Cautare

335 de rezultate pentru "retail" (4.58 secunde)
Bancile isi vor concentra activitatea tot mai mult pe finantarea intreprinderilor mici si mijlocii, pe parcurs, ce piata creditelor pentru segmentul de retail se va satura, sustine presedintele Asociatiei Romane a Bancilor (ARB), Radu Gratian Ghetea.
Seminarul a cuprins patru sesiuni, acoperind rafinarea petrolului si a produselor petrochimice, marketing/retail, productie si alte operatiuni (calitatea produselor, siguranta mediului). ... Domeniile prioritare pentru dezvoltarea de operatiuni comune luate in considerare de KazMunayGas includ constructia de dane, extinderea retelei retail si lansarea unor noi facilitati de hidro-tratament.
Cele mai multe sunt in domeniul retail si servicii, peste 90%.Anul trecut, conform unui studiu al companiei de consultanta CHR Consulting, numarul retelelor de franciza a ajuns la 350, in crestere cu 20% fata de anul precedent, iar afacerile totale ale acestora au depasit 1,3 miliarde de euro.Cele mai multe francize au provenit din Statele Unite, Franta, Italia, Germania si Spania.Printre cele mai noi francize intrate in Romania sunt cele dezvoltate de producatorul german de imbracaminte Takko si compania austriaca de articole sportive Hervis Sport.Gama de francize disponibile in prezent pe piata romaneasca cuprinde o paleta extrem de larga de oferte, atat ca pret, cat si in privinta domeniului de activitate.
Ne gandi la aceasta varianta si pentru Romania", a declarat Laszlo Geszti, vicepresedinte pe retail al MOL Romania, care are in portofoliu 130 de benzinarii.
Angajatii apreciaza ca mai putin importante sunt conditiile oferite pentru masa de prânz (pe locul 37 într-un top al importantei) si cele de recreere fizica periodica (pe locul 36), inclusiv spatiile de recreere.  Companiile din Dolj, printre primii 12 angajatori Potrivit topului, cele mai dorite trei companii din România sunt Velvet Dental (servicii stomatologice), PIC (retail) si Extenso (retail).
Microsoft ar putea deschide magazine proprii Producatorul american de software Microsoft intentioneaza sa deschida magazine sub brand propriu pentru a-si imbunatati competitivitatea in fata marelui rival Apple, care detine o retea de retail, transmite Reuters.
Totusi, dupa enumerarea primarului, directorul regional de retail al BCR in Regiunea de Sud-Vest, Luiza Fenesan, a lasat sa se inteleaga faptul ca banca nu va finanta niciodata "achizitionarea de active de catre persoanele juridice daca activele respective nu aduc plus valoare".
"Prin programul de franciza, Orange ofera partenerilor posibilitatea de a-si imbunatati performanta retelelor de retail si de a valorifica noi oportunitati de dezvoltare pe o piata matura in care cerintele si asteptarile clientilor sunt din ce in ce mai mari si mai variate.
La majorat, compania face bilantul celor 18 ani care au condus la o pozitie consolidata de lider national si un loc important printre furnizorii europeni de elemente de Corporate & Retail Branding.
BCR, membra a Grupului Erste, este o banca universala ce se adreseaza atat clientilor retail cat si celor corporate.
23 - 25 de milioane - industria alimentara, retail, imobiliare; ... 30 - 32 de milioane (Capital) - retail alimentar, profiluri mecanice;
Ne dorim ca si cel de/al treilea real,- deschis pe piata atat de importanta a retail-ului bucurestean sa repreyinte o experienta cat mai placuta pentru clientii nostril:
Increzator, OBI a intrat pe piata autohtona de retail DIY in noiembrie 2008, inaugurand prima locatie in Oradea, iar curand dupa aceea o noua locatie in Bucuresti.
Omul de afaceri Dinu Patriciu le recomanda romanilor cu bani cash sa investeasca in presa si retail. Are si doua tari ale fagaduintei:
Mall-ul va fi gata in octombrie 2011 Compania K&S Electric Power Point, controlata de actionarii dezvoltatorului imobiliar BelRom (firma care dezvolta reteaua de parcuri de retail European Retail Park din Romania) este dezvoltatorul care cumpara suprafata de 12 hectare de la Electroputere Craiova, suprafata pe care exista o hala de productie, dezafectata de compania craioveana.
Francezii de la Carrefour au inaugurat recent un hypermarket de 8.400 mp in Chitila, in gigantul de retail Colosseum, fiind a doua ancora a proiectului, dupa ce retailerul DIY Leroy Merlin a deschis un magazin de 16.500 mp acum mai putin de o luna.
La doar 7 zile de la redeschiderea magazinului din Constanta, JYSK Romania anunta o noua locatie in zona Chitila din Bucuresti, in Colosseum Retail Park.
Casa Rusu, divizia de retail a Rus Savitar, unul dintre cei mai mari producatori de mobilier din pal si mobilier tapitat din Romania, deschide vineri, 15 august 2014, un nou magazin propriu in Pitesti. ... CASA RUSU este compania de retail a producatorului  Rus Savitar.
Vulcan Value Center este un parc de retail perfect adaptat nevoilor si dorintelor locuitorilor din zona, prin pozitionare si mix de magazine, fiind destinatia de shopping perfecta pentru familie.
Neamt, prima unitate de retail modern din aceasta localitate, este situat pe Str. ... Cu 340 de unitati si aproape 8000 de angajati in toate judetele tarii si municipiul Bucuresti, PROFI este cea mai extinsa retea de retail modern din Romania.
google-analytics.com