (DNA), in procesul edililor municipiului Ramnicu Valcea, primarul Mircia Gutau si fostul viceprimar Nicolae Dicu, acuzati de luare de mita, respectiv de complicitate la luare de mita.
Drumurile judetene din comuna Glavile, judetul Valcea, distruse de ape.
Traficul rutier pe DN 7 Ramnicu Valcea - Sibiu se desfasoara, la aceasta ora, pe un sigur sens, alternativ, dupa ce o parte din sticlele cu bere transportate de un tir au cazut pe sosea, la fata locului deplasandu-se lucratorii Detasamentului de Interventie Rapida pentru a impiedica furtul marfii.
Presedintele PSD, Mircea Geoana a declarat, joi, la Ramnicu Valcea, ca intentiile celor care au conceput "Prima Casa" au fost de buna-credinta, dar ca, din pacate, aplicabilitatea programului "nu este eficienta", spunand ca va cere in coalitie regandirea acestuia.
Mai toate concursurile de angajari despre care am scris in ultima vreme se aseamana la rezultate. La politisti doar unul a trecut, cei de la Politia de frontiera se asteapta la aceleasi rezultate, titularizarile de la profesori au avut tot rezultate dezastruoase, concursurile de magistrati la fel.
Cozmin Gusa, dezvaluiri din culise:
Leul va continua tendinta de depreciere in 2009, in special in prima parte a anului, dupa care se va stabiliza sau chiar aprecia, astfel ca nivelul mediu al cursului se va situa intre 3,68 si 4,07 lei/euro, potrivit estimarilor analistilor economici.
Intarzierea platii pensiilor si salariilor din sectorul de stat, ceea ce va antrena reducerea drastica a consumului si proteste de strada. ... Recaderea pietelor din Vest, dupa ce sunt oarecare semnale de revenire, ceea ce va opri relansarea exporturilor.
Exista trei metode mai cunoscute si mai folosite in mod curent pentru a testa eficienta si starea bateriei - testul electrolitului din baterie, testul sarcinii cu ajutorul unei pile cu carbune si testarea capacitantei.
REZULTATE ALEGERI PREZIDENTIALE 2014.
Craiova, care a castigat faza zonala a Cupei Hagi Danone, competitie desfasurata la Ramnicu Valcea, la sfarsitul saptamanii recent incheiate.
google-analytics.com