Cautare

6145 de rezultate pentru "procesul intentat ministerului educatiei" (3.84 secunde)
Trecand insa la prezenta fostului inspector scolar general Petrica Miu, respectiv a fostului inspector general adjunct Constantin Caracoti, la conferinta de presa, acestia au declarat ca si-au da demisia de la conducerea Inspectoratului Scolar Judetean atat pentru ca nu sunt de acord cu politica noului ministru al Educatiei si Cercetarii, dar si din cauza ultimului control al MEdC in cadrul ISJ Constanta.
Prin rectificarea bugetara aprobata de Executiv miercuri, cele mai mari fonduri, de peste un miliard de lei fiecare, se aloca Ministerelor Transporturilor, Educatiei si Sanatatii. ... Ministerului Transporturilor i se aloca cei mai multi bani, 1,7 miliarde de lei.
a decis ieri suplimentarea bugetului Educatiei pe 2006, atat cu sumele rezultate din a€žinghetareaa€œ bugetelor Camerei Deputatilor si Senatului la nivelul celor din 2005, cat si cu sumele retinute din bugetele destinate Serviciilor secrete.
Inspectorul sef al ISJ Constanta, Petrica Miu, sustine ca nota primita, miercuri, din partea Ministerului Educatiei, prin care inspectoratele scolare sunt solicitate sa ia masuri pentru incadrarea in limitele cheltuielilor cu personalul, nu este o noutate. "De 20 de ani, Ministerul Educatiei trimite astfel de note catre inspectorate.
Bugetul Educatiei se majoreaza pina la 4,3 % din PIB Bugetul educatiei va fi majorat cu 1.800 de miliarde de lei vechi. ... in aceste conditii bugetul alocat Ministerului Educatiei pentru anul 2006 va fi de aproximativ 4,3% din Produsul Intern Brut.
Anul 2008 ar putea aduce o majorare mai substantiala a salariilor profesorilor, asa cum au anuntat atit reprezentanti ai Ministerului Educatiei si Cercetarii, cit si ai federatiilor sindicale din invatamintul preuniversitar.
O posibila explicatie a testarii pentru ciclul primar pe care adesea reprezentanti ai Ministerului Educatiei o dau, ar fi rezultatele dezastroase inregistrate la Bacalaureat in ultimii ani. ... Atentionez Ministerul Educatiei ca nu trebuie sa inventeze examene si testari de dragul acestora.
Ministrul Educatiei, Ecaterina Andronescu (foto), a declarat ca, pana la sfarsitul acestei luni, va demara discutiile cu specialistii si factorii interesati pentru realizarea unui pachet de legi ale educatiei, care sa abordeze global sistemul de invatamant preuniversitar si cel superior.
Emil Boc a sustinut apoi ca aplicarea ordinului emis de ministrul Educatiei ar fi produs politizarea numirilor in scoli si ar fi "dus de rapa" reforma din sistem. "I-am spus ministrului Educatiei sa nu puna in aplicare acest ordin.
Puterea si Opozitia s-au contrat pe un amendament la legea Educatiei care prevedea ca geografia si istoria romanilor sa se predea in limba romana. ... legea Educatiei.
Presedintele Senatului, Mircea Geoana, a depus ieri la Curtea Constitutionala (CC), sesizarea referitoare la Legea educatiei, reclamand un conflict juridic de natura constitutionala cu Guvernul.
Judecatorii de la Curtea Constitutionala au decis, in urma cu putin timp, ca asumarea raspunderii Guvernului Boc asupra Legii Educatiei este neconstitutionala. Astfel, motiunea de cenzura care a fost depusa de catre Opozitie, impotriva Guvernului Boc pe tema asumarii raspunderii asupra Legii Educatiei Nationale nu mai are obiect.
Curtea Constitutionala a publicat, vineri, motivarea deciziei referitoare la Legea Educatiei.
In 2012 vom dovedi aceeasi exigenta sporita fata de frauda", a spus ieri, pentru Mediafax, ministrul educatiei, Daniel Funeriu. ... Legea educatiei nationale a permis inclusiv acest lucru. ... El a subliniat ca Legea educatiei nationale "da resurse oamenilor si institutiilor de calitate".
Ministrul educatiei, Ioan Mang (foto), este verificat de Comisia de Etica de la Autoritatea Nationala pentru Cercetare Stiintifica, in urma unor sesizari de plagiat, au declarat ieri reprezentanti ai Autoritatii Nationale pentru Cercetare Stiintifica (ANCS).
"Curtea Constitutionala a admis, cu majoritate de voturi obiectia de neconstitutionalitate si a constatat ca dispozitiile Legii pentru modificarea si completarea Legii educatiei nationale nr.1/2011 sunt neconstitutionale", se arata intr-un comunicat al CCR.
Invatatoarea grevista Cristiana Anghel, ajunsa senator PC - a fost platita pe "drepturi de autor" de Antena 3 iar fiica ei a fost angajata consilier la Ministerul Educatiei Invatatoarea "grevista" Cristiana Anghel, ajunsa senator al Romaniei pe listele USL, este zilele acestea in atentia publicului dupa ce din declaratia ei de avere a reiesit ca, in perioada de protest civic, a fost platita "pe drepturi de autor" de postul Antena 3, al familiei Voiculescu.
"Avem una din cele mai mari rate de parasire a scolii inainte de incheierea invatamantului obligatoriu de 10 clase, respectiv de 18%", spunea de curand, intr-o emisiune la Antena 3, ministrul Educatiei Remus Pricopie. ... nivelul redus de educatie al parintilor si de constientizare a importantei educatiei;
Senatorul Haralambie Vochitoiu a sustinut o DECLARATIE POLITICA, intitulata "Reglementari legale si necesare, in domeniul educatiei, de care beneficiaza 3.242 de cadre didactice din Romania", pe care o puteti citi in continuare.
Ieri, a avut loc o infatisare in cazul procesului intentat de cele 26 de Camere teritoriale din 42 pentru stabilirea nulitatii sedintei prin care actualul presedinte al Camerei de Comert si Industrie a Romaniei (CCIR), Victor Babiuc, a fost reales.
google-analytics.com