Cautare

137 de rezultate pentru "rasturnat" (2.78 secunde)
Un remorcher de 29 de metri lungime s-a lovit, duminica, de cheiul danei 67 a portului Constanta, iar in urma incidentului un butoi cu reziduuri de hidrocarburi s-a rasturnat in apa, poluand zona.
Desi prezenta sa la conducerea institutiei a fost sustinuta declarativ atat de Alianta, cat si de PSD, candidatura-surpriza a lui Corneliu Turianu a rasturnat pronosticurile anterioare.
Cele doua iesisera la o plimbare pe un drum forestier din Bucegi, iar la un moment dat vehiculul s-a rasturnat.
Privit din lateral, obiectul era cam de 10 metri latime si vreo 5 inaltime, avea forma unui con rasturnat, cu un unghi de peste 120 grade, iar deasupra, in primul moment, parea ca are o cupola, dar privind mai atent vedeai ca era o sfera, care urca si cobora din con pe o distanta de vreo doi metri, cam o data la 5 secunde.
Cand s-a distantat la vreo 70 metri de pod, obiectul s-a rasturnat, oferindu-se privirii in toata splendoarea sa. sursa: revistamagazin.ro
Dupa circa un minut, cele doua lumini s-au inaltat si stralucirea lor a crescut, pana la cea a Luceafarului, dupa care tandemul s-a rasturnat, a coborat oblic spre dreapta si a disparut in spatele casei.
Obiectul era rotund, cam de 10 metri latime si 5 inaltime, avea forma unui con rasturnat, foarte deschis (cu un unghi de peste 120 grade), iar deasupra, in primul moment, parea ca are o cupola, dar privind mai atent vedeai ca era o sfera, care urca si cobora din con pe o distanta de vreo doi metri, cam o data la 5 secunde.
Astfel, Marian Oprisan a pierdut controlul in CJ dupa mai bine de sase ani de cand conduce institutia, situatia venind, dupa cum se vorbeste prin targ, si ca urmare a unor directive venite chiar de la conducerea partidului ca baronul sa fie rasturnat fara a se starni scandal in PSD.
In iunie 2005 insa, plecarea lor la PP a rasturnat acest lucru si ei ar fi trebuit inca de atunci sa demisioneze din aceste posturi, dar nu au facut-o.
In localitatea Adamclisi, soferul a pierdut controlul volanului, autoturismul a iesit de pe carosabil, s-a izbit intr-un copac de pe marginea soselei si s-a rasturnat intr-o rapa.
Sarbu a calificat drept o mojicie ceea ce i se intampla lui Iliescu, in timp ce Dorneanu a tinut sa sublinieze ca "Iliescu a fost cel care a rasturnat comunismul, nu cel care l-a propovaduit".
Dosarul Mihailesti a fost deschis dupa ce, in 24 mai 2004, un camion incarcat cu 20 de tone azotat de amoniu ambalat in saci dubli din plastic, s-a rasturnat in comuna buzoiana Mihailesti si a sarit in aer.
Vehiculat de ceva vreme ca o varianta mai buna decat deputatul Laurentiu Mironescu, popularitatea lui Onaca a rasturnat in cateva luni calculele facute de democrat-liberalii constanteni, impunandu-se ca un candidat aproape obligatoriu, datorita scorurilor foarte bune pe care le-a obtinut in sondajele comandate de toate partidele politice.
Partidele politice care au avut candidati la alegerile pentru PE au cheltuit in campania electorala pentru scrutinul din 25 noiembrie 2007 circa 22 milioane lei, in timp ce veniturile declarate ale acestora au fost putin peste jumatatea acestei sume, potrivit Autoritatii Electorale Permanente.
Sfarsit de saptamana incarcat la Biroul Electoral Judetean (BEJ), unde pare ca s-a rasturnat caruta cu contestatii. Problemele au aparut imediat dupa completarea BEJ cu membrii partidelor politice.
In acest Guvern sunt multe persoane care s-au aflat in compozitia acelui Executiv care a fost rasturnat, in Parlament, prin motiune de cenzura.
Sa ne amintim ca Emil Boc avea 18% incredere in momentul cand a fost rasturnat Guvernul. Nici oameni ca Videanu, Blaga, Berceanu si Udrea nu se bucura de o mare simpatie printre oameni.
In schimb, PDL merita sa se franga la fel ca PNTCD pentru harnicia cu care a rasturnat singur ceea ce a promis electoratului ca alternativa la opera magna scrisa cu litere penale de PSD si regimul Adrian Nastase:
Zeci de persoane au fost ranite, iar alte patru au murit joi dimineata la Tulcea, dupa ce un autobuz s-a rasturnat de pe un dig care face legatura cu zona industriala a orasului.
Fusese rasturnat un sistem totalitar si doar FSN a putut organiza o Adunare Constituanta care a pus bazele Constitutiei. Rolul Frontului Salvarii Nationale a fost crucial in acei ani.
google-analytics.com