Cautare

2647 de rezultate pentru "primaria crucea" (4.13 secunde)
Cea mai mare suma a fost donata de actrita Sandra Bullock care a oferit un milion de dolari pentru Crucea Rosie, in timp ce Kevin Hart a lansat o provocare online prin care a indemnat alte vedete sa doneze bani, scrie BBC News.
Laudabila initiativa celor de la Crucea Rosie. Pe scurt, constienta de faptul ca romanii nu stiu ce inseamna sa lupte impotriva dezastrelor, Crucea Rosie a lansat programul „Prevenirea Dezastrelor”, in incercarea de a educa populatia privind minimul de masuri de reducere a riscurilor.
De asemenea, Primaria Oltina va fi condusa de Gheorghe Chirciu (PNL), care a primit 858 voturi, Primaria Nicolae Balcescu de Viorel Balan (PDL), care a primit 1.320 voturi, Primaria Aliman de Gheorghe Topalu (PSD), cu 957 voturi, Primaria Pecineaga de Nicolae Stan, care a obtinut 851 de voturi, Primaria Cobadin de Cristian Telehoi (PSD), care a primit 2.378 voturi, Primaria Ciobanu de Ion Buciu (PSD), cu 1.172 voturi, Primaria Baneasa de Gelu Iordache (PSD) - fostul primar - care a obtinut 1.428 voturi, in vreme ce contracandidatul sau, Ion Marin (PNL) a primit 1.402 voturi.
Primaria Craiova a pierdut prima batalie pentru casa de pe strada Imparatul Traian, vizavi de Jandarmerie, revendicata de un mostenitor al boierilor Viisoreanu. ... Primaria Craiova le-a respins cererea fara sa stea prea mult pe ganduri, pe motiv ca imobilul nu putea fi restituit, deoarece fusese preluat fara titlu valabil.
Intre timp, a aflat si primaria urbei ca barbatul are o proprietate acolo si vrea sa il execute silit daca nu-si plateste impozitul la municipiu, in termen de 15 zile. ... Gheorghe Radulescu s-a inregistrat la Primaria comunei Carcea ca platitor de impozite.
Policlinicile sociale care functioneaza in cadrul Directiei Generale de Asistenta Sociala a Municipiului Bucuresti, modulul de asistenta la domiciliu inceput acum cativa ani si pus in practica de catre doamna director Mariuca Ivan, prin fundatia Crucea Alb- Galbena, pentru Primaria Generala, au convins foarte multe persoane ca se gandeste cineva si la ei, ma refer la oamenii batrani aflati in nevoie.
Romania Libera publica un articol despre dorinta PDL de a cuceri Primaria Capitalei folosind atuurile unei femei celebre. Articolul este intitulat "Elena Udrea intra in cursa pentru Primaria Capitalei" si il puteti citi in continuare.
acesta a pierdut fara drept de apel Primaria Medgidia si in mod normal ar trebui sa ocupe functia de consilier judetean. ... Victor Manea (fost consilier judetean, candidat la Primaria Constanta), Constantin Matei (directorul general al APC Constanta) si Ovidiu Cupsa (directorul general al Administratiei Canalelor Navigabile).
Primaria Municipiului Bucuresti, PROEDUS â€" Centrul de Proiecte EducaÈ›ionale si Sportive pentru Copii si Tineret, Ministerul Tineretului si Sportului, Federatia Romana de Atletism, Comitetul Olimpic si Sportiv Roman, Compania Nationala Aeroporturi Bucuresti, Ministerul de Interne, SMURD, AIMS, Waze, Pro Motion.it ONG-uri prezente la Semimaratonul Bucuresti:
Ca de fie care data, si in acest an, sarbatoarea este organizata de Primaria Calarasi. ... La ora 11:00, in Parcul Central, la Crucea Marinarilor, se va oficia o slujba de pomenire in memoria eroilor martiri. ... depunerea coroanelor de flori la crucea marinarului din Parcul Central;
Craiova este stat in stat, fapt pentru care primaria si-a creat propriile legi care nu tin cont de reglementarile emise de Guvernul Romaniei. ... Primaria Craiova invoca doua acte normative care reglementeaza amplasarea panourilor publicitare, dar pe care nu le respecta.
Negocierile dintre autoritati au esuat rand pe rand, Primaria Craiova invocand un Plan Urbanistic General (PUG) din 2000, care nu este altceva decat o "viziune urbanistica" a extinderii localitatii, fara nici o putere de delimitare administrativ-teritoriala, dupa cum a recunoscut chiar arhitectul-sef al Doljului, Dumitru Cernatescu.
Piedone nu vrea sa plece de la Primaria Sectorului 4 PC, nevoit sa ramana cu USL. Voiculescu se agata de Oprescu Dupa ce Cristian Popescu "Piedone" a spus "pas" propunerii de a candida la Primaria Capitalei, conservatorilor nu le-a ramas decat sa-l sustina pe Sorin Oprescu.
Mai multe firme de asigurari au dat in judecata Primaria Craiova si solicita plata de daune pentru masinile clientilor asigurati Casco care si le-au distrus in gropile nesemnalizate de pe drumurile de care raspunde municipalitatea.
Megamallul Colosseum va avea sosea cu patru pasaje subterane construite de Primarie Primaria Capitalei este partenera de afaceri cu dezvoltatorul centrului comercial Colosseum. ... Parteneriatul dintre Primaria Capitalei si Nova Imobiliare a devenit oficial la 30 iunie 2010 cand a fost aprobat si de Consiliul General al Municipiului Bucuresti.
"Nu incepe nici o sedinta fara crucea acolo!", a precizat Becali. ... (...) Crucea asta va fi marturie la fiecare adunare, consiliu sau congres al partidului", le-a explicat liderul PNG subalternilor de la partid si ziaristilor.
Ziarist apoi preot, cercetat penal in 7 dosare, devenit comisar general al unei struto-camile nonguvernamentale alintata Comisariatul pentru Societatea Civila (CSC), avocat, mason, realizator de televiziune, doctor in parapsihologie (?), decorat cu Crucea Dobrogei de catre IPS Teodosie, fin de cununie al lui Petre Roman, om de afaceri si militant pentru drepturile omului, toate la doar 33 de ani.
Cat priveste situatia din comuna Crucea, a fost amanata dezbaterea propunerii comisiei locale de preluare a suprafetei de 353 ha de la SC Pomicola SA Valu lui Traian, necesara pentru punerea in posesie a proprietarilor de teren pentru o verificare de catre o comisie alcatuita din specialisti si reprezentanti ai DADR, OCPI si ADS Constanta a starii de functionare a plantatiei si a situatiei juridice a terenului solicitat.
In aceeasi situatie se mai gasesc si unitatile scolare din Saraiu, Ciobanu - doua scoli de arte si meserii, respectiv din Crucea si Dulgheru.
Aceasta ne spune ca Gheorghe Mencinicopschi este resemnat si ca tot ce poate face familia este sa-si duca crucea. ... 'Daca vreti sa fiu vinovat, sunt vinovat, asta e, daca asa se vrea, nu avem ce sa facem, ne ducem crucea'.
google-analytics.com