Cautare

61447 de rezultate pentru "primarul din tuzla" (4.00 secunde)
Tribunalul Dolj a respins ieri doua recursuri formulate de Cornel Andrei, edilul din comuna Carna, judecat pentru abuz in serviciu, instigare la fals intelectual, uz de fals si instigare la fals in inscrisuri sub semnatura privata Judecatoria Segarcea a dispus pe 4 august mentinerea arestului preventiv al inculpatului, iar o zi mai tarziu, aceeasi instanta i-a respins primarului o cerere de eliberare sub control judiciar.
Primaria va cheltui in secret aproximativ 300 de miliarde de lei din bani publici pentru mult trambitata modernizare a centrului Craiovei, fara sa aiba avizele de mediu necesare.
Edilul comunei Tuzla, Constantin Florin Micu (foto), a demarat lucrarile pentru consolidarea malurilor situate in imediata apropiere a Marii Negre. Primarul localitatii doreste ca finalizarea activitatilor de consolidare sa se poata face cat mai repede posibil, numai ca acest lucru depinde si de proprietarii terenurilor aflate chiar pe coasta.
In urma cu o luna, Medgidia a fost zguduita de un scandal monstru, in care, la acea data s-a implicat si primarul Dumitru Moinescu, pentru aplanarea conflictului. ... Primarul Dumitru Moinescu, impreuna cu seful Politiei Medgidia, Lilian Buzea, sunt cercetati acum pentru infractiunea de favorizare a infractorului.
"M-a cautat primarul pe Facebook si Twiter. ... Primarul sectorului 5, Marian Vanghelie, a afirmat vineri seara, la Realitatea Tv, ca a primit o invitatie de la primarul Washington-ului, iar scopul vizitei sale este de a "capacita" personalitati si investitori americani sa vina in Romania.
Cu toate ca localitatile membre ale Asociatiei de Dezvoltare Intercomunitara a "Zonei Metropolitane Constanta" au fost stabilite inca din 2006 de Consiliul Judetean ca fiind Constanta, Navodari, Eforie, Ovidiu, Basarabi, Techirghiol, Mihail Kogalniceanu, Cumpana, Valu lui Traian, Lumina, Tuzla, Agigea, Corbu si Poarta Alba, Claudiu Tusac (foto), primarul Municipiului Mangalia a reusit sa atraga atentia presei cu o platforma-program impopotonata cu imagini copiate de pe internet dar si de proiecte-fantoma.
Cotidianul "Replica" a prezentat, in premiera, colegiile din judetul Constanta.
PSD si PD-L inca nu au liste clare, social-democratii declarand ca nu este nici o graba, ba chiar si-au aratat o eventuala disponibilitate de a primi si candidati de la Bucuresti, in timp ce pedelistii sunt putin in incurcatura atat din cauza numarului mare de doritori, dar si din cauza framantarilor interne.
Mai trebuie stiut ca din 33 de sectoare, in care se imparte plaja litoralului romanesc, 5 nu au primit nici un fel de oferta, ele nefiind atractive din punct de vedere economic.
Inspectorii din cadrul Inspectoratului Teritorial de Munca Constanta au verificat, in perioada 18 - 25 iule, 122 de angajatori de pe litoralul romanesc. ... Printre patronii care prefera sa angajeze persoane fara forme legale de munca se numara si Resit Taner, consilier local PNG din Tuzla.
Razvan Bancescu a spus ca cei 6 caini ridicati de pe proprietatea unei firme din zona Parcului Tei vor ramane in custodia ASPA pana la finalizarea anchetei, urmand sa se verifice daca sunt inregistrati.
Sapte oameni, printre care si trei copii, au fost salvati de pe un velier ramas blocat intre stanci, in apropiere de Capul Tuzla.
Craiova pierde toti banii pe care guvernul anterior i-a acordat pentru repararea drumurilor, din cauza consilierilor PSD, PNL si UNPR, care au facut tot posibilul sa nu-si dea votul pentru primirea acestei sume.
Pentru ca se apropie finalul primului an de mandat al primarilor din judetul nostru, cotidianul "Replica" va prezinta o radiografie a activitatii acestora, asa incat am solicitat parerea mai multor edili din judet cu privire la realizarile si nerealizarile inregistrate in tot acest timp.
Dar cum selectia oamenilor care patrund in administratia publica se face doar din punct de vedere politic, se pare ca aceasta a devenit un fel de gradina de profesii, iar cei alesi sa aduca localitatile la standarde europene trebuie sa puna in aplicare experienta dobandita ca bucatar, electrician, ofiter maritim, inginer sau, de ce nu, somer, experienta ce nu se dovedeste intotdeauna adecvata noii indeletniciri de primar.
Acesta a spus ca primarul s-a folosit de functie pentru a-i retroceda bunicului sau mort, Ion Mitru, un teren de cateva sute de metri patrati situat pe marginea drumului national Craiova-Caracal, drum ce va fi modernizat cu fonduri guvernamentale.
Primarul Craiovei, Antonie Solomon, a convocat o conferinta de presa pentru a anunta ca nu e el de vina pentru lipsa apei calde, aruncand vina pe SNLO, guvern, justitie si chiar Fondul Monetar International Dupa ce, miercuri, i-a dat afara din primarie pe ziaristii care venisera la usa cabinetului sau, pentru a-l intreba de ce s-a sistat furnizarea apei calde in jumatate din oras, primarul Craiovei, Antonie Solomon, s-a gandit totusi sa convoace ieri o conferinta de presa, pentru a-si "pune cenusa-n cap".
Candidatul PNL la Primaria Carcea sustine ca Valerica Pupaza, actualul primar pesedist al comunei, i-a rupt mandibula dintr-un pumn, dupa o cearta in plina strada Doljeanul Ion Vasile Stefan, de 37 de ani, candidat din partea PNL la functia de primar al comunei doljene Carcea, a ajuns marti seara la Spitalul de Urgenta Craiova cu dubla fractura de mandibula, dupa ce ar fi luat un pumn in fata de la contracandidatul sau de la PSD, actualul primar din Carcea, Valerica Pupaza, de 44 de ani.
Cariera ilegala din care se exploata nisip a bagat zazania intre primarul Marin Cioc si unii consilieri locali. ... Primarul localitatii Castranova, Marin Cioc, a intrat in conflict cu unii dintre consilierii locali.
Ministerul Administratiei si Internelor a luat decizia ca primarii care se implica in atragerea de fonduri europene pentru localitatile pe care le pastoresc sa primeasca un spor de 75% din salariul de baza.
google-analytics.com