Cautare

3274 de rezultate pentru "reduceri de personal" (2.71 secunde)
Liderul PSD Victor Ponta a declarat luni ca USL va propune infiintarea a doua comisii de ancheta la Senat, una urmand sa se ocupe de distribuirea preferentiala a fondurilor guvernamentale catre teritoriu si o alta care sa analizeze felul in care sunt "destructurate" MAI si ANAF Ce-a de-a doua comisie se va ocupa de modul in care MAI si ANAF sunt distruse in aceasta perioada de catre conducerea PDL.
S-a dus vremea postului caldut de la stat. Guvernul se descotoroseste de 20% din functionarii de la nivel central, dar ar putea fi vizati si cei de la nivel local.
RomTelecom va lansa la 3 octombrie opt optiuni pentru serviciile de voce, reducand tarifele pentru anumite tipuri de convorbiri in schimbul achitarii unui abonament lunar, care se va adauga celui de baza, anunta operatorul de telefonie fixa.Pentru clientii persoane fizice, operatorul va reduce cu 15% pana la 25% convorbirile de pe fix pe mobil, iar pentru convorbirile internationale RomTelecom va practica reduceri de 20% din tariful normal.
Ati pus bani de-o parte ca sa va cumparati masina si nu v-ati decis inca ce masina sa cumparati? Dealerii de automobile va baga intr-o dilema si mai mare oferind tot felul de discounturi care fac alegerea si mai dificila.
Bancherii reactioneaza la reducerea cu 1,25 puncte procentuale a dobanzii de politica monetara operata de Banca Nationala a Romaniei (BNR) in ultimele doua luni si anunta la randul lor reduceri la nivelul creditelor si depozitelor in lei.
Reducerile de sezon au impanzit magazinele. Asa ca, daca v-ati intors din vacanta si v-au mai ramas ceva bani de cheltuit, atunci acum e momentul sa iesiti la cumparaturi. Nu este vorba de oferte promotionale, asa cum ne-au obisnuit marile magazine, ci de reduceri semnificative de pret.
Primaria Sectorului 2 primeste de saptamana viitoare, incepand de joi, 15 iulie cereri de notificari pentru soldari, de la comerciantii care-si desfasoara activitatea pe raza sectorului si care vor sa faca reduceri de preturi la produsele de sezon. Potrivit Ordonantei de Guvern nr.
Grupul Carrefour lanseaza, incepand cu 2 octombrie, in reteaua de magazine Market din 22 de orase un nou program de fidelitate, Card Plus - cea mai noua modalitate pentru clienti de a beneficia de sute de promotii suplimentare si reduceri semnificative la produsele alimentare si nealimentare, de cadouri cu ocazia zilei de nastere si de ziua numelui.
Organizat in cadrul Galeriei Dalles, in perioada 30 octombrie - 3 noiembrie 2013, zilnic intre 10.00 si 20.00, KILIPIRIM reprezinta o ocazie unica pentru iubitorii de carte din Bucuresti de a achizitiona carti cu reduceri substantiale din oferta celor mai importante edituri autohtone.
BILETOO.ro este singura retea de ticketing din Romania care si-a anuntat participarea in cadrul campaniei "Black Friday" in weekendul 22-24 noiembrie, oferind astfel posibilitatea achizitionarii de bilete la preturi reduse cu pana la 75%!
Catena, cel mai mare lant de farmacii din Romania, anunta incheierea unui parteneriat cu Coalitia Organizatiilor Pacientilor cu Afectiuni Cronice din Romania (COPAC), prin care cei peste 6.000 de membri ai acesteia vor beneficia de reduceri suplimentare la achizitionarea de medicamente.
Strategia de restructurare a siderurgiei romanesti, elaborata de Ministerul Economiei si Comertului (MEC) si convenita cu Uniunea Europeana, prevede ca pana in 2008 sa fie dati afara 8.500 de angajati din industria siderurgica.
Potrivit noilor reglementari, institutia trebuie sa aiba 754 de posturi. In realitate, schema include 731 de posturi, din care 621 ocupate. In cazul in care s-ar fi impus o reducere de personal, primarul Catalin Flutur a precizat ca vizate ar fi fost persoanele a caror activitate nu este corespunzatoare.
Memorandumul de la Calarasi - cu degetul pe rana!
Timp de 45 de zile, comerciantii pot vinde mai ieftin marfurile nealimentare, cele mai cautate fiind produsele de imbracaminte si incaltaminte.Soldurile pot fi vandute numai in locurile in care erau comercializate si inainte de perioada de reduceri, dar separat de celelalte produse, iar preturile noi trebuie sa fie foarte clare si afisate alaturi de cele vechi.
Presedintele PSD, Victor Ponta, va oferi, pe 2 Mai, de Ziua Tineretului, la sediul central al partidului, carduri de membru nou inscrisilor in PSD, cu care acestia pot obtine reduceri la teatre, filme, restaurante, magazine, evenimente organizate pe litoral.
Dupa alegerile parlamentare din 9 decembrie din Romania, familia socialista europeana va deveni mai puternica si va fi in masura sa promoveze cu mai multa forta politici de crestere si stimulare economica, de creare de locuri de munca si protectie sociala, afirma, intr-un interviu acordat AGERPRES, presedintele Partidului Socialistilor Europeni, Serghei Stanisev, lider al Partidului Socialist Bulgar.
Sezonul de reduceri pentru produsele din magazine a inceput ieri. Potrivit legii, perioada in care comerciantii cu amanuntul pot practica reduceri de pret pentru produsele specifice sezonului toamna-iarna se intinde pana la 15 aprilie inclusiv.
Ministerul Finantelor Publice a prezentat in sedinta de Guvern o Hotarare de Guvern privind exceptarea si reducerea temporara a taxelor vamale de import pentru unele categorii de marfuri pentru anul 2006.
Comertul stradal cu polite auto RCA continua nestingherit in Craiova, cu toate ca a fost interzis de pe 10 august 2006 de Comisia de Supraveghere a Asigurarilor (CSA).
google-analytics.com