Cautare

3546 de rezultate pentru "radu popa" (3.33 secunde)
"Marul discordiei" il reprezinta un mandat de consilier local, conservatorii galateni dorind ca Gabriel Constantinescu sa fie numit ales municipal in locul lui Marian Popa, care a devenit consilier local independent dupa ce si-a dat demisia din partidul pe lista caruia a castigat fotoliul respectiv.
Desi pana acum cateva zile fostul consilier local Marian Popa era in postura de presedinte inca nenumit al Organizatiei Judetene a Partidului National Taranist Crestin Democrat, lucrurile au luat o turnura mai mult decat neasteptata pentru ca, in urma discutiilor purtate la Bucuresti intre presedintele filialei Judetene a PNTCD, Constantin Telegan, Marian Popa si liderul PNTCD, Marian Petre Milut, s-a hotarat ca Popa poate reveni in organizatia taranista de la Galati, dar pe functia de prim-vicepresedinte.
"Radu Popa vroia ca PP-DD sa se alieze cu USL.
Vicepresedintele PC, Nicolae Popa, a anuntat ca a demisionat din PC pe motiv ca numele sau a fost asociat a€žin tot felul de combinatii dubioasea€œ in legatura cu disidentii din partid, iar liderul conservatorilor, Dan Voiculescu, nu a vrut sa dezminta acest lucru.
Dupa ce Marian Popa a spus ca va reveni in PNTCD pe o functie de conducere doar daca va primi o oferta de la nivel central, se pare ca centrul il vrea sef peste taranistii galateni.
Radu Beligan. ... Radu Beligan a infruntat senectutea si a demonstrat acest lucru si in 2013. ... In acest an Radu Beligan a mai scos o carte. ... Si mai spune Radu Beligan: ... Radu Beligan isi sustine colegii, in special pe cei tineri.
Presedintele PSD, Mircea Geoana, a declarat, miercuri, ca se asteapta ca PNL sa nu isi desemneze candidat la alegerile partiale pentru colegiul de deputat din in Sectorul 4, in locul lasat vacant de Daniela Popa, pentru a respecta astfel o intelegere explicita parafata de PSD si PNL la nivelul Bucurestiului.
Conducerea Bursei Române de Marfuri (BRM), în frunte cu actualul director general, Radu Popa, i-a dat în judecata pe fostul presedinte-director general al BRM, Mircea Filipoiu, si pe fostul director economic, Cornelia Sava, cei doi fiind acuzati ca ar fi prejudiciat BRM cu 109.863 de lei. În urma unui Raport de audit efectuat de Group Expert Consulting SRL si prezentat actualei conduceri, BRM sustine, potrivit NewsIn, în actiunea depusa în instanta, ca, în perioada 2004-2007, Mircea Filipoiu a solicitat si încasat de la BRM "mai multe sume de bani, fie cu titlu de avans, fie prin alimentarea cardului, sume pentru care nu a prezentat documente justificative".
Liberalul Radu Bud a fost numit ieri, prin hotarire de guvern, in functia de prefect al judetului Satu Mare. Desi era cotat doar cu a treia sansa, Radu Bud a reusit sa-l determine pe premier sa-l numeasca prefect in baza relatiilor pe care le are cu seful Guvernului.
Cu acest prilej, pentru inceput, Ioan Marchis a trecut in revista stadiul implementarii programului SAPARD la nivel de regiune, dupa care si-a exprimat punctul de vedere cu privire la atitudinea prefectului Radu Bud, in contextul in care solicita cu insistenta ca directorii institutiilor descentralizate sa-si prezinte demisia, indiferent daca acestia ocupa functiile in urma concursurilor sustinute sau au fost numiti pe criterii politice, si fara sa tina cont de competenta si profesionalismul acestora.
Totusi, batalia cea mai interesanta se anunta intre prefectul de Salaj, Andrei Todea, si primarul de Zalau, Radu Capilnasiu, ambii candidand pentru fotoliul de presedinte executiv al organizatiei judetene a partidului.
Adrian Manolache, Sebastian-Ionut Cazacu si Corneliu-Vasile Popa lanseaza casa de avocatura Cazacu Manolache Popa. ... Cazacu Manolache Popa se diferentiaza de firmele de avocatura conventionale, rigid compartimentate si guvernate de ranguri si statistici, aplicand un model de business progresiv, care incurajeaza inovatia, transparenta si sinergia cu clientul.
Sora mea, Luciana Popa, actrita (a avut o emisiune de shopping si a terminat Stiinte Politice), a plecat definitiv in America in 2012. ... Romancele sunt fashioniste", ne-a spus Ioana Popa.
"Nu-i nimic, il vei primi de la Radu Beligan", a replicat, glumind, Ion Caramitru, presedintele UNITER.
Radu Sarbu, ales presedinte PNTCD la Congresul extraordinar din 24 august, a declarat marti ca "fosta conducere" a partidului "nu reprezinta o tabara, ci o pana" si ca asteapta o decizie a instantei judecatoresti pentru a prelua, cu ajutorul "portareilor", sediul central.
Noul prefect al judetului Satu Mare, Radu Bud, a fost instalat oficial in functie simbata, in cadrul sedintei Comisiei Consultative la care a participat ministrul UDMR al Tehnologiei si Comunicatiei, Nagy Zsolt.
Constantinescu, Ilie Tanasache, Radu Bogdan si Gheorghe Atanasiu. ... Pe de alta parte, saptamanalul independent Expres Magazin apare la 24 iulie 1990, cu Cornel Nistorescu - director general, si Radu Budeanu - redactor-sef. ... Redactor-sef la aparitie a fost Radu Cismasanu, pentru primele patru numere.
Constantinescu,Ilie Tanasache, Radu Bogdan si Gheorghe Atanasiu. ... - Saptamanalul independent Expres Magazin apare la 24 iulie 1990, cu CornelNistorescu - director general, si Radu Budeanu - redactor-sef. ... Redactor-sef la aparitie a fost Radu Cismasanu, pentru primele patru numere.
Secretarul general al Guvernului, Radu Stroe (foto, dreapta), se afla in incompatibilitate de functii, el fiind si presedinte al Comisiei parlamentare de control a SRI.
Consilierul local independent Marian Popa se afla in pericol de a-si pierde locul din legislativul local. Dupa cum se stie Popa a fost ales consilier pe listele PUR, transformat in PC.
google-analytics.com