Cautare

152 de rezultate pentru "psiholog" (3.49 secunde)
Simona Ciff, psiholog clinician, a lansat pe blogul Top Psy. ... Psihoterapeut specializat in terapii cognitiv comportamentale, Simona Cif transmite un mesaj incurajator cu sloganul "Fii propriul psiholog!":
Sunt si cazuri de paciente care nu sunt informate, mai sunt si pacientele care se simt jignite atunci cand sunt sfatuite sa consulte un psiholog sau un psihiatri", subliniaza dr. ... Iar in momentul in care ea primeste aceasta veste alaturi de ea, in cabinet, sa fie un psiholog.
Intre oamenii de stiinta invitati au fost doi astronomi bine cunoscuti (fiecare avand un asteroid purtand numele sau), un chimist nuclear de la Comisia pentru Energie Nucleara, un medic de medicina aerospatiala, care este, de asemenea, si reprezentant al ONU, un fizician, un psiholog militar si un psiholog al fortelor aeriene.
Deci, de trei ori platit un serviciu lunar pentru a deconta trei sedinte de terapie cu psiholog, logoped sau kinetoterapeut.
Oana Nascu, psiholog, psihoterapeut: ... Cred ca e important sa amintesc faptul ca, provenind dintr-un alt sistem, cel sanitar (fiind medic la baza si apoi psiholog), aveam o anumita viziune asupra ingrijirii copiilor.
De 15 ani, Martin Szalai din Targu-Mures, este psiholog scolar. De zece ani, Martin este psihoterapeut, avand specializari in psihoterapia familiei, psihodrama, formari ce il ajuta in intelegerea comportamentulului copiilor si a mediului/familiei din care provine.
Nu iese bine deloc Agresivitatea aratata in ultima perioada de presedintele Klaus Iohannis i-a atras atentia renumitului psiholog Hanibal Dumitrascu.
Acum, mama sa, Gabriela Iorgulescu, de profesie medic psiholog, a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj dur, dar la scurt timp l-a sters, conform site-ului ziaristii.com.
Din cauza problemelor pe care le-a avut, Cristina Spatar a apelat la psiholog. Vedeta a vorbit, pentru prima data, despre sedintele care au ajutat-o sa depaseasca cumpana din viata ei.
Si, la acest capitol, nu pot sa nu ma gandesc ca, la noi, unele echipe nici psiholog nu au!
In afara de faptul ca Lili Fedorca este cantareata, ea este si psiholog. ... Manuela mi-a zis ca as fi foarte buna ca psiholog.
Ildiko Gabor -Foarta, psiholog, traducator; Dr. Monica Ghetz, scriitor; Marius Ghilezan, scriitor; Dr. Cristian E. Ghita, cercetator post-doctoral, Universitatea din Bucuresti;
Piramida disperarii Doina Patrascu, psiholog cu state vechi de serviciu, spune ca afacerea piramidala "Delphin" este construita in asa fel incit sa speculeze la maxim momentul psihologic creat artificial.
Mircea Geoana, presedintele PSD, si-a exersat abilitatile de psiholog si portretist literar luni seara, in cadrul unei emisiuni televizate. El a prezentat calitatile si, uneori, defectele unora dintre colegii sai de partid.
Desigur, oamenii ar trebui sa lucreze cu clinicieni care sa-i trateze pentru a obtine o sanatate mintala buna, cat sa se preocupe de simptomele bolii de care sufera, dar iesirea afara, sportul si activitatile concentrate pe obiective specifice, toate s-au dovedit ca reduc din unele simptome asociate anxietatii, depresiei si altor boli mentale, spune Ben Michaelis, psiholog clinician, citat de International Business Times .
cine nu-si poate depasi tristetea, cine se teme ca va deveni depresiv ar trebui neaparat sa aiba o discutie sincera cu medicul sau de familie, ori sa se adreseze unui psihiatru sau psiholog.
De formatie psiholog clinician si psihoterapeut, Andreea Denes prezinta la TvH emisiunea "Laboratorul emotiilor", in fiecare sambata, la ora 9.00.
Supravietuitoarele cancerului de san pot beneficia de ajutorul unui psiholog cu experienta in astfel de cazuri. De asemenea, se recomanda si inscrierea in grupurile de suport pentru ameliorarea acestor traume psihice.
psiholog, asistent social, asistenta de psihiatrie, deoarece tulburarea poate afecta mai multe arii ale vietii. Poate exista, de asemeni si un manager de caz care se va asigura ca pacientul obtine cel mai bun tratament si ca ingrijirea acestuia este bine coordonata in cadrul echipei.
French este un psiholog britanic specializat in psihologia credintelor si experientelor paranormale, precum si in domeniile cunoasterii si emotivitatii. Este seful unitatii de cercetare in psihologia anomaliilor de la Universitatea din Londra, Colegiul Goldsmiths, si apare in mod regulat in mass-media ca expert in testarea cazurilor pretins paranormale.
google-analytics.com