Cautare

23399 de rezultate pentru "rezidentii admisi fara loc" (5.74 secunde)
76 dintre acestea (47 femei si 29 barbati, cu varste intre 2 si 57 de ani) indeplineau criteriile pe care el insusi le impusese pentru a accepta ca a avut loc o rapire.
600.000 de romani lucreaza fara forme legale, iar o treime dintre angajati primesc o parte a banilor la negru. ... Reluarea garantarii avansurilor pentru fondurile europene fara a mai fi nevoie de scrisori de confort din partea bancilor.
Lipseau storurile de la geamuri si-n fiecare seara aveam impresia, dezbracandu-ma, ca cineva se uita pe geam fara sa fie vazut si fara sa-1 fi vazut niciodata, poate pentru ca acest cineva putea foarte bine sa nu fie nimeni.
Varstnicii saraci, fara nici un fel de venituri sau cu indemnizatii la limita subzistentei, ar putea primi, de la 1 ianuarie 2007, un ajutor banesc de la stat.
Daca este o despartire neasteptata, te-ar putea lasa confuza si fara nicio idee despre cauzele care au produs aceasta fisura.
Informatii generale despre antiinflamatoare Antiinflamatoarele sunt medicamente recomandate in multe afectiuni, rolul lor este unul complex, asa ca e bine sa le luam doar la recomandarea medicului specialist, chiar daca unele dintre acestea se elibereaza si fara prescriptie medicala.
Tot fara avizul locatarilor, sefii de bloc si-au tras prime si si-au marit salariile.
Valoarea cumulata a acestora este insa exorbitanta, ridicandu-se la peste 500 de miliarde de lei vechi, fara TVA.
Daca in 2007 Aparegio vindea catre populatie un metru cub de apa cu 0,62 lei, fara TVA, in 2011 pretul a ajuns la 1,72 lei, fara TVA.
Ce ne-am face fara postarile politicienilor, prin intermediul echipelor de comunicare, pe bloguri sau pe retelele de socializare?! Cum am mai putea sti ce se intampla fara Twitter, Instagram si altele?
- Nu putem trai fara dragoste, fara bucuria de a primi si darui. Fara zambet. Fara voi. ... Intotdeauna am fost fascinata de omul-scriitor, de poetul-calator-fara-varsta, de mana poetului, de toate secretele dintr-un laborator de creatie. ... -intrebari unele cu raspuns, altele fara.
Eu am plecat ca Oprah Winfrey, fara sa stiu, si am ajuns Ellen DeGeneres fara sa stiu. ... INTREBARE INCUIETOARE - Fara de ce ai putea trai linistita? - As putea trai fara telefon mobil. ... Pot trai fara telefon.
Raceli de sezon, fara pastile.
La noi, predomina produsele fara gluten, fara zahar si fara ingrediente animale.
Dumnealui nu primeste 30.000 pe luna, doar ca sa spulbere tara cu escortele fara sfarsit, sa-si renoveze resedintele pe milioane de euro si sa respinga legi care ar elimina taxe ori ar majora salariul minim al milioanelor de amarati.
Fara o capacitate sporita de dialog cu absolut toate cele 18 culte religioase, dar si cu alte organizatii ale societatii civile, fie ele seculare sau chiar antireligioase, la o adica, fara capacitatea de a ramane echidistant, nu poti exercita aceasta functie cum se cuvine.
Martorul a mers spre ele, fara a se simti infricosat. ... Motorul a pornit fara probleme si martorul a ajuns cu bine acasa. ... Vizitatoarea le-a spus atunci martorilor sa se intoarca si sa plece, fara sa se uite inapoi, ceea ce ei au si facut.
In loc sa gaseasca solutii de stimulare a cresterii economice, guvernantii europeni au impresia ca taierile si reducerile ar fi solutia miraculoasa. ... In zilele noastre, nu trece luna fara o mini- sau maxi-criza a monedei Euro si noi ce facem?
Retraim clipe de neuitat si intelegem ca amintirile si-au gasit un loc in sufletul nostru si vor ramane mereu acolo chiar daca in ele se ascund nu doar bucurii, ci si tristeti. ... Clipe care au ramas in loc doar pentru ca au o semnificatie deosebita pentru sufletul nostru.
Vei gandi pozitiv, vei dori o dragoste libera fara restrcitii. ... Posiilitati fara sfarsit, profesionale, reusite, financiare. ... E loc de bucurii. ... Sfatul e sa discutati deschis problemele fara manie. Discutati despre probleme intime si sexualitate fara tabu.
google-analytics.com