Cautare

61595 de rezultate pentru "rezultate examen titularizare 2009 din iasi" (5.27 secunde)
Senatorul Sorin - Constantin Lazar a sustinut, in plenul Senatului din 16 Octombrie 2013, o declaratie politica cu titlul "Iasi - Un oras al pelerinilor de Sfanta Cuvioasa Parascheva", pe care o puteti citi in continuare.
Sustinerea orasului Iasi la titlul de Capitala culturala europeana. ... Titlul de Capitala Europeana a Culturii este unul conferit de Parlamentul European unui oras sau mai multora pentru un an, fiind de fapt parte a unui program amplu la nivel european care se desfasoara din 1985.
Proiectul de lege privind "Dezvoltarea si modernizarea Aeroportului International Iasi", adoptat de Senat in termen de urgenta, este blocat de doua saptamani pe ordinea de zi a Biroului Permanent al Camerei Deputatilor din cauza protestului deputatilor PSD si PNL care refuza sa participe la lucrarile acestei Camere pana nu este inlocuita Roberta Anastase.
O persoana a murit si alte trei au ajuns la Spitalul Sfantul Spiridon din Iasi cu rani grave in urma deraierii unui tramvai, la Iasi. Accidentul a avut loc intr-o zona intens circulata din centrul orasului.
Handbalistele craiovene au invins ieri, la o diferenta de 12 goluri, formatia de Divizia A Muresul Targu Mures, in prima partida din cadrul turneului de baraj de la Buzau Echipa feminina de handbal SCM Craiova a obtinut o victorie facila ieri in meciul de debut din cadrul turneului de baraj pentru Liga Nationala, gazduit de orasul Buzau.
Remus Vlad) Florin Piersic a declarat, miercuri, la Iasi, unde este invitat special al Festivalului Serile Filmului Romanesc, ca nu ii plac cei care se plang de faptul ca vorbeste mult. ... Editia din acest an a festivalului ii este dedicata lui Florin Piersic.
Astfel, unitatile teritoriale retail inclusiv cele din incinta mall-urilor, Centrele de afaceri corporate si administratia centrala nu vor avea program cu publicul in zilele de 25, 26 si 27 decembrie, respectiv 1, 2 si 3 ianuarie 2010.
Initiat odata cu plecarea lui Gabriel Oprea din PSD, intrat pe ultima turnanta imediat dupa alegerile prezidentiale din noiembrie 2009, recunoscut oficial de Tribunalul Bucuresti pe 20 aprilie, UNPR se lanseaza public, sambata, in Piata Revolutiei, de Ziua Muncii, melodia aleasa ca imn oficial fiind "Noi suntem romani".
Internetul si posibilitatile oferite de acesta utilizatorilor si advertiserilor au facut ca acest mediu sa subziste pe piata autohtona chiar si in an de criza, atragand venituri de 25,5 milioane de lei in primul semestru al lui 2009.
Georges de Beauvoir e unul dintre acei badarani misogini din care epoca respectiva a cunoscut o multime, isi bate joc de nevasta-sa cu orice ocazie, iar cuplul se separa pana cand moartea ii desparte (in cazul lui Georges, in 1941).
Reclamatiile au venit din comuna Suceveni, asa cum a declarat Tania Bogdan, inspector scolar general, localitate din care s-au primit telefoane anonime prin care se instiinta ca mai multi elevi nu erau lasati sa se prezinte de examenul de limba si literatura romana.
I .Cuza ' Iasi ; ... Popa ', Iasi, Presedintele Colegiul Medicilor din Romania; ... Dr.Vlad Bedros, Universitatea Nationala de Arta din Bucuresti; ... Valentin - Victor Bottez, Departamentul de Istorie Antica, Arheologie si Istoria Artei, Facultatea de Istorie, Universitatea din Bucuresti; ... Romulus Brancoveanu, Facultatea de Filozofie, Universitatea din Bucuresti;
De asemenea, apa din 6.060 de fantani a fost contaminata de viituri. In ceea ce priveste infrastructura rutiera, 973 de km de drumuri judetene au fost afectate din cauza inundatiilor, iar 1044 de poduri si podete sunt impracticabile.
Liderul filialei municipale a PNL Iasi, Cristian Adomnitei, a declarat marti ca niciun reprezentant din conducerea PNL Iasi nu sustine demersul lui Valerian Salavastru privind organizarea unui congres extraordinar al partidului si ca acesta va raspunde in interiorul partidului pentru opinia sa.
Senatorul Haralambie Vochitoiu a sustinut o DECLARATIE POLITICA, intitulata "Reglementari legale si necesare, in domeniul educatiei, de care beneficiaza 3.242 de cadre didactice din Romania", pe care o puteti citi in continuare.
Un sistem viciat, frudat si distorsionat de interese, asa a caracterizat vineri ministrul Mihail Hardau sistemul educational din tara noastra.
Peste 2.400 de profesori si-au depus dosarele la Inspectoratul Scolar Judetean Constanta, pentru a participa la concursul de titularizare care se va desfasura pe 16 iulie a.c.
Grupul Documentar Alfa (GDA) a intocmit un studiu pe marginea Uniunii Social-Liberale, alianta celor 3 partide din opoozitie: PSD, PNL, PC, din care puteti citi prima parte Cine pierde si cine castiga din Alianta PSD-PNL?
Inca avem un examen de admitere la Academia de Politie si la scolile de politie si jandarmi irelevant si rudimentar, de tip grila, cu putine materii de examen, in conditiile in care concurenta la asemenea scoli este foarte mare si s-ar putea selecta tineri valorosi si dedicati acestor profesiuni.
Candidatii la examenul de rezidentiat din acest an vor invata aceeasi materie pentru ca metodologia examenului a fost modificata.
google-analytics.com