Cautare

137 de rezultate pentru "rasturnat" (2.91 secunde)
O autospeciala de la Sectia de Pompieri Tecuci a luat masuri pentru asigurarea masurilor PSI, dupa ce pe o strada din municipiul Tecuci s-a rasturnat un rezervor de plastic ce continea 1.000 de litri de motorina, a anuntat purtatorul de cuvant al ISU Galati, Eugen Chirita.
Omul a cumparat 1.000 de litri de motorina, de la o benzinarie din Tecuci, insa a pierdut mai mult de jumatate din cantitate, dupa ce containerul in care o transporta i s-a rasturnat pe sosea.
O barca care participa la o competitie de rafting pe raul Jiu s-a rasturnat, iar ISU Gorj a intervenit la fata locului.
Un adolescent de 15 ani, care conducea cu viteza un automobil, a pierdut controlul volanului si s-a rasturnat pe marginea drumului.
O soferita din Cluj a pierdut controlul volanului, a zburat pe sensul opus si s-a rasturnat
Doi tineri din Viisoara s-au rasturnat cu Toyota in care se aflau. ... Verificarile la fata locului au aratat ca masina a derapat intr-o curba deosebit de periculoasa, a intrat pe contrasens si s-a rasturnat.
Un TIR cu fructe si legume din Turcia s-a rasturnat pe o sosea din Ramnicu Sarat, iar oamenii din apropiere au furat toata marfa imediat ce soferul a parasit locul accidentului.
Un sofer incepator, de 18 ani, si amicul sau au scapat ca prin minune, dupa ce s-au rasturnat cu masina de mai multe ori.
Politistii din cadrul IPJ Dolj au comunicat ca duminica dimineata, in jurul orei 5.30, Emilia Ratoiu, de 35 de ani, din Dabuleni, in timp ce conducea un autoturism Mazda pe DN 54A dinspre Corabia catre Bechet, in apropierea localitatii Calarasi a pierdut controlul directiei, a intrat pe contrasens si s-a rasturnat in afara drumului.
Trei persoane au fost ranite, intre care una grav, sambata seara, in urma unui accident produs la intrarea in satul Agarbiciu, judetul Cluj, dupa ce soferul unui autoturism a pierdut controlul volanului si s-a rasturnat cu masina intr-o prapastie, informeaza Mediafax.
Duminica trecuta, masina in care se afla Violeta Andrei, condusa de un tanar de 20 de ani, s-a rasturnat pe DN1, in localitatea Otopeni.
O autospeciala de politie s-a rasturnat intr-o intersectie din centrul orasului Targu Mures, dupa ce s-a izbit de un alt autoturism.
Grav accident la Brasov, soldat cu 4 morti si 22 raniti, dupa ce microbuzul in care se aflau s-a rasturnat 4 persoane si-au pierdut viata si 22 au fost ranite, dintre care 16 in stare grava, dupa ce microbuzul in care se aflau s-a rasturnat, in dreptul localitatii Persani din judetul Brasov, Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta instituind cod rosu de interventie, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Legume gratis pentru zeci de oameni, dupa ce un TIR s-a rasturnat intr-un sant, in zona padurii Starmina din judetul Mehenditi.
Din cauza conditiilor meteo nefavorabile, un TIR s-a rasturnat in localitatea Cristesti, judetul Iasi.
Rafalele puternice de vant au facut primele pagube in Moldova, acolo unde un TIR s-a rasturnat din cauza conditiilor extreme.
Mobilizare de forte, duminica seara, pentru salvarea unor oameni care s-au rasturnat cu barca in apele raului Mures, in zona localitatii Periam Port din Timis.
Este adevarat ca victoria lui Basescu a rasturnat si aici situatia, transformand UDMR din primadona in pion secund, ajuns in siajul PUR.
Cuvantul lui Leiba este lege, astfel incat poporul roman, care de mult si-a rasturnat regii, asteapta si in prezent sa-i fie restituit propriul Tezaur.
In lumea sa, un lider politic poate fi rasturnat printr-un puci organizat de "agenturile dusmaneā€ - finalizat cu o fuga peste granita sau cu o salva automata langa un zid de cazarma, in functie de norocul nefericitului - dar in nici un caz pe cale demoratica - notiune complet lipsita de sens pentru un fost secretar de partid judetean si fost activist de frunte al PCR.
google-analytics.com