Cautare

1347 de rezultate pentru "rezultat" (4.90 secunde)
Din accident a rezultat ranirea grava a lui T. ... Din accident a rezultat ranirea usoara a urmatoarelor persoane: ... Din accident a rezultat ranirea grava a lui P.
In urma accidentului, a rezultat ranirea grava a lui G. ... In urma accidentului, a rezultat ranirea grava a lui R. ... In urma accidentului, a rezultat ranirea grava a lui L.
In urma accidentului a rezultat ranirea usoara a lui O. ... Din accident a rezultat ranirea usoara a conducatoarei auto C. ... Din accident a rezultat ranirea grava a pietonului care a ramas internat la spital.
“Tinand seama ca UN PSD+PUR a obtinut cel mai bun scor la alegerile din 28 noiembrie si ca acest rezultat a fost confirmat si in Parlament, prin alegerile presedintilor celor doua Camere, a rezultat ca Alianta nu detine majoritatea si deci, din punctul nostru de vedere, UN PSD+PUR ar trebui sa beneficieze de prima optiune in desemnarea unui premier“, a declarat Nastase.
Liderul PD, Emil Boc, afirma ca intentia PSD de suspendare a presedintelui ar ridica mingi la fileu sefului statului, pentru ca s-ar ajunge la un referendum al carui rezultat va fi pozitiv pentru Traian Basescu, deci Parlamentul va fi dizolvat si se va ajunge la anticipate.
Strategia a dat, la inceput, rezultate, iar in anul 2004 PSD a obtinut in Cluj cel mai bun rezultat din istoria sa.
Sa analizam cateva elemente concrete, care ar putea conduce spre un rezultat diferit de cel din 2008. ... Acest tip de evenimente plasate in preajma zilei votului au ca rezultat, dupa cum evidentia si un studiu minutios al Institutului pentru Politici Publice, scaderea considerabila a participarii la vot.
Cel putin, din acest punct de vedere, primul care trebuie ascultat e chiar Traian Basescu, care s-a conformat jocului, a fost prezent in Parlament la sedintele de suspendare si, in declaratiile din ultimele zile, a transmis un mesaj clar si repetat impotriva boicotarii Referendumului, intelegand ca validarea acestuia (indiferent de rezultat) e singura solutie de stopare a actualei crize politice.
· Costul mediu al kilometrului de autostrada, asa cum reiese din facturile de dupa renegocierea din 2005 si pana acum a rezultat la 15,5 milioane de Euro, fata de 3,78 milioane initial.
Acestia afirma ca sunt capabili sa obtina un rezultat pozitiv in partida de astazi, de la ora 21.45 (TVR1), pe "Stade Vélodrome", cu Olympique Marseille, din prima mansa a optimilor de finala ale Ligii Campionilor.
De obicei apare ca rezultat al spasticitatii hipertone, intr-o zona musculara localizata, cum se observa la muschii coapsei la persoanele cu conditii precum paralizia spastica cerebrala.
Libertate de Informare Acum" condusa de Comisia Braziliana a Cercetatorilor OZN (CBU), prin Brazilian UFO Magazine, campanie care a avut pana la ora actuala drept rezultat desecretizarea de catre Guvernul Brazilian a aproximativ 4500 de pagini de documente, inainte clasificate, privind fenomenul OZN.
Intalniri dese, zero rezultat Chestiunea Bastroe reprezinta, alaturi de problema istorica a Insulei Serpilor, cele mai grave disensiuni dintre Romania si Ucraina, in fiecare dintre situatii fostul stat ex-sovietic aflandu-se mereu cu un pas inainte.
Prefectura a trimis o adresa prin care precizeaza ca nu a validat cele trei hotariri pe motiv ca in noua lege a administratiei publice locale se precizeaza ca trebuie respectata reprezentarea politica asa cum a rezultat in urma alegerilor.
Din probele administrate de procurorii anticoruptie a rezultat ca, in perioada 1998 - 2004, in calitate de presedinte al Consiliului Judetean Constanta si ordonator principal de credite, inculpatul, cu stiinta si cu rea credinta, nu si-a indeplinit atributiile de serviciu legate de cofinantarea aferenta unui imprumut de 17.041.000 USD acordat de catre Banca Europeana de Reconstructie si Dezvoltare (BERD) Regiei Autonome Judetene de Apa (RAJA) Constanta.
"Din probele administrate pana in prezent, a rezultat ca, in perioada 2000 - 2004, invinuitul Copos Gheorghe a spalat o parte a sumelor de bani obtinute ilicit din valorificarea catre Loteria Romana a unui numar de 38 de spatii comerciale transferand banii prin conturile personale ale invinuitilor Voiculescu Camelia - Rodica si Voiculescu Dan, precum si ale societatii Grivco SA", se arata in comunicatul DNA.
Iar un prim rezultat al acestor intalniri saptamanale pare sa fie chiar cresterea din sondaje a deputatului Mironescu, care ar aduna acum, potrivit unui sondaj neoficial, aproape 10% din voturile alegatorilor, iar tendinta este crescatoare.
Deplasari care nu se soldeaza cu nici un rezultat Plecarea a doi consilieri locali, Ovidiu Cristoloveanu si Mircea Gutter, la festivalul de rugbi care va avea loc in localitatea suedeza Trelebory, dar si deplasarea lui Razvan Avram si a lui Eugen Gavan la un simpozion pe probleme de urbanism care se va desfasura la Salerno au stirnit acuzatii dure din partea presedintelui PNG Galati, Adrian Smarandoiu, care afirma despre Consiliu Local ca a devenit o agentie de turism pentru alesii municipalitatii.
Ne-am propus un rezultat greu de imaginat si de crezut astazi, de 7 la suta. De asemenea, la alegerile locale, unde suntem decisi sa mergem tot singuri pe liste, ca si la europarlamentare, ne-am propus un rezultat de 12 la suta", a afirmat Voiculescu.
El le-a spus sustinatorilor sai ca este un om de cuvant si ca nu va pleca din partid, indiferent de rezultat.
google-analytics.com