REALITATEA.NET: CLIPE de COSMAR pentru sotia profesorului Mencinicopschi

Doina Mencinicopschi, sotia reputatului profesor condamnat la 8 ani de inchisoare, ne vorbeste despre momentele de cosmar prin care trece. Aceasta ne spune ca Gheorghe Mencinicopschi este resemnat si ca tot ce poate face familia este sa-si duca crucea.
Familia profesorului Gheorghe Mencinicopschi trece prin momente cumplite. Condamnarea la 8 ani de inchisoare si sechestrul pus pe singura locuinta a sotilor Mencinicopschi a reusit sa-i doboare, scrie ziarulring.ro.
"Multi au plans cand au vazut ce i s-a intamplat, dar el i-a iertat pe cei care i-au facut asa ceva. S-a resemnat, a spus: 'Daca vreti sa fiu vinovat, sunt vinovat, asta e, daca asa se vrea, nu avem ce sa facem, ne ducem crucea'. Ce poti sa faci? Cu cine sa te bati? Ne-a nenorocit, ce sa mai facem? Acum sunt in proces civil de partaj, am probleme mari. Pentru ca mi-a luat jumatatea mea. Acum, pe mine de ce m-o fi bagat in toata povestea? Mai ales ca aceasta casa a fost luata pe banii parintilor mei si din banii pe un apartament unde stateam si pe care l-am vandut. Este o mare mizerie. Eu nu pot sa-i inteleg pe oamenii astia. Nu au venit sa ma dea inca afara din casa, dar nu poti sa stii niciodata cand pot veni. Probabil ca nu se va intampla, ca nu este confiscata casa, este numai sechestru pe ea. Si-asa mi-au evaluat-o la o suma de nici castelul Peles nu valora atat, 450.000 de euro, iar ea valoreaza 80.000 de euro, iar cu teren, 130.000 de euro. Nu stiu cum au facut aceasta evaluare si cine a evaluat-o", a spus Doina Mencinicopschi.