Cautare

61540 de rezultate pentru "rezultate examen titularizare 2009 din prahova" (5.32 secunde)
Conducerea PNL Prahova reclama incalcari ale prevederilor protocolului Aliantei D.A. ... Presedintele PNL Prahova, Adrian Semcu, vorbeste intr-un comunicat despre actiuni "premeditate", facute "in dispretul spiritului si literei protocolului si al declaratiilor publice ale liderului national al PD". ... la nivelul judetului Prahova.
9.251.827 de locuitori aveau in 2009 locuintele conectate la sistemele de canalizare, acestia reprezentand 43,1% din populatia Romaniei, cu 14.006 persoane mai mult decat in anul 2008, arata datele transmise de Institutul National de Statistica (INS).
Redobandirea permisului de conducere Daca ati avut nefericitul moment in care dintr-o simpla manevra de neatentie, nu ati cedat trecerea de prioritate, fie la o simpla iesire din parcare, sau la un indicator de cedeaza trecerea (sa zicem prost montat), cu siguranta permisul de conducere v-a fost suspendat pe 60 sau 90 de zile in cazul in care a avut loc un accident usor, sau pentru o alcoolemie de pana in 0.80mg/l fara accident (atat de usor de ridicat si atat de greu de obtinut).
Un concurs pentru ocuparea unui post vacant de referent la Directia patrimoniu din cadrul Primariei Craiova a fost anuntat joia trecuta, cu doar o zi inaintea sustinerii probelor - 2 iunie 2006 - si fara ca directorul sa fi semnat subiectele de examen, asa cum prevede legea.
Avertismentul dat de profesori In plin examen de bacalaureat, oficialii ii avertizeaza pe liceeni sa nu incerce sa copieze. ... Dati banii de pomana pe ele, le transmit profesorii elevilor pentru ca toate salile de examen au camere de supraveghere.
Grupul Documentar Alfa (GDA) a intocmit un studiu pe marginea Uniunii Social-Liberale, alianta celor 3 partide din opoozitie: PSD, PNL, PC, din care puteti citi prima parte Cine pierde si cine castiga din Alianta PSD-PNL?
Claudia Pirvoiu publica pe HotNews.ro articolul cu titlul "Unde s-au dus 11 miliarde de lei din Fondul National de Dezvoltare? ... Un fond alimentat cu 11 miliarde de lei din privatizarea BCR si alte privatizari.
Astfel, unitatile teritoriale retail inclusiv cele din incinta mall-urilor, Centrele de afaceri corporate si administratia centrala nu vor avea program cu publicul in zilele de 25, 26 si 27 decembrie, respectiv 1, 2 si 3 ianuarie 2010.
Georges de Beauvoir e unul dintre acei badarani misogini din care epoca respectiva a cunoscut o multime, isi bate joc de nevasta-sa cu orice ocazie, iar cuplul se separa pana cand moartea ii desparte (in cazul lui Georges, in 1941).
Internetul si posibilitatile oferite de acesta utilizatorilor si advertiserilor au facut ca acest mediu sa subziste pe piata autohtona chiar si in an de criza, atragand venituri de 25,5 milioane de lei in primul semestru al lui 2009.
Reclamatiile au venit din comuna Suceveni, asa cum a declarat Tania Bogdan, inspector scolar general, localitate din care s-au primit telefoane anonime prin care se instiinta ca mai multi elevi nu erau lasati sa se prezinte de examenul de limba si literatura romana.
PNL Prahova a dizolvat, in ultimele zile, conducerile a sase organizatii care au obtinut sub 15% din voturi la alegerile locale, printre care si filiala din municipiul Ploiesti.
PD-L Prahova a castigat noua din cele 17 colegii din judet, alte cinci revenind PSD si trei PNL, potrivit datelor finale transmise de Biroul Electoral al Circumscriptiei 31 Prahova. Doar doi candidati au reutit insa sa obtina peste 50% din voturile alegatorilor din colegiile in care au candidat.
Dinu Patriciu a fost ales din nou presedinte al filialei judetene PNL din Prahova, fiind singurul candidat. Nemultumit de rezultatul alegerilor, presedintele Consiliului Judetean Prahova, Florin Anghel, a renuntat la functia de vicepresedinte al PNL.
Senatorul Iulian Badescu, care saptamana aceasta si-a anuntat demisia din Partidul Democrat Liberal, a fost ales membru in structurile de conducere ale organizatiei municipale PSD Ploiesti.
PNL Prahova acuza PD ca le-a racolat primarii si consilierii. ... la nivelul judetului Prahova. Intr-un comunicat dat ieri publicitatii, presedintele PNL Prahova, Adrian Semcu, sustine ca este vorba despre actiuni "premeditate", facute "in dispretul spiritului si literei protocolului si al declaratiilor publice ale liderului national al PD".
Liberalii din Prahova au decis sa nu-l sanctioneze pe Dinu Patriciu pe motiv ca declaratiile omului de afaceri referitoare la o eventuala colaborare intre PNL si PSD au fost facute in nume personal si nu in numele filialei.
Conducerea filialei Prahova a decis luni seara sa nu il sanctioneze pe Dinu Patriciu, motivand ca nu ar exista motive in acest sens. Afirmatiile fostului presedinte al organizatiei, referitoare la o eventuala colaborare intre PNL si PSD, au fost facute in nume personal, sustine conducerea filialei Prahova.
La Camera Deputatilor, USL a obtinut 58,6%, ARD - 16,6%, PP-DD 13,5% si UDMR 5,3%, dupa numararea voturilor din 81,49 % din sectii, arata datele BEC.
Un Porsche 911 Turbo, la vanatoare de soferi pe DN1, in Prahova Masina, cu 420 de cai putere și 3600 CMC, prinde suta de kilometri in doar 5 secunde.
google-analytics.com