Cautare

1452 de rezultate pentru "pregatire profesionala" (3.48 secunde)
Ceferistii, "a doua armata a tarii" cum erau denumiti, au ajuns niste umiliti disponibilizati, dupa ani de pregatire profesionala. Sa stiti ca, daca unui medic ii trebuie 6 ani de invatatura pentru a profesa, un mecanic de locomotiva are nevoie de 5 ani de pregatire profesionala.
Pe Mogos il inteleg, asta este pregatirea lui profesionala. ... "Voi cere cursuri de pregatire profesionala.
Pe Mogos il inteleg, asta este pregatirea lui profesionala. ... "Voi cere cursuri de pregatire profesionala.
Un alt program a carui termen de depunere expira pe 29 august este "Acces si participare la formare profesionala continua - Continua sa te califici!". ... Tot pentru formarea profesionala se pot accesa finantari si in cadrul programului "Formare profesionala si sprijin pentru intreprinderi si angajati pentru promovarea adaptabilitatii".
Obiectivul general al proiectului il constituie cresterea adaptabilitatii, competitivitatii si cresterea abilitatilor practice ale studenților la Medicina Dentara, prin participarea la stagii de practica la nivel european si prin efectuarea unor vizite de studiu la institutii reprezentative pentru viitoarea lor meserie, precum si prin efectuarea unor activitati de consiliere si orientare profesionala, facilitandu-se, astfel, acumularea de noi cunostinte, dezvoltarea unor abilitati si aptitudini care să
- Consolidarea capacitatii de integrare socioprofesionala a 53 de persoane apartinand grupului tinta pe piata muncii si imbunatatirea calitatii vietii acestora, prin cresterea nivelului de pregatire profesionala si a numarului de persoane ocupate; ... - Servicii integrate prin informare si consiliere si servicii de formare profesionala;
Consolidarea capacitatii de integrare socioprofesionala a 47 de persoane apartinand grupului tinta pe piata muncii si imbunatatirea calitatii vietii acestora, prin cresterea nivelului de pregatire profesionala si a numarului de persoane ocupate; ... Servicii integrate prin informare si consiliere si servicii de formare profesionala;
informare, formare profesionala, mediere pe piata muncii, consiliere profesionala si antreprenoriala, calificari si vizite de lucru in Spania.
Echilibrul dintre viata profesionala si cea personala este o tema sensibila, careia i se acorda tot mai putina importanta. ... Nu mai putin adevarat este si faptul ca angajatii trebuie sa pastreze un echilibru intre viata profesionala si cea personala.
La preselectie se pot prezenta numai persoanele care au diploma de calificare pentru meseriile de gradinari (calificare profesionala de agricultor), lacatusi, mecanici (cu experienta in industrie, calificare profesionala de mecanic sau cu experienta in masini cu comanda numerica), mecanici agricoli, electricieni (calificare profesionala incheiata ca electrician), tinichigii (cu experienta in montarea si repararea acoperisurilor), timplari calificati, zugravi-vopsitori calificati, lacuitori calificati, macelari (calificare profesionala de macelar).
AJOFM isi propune ca in urmatoarea perioada de timp sa atraga 715 cursanti in programele de formare profesionala. ... Programe de formare profesionala la discretie Nici de programe de perfectionare nu duc lipsa bihorenii, doar ca numarul acestora nu este intotdeauna multumitor.
Un alt proiect de unde se poate obtine aceeasi finantare este "Formare profesionala si sprijin pentru intreprinderi si angajati pentru promovarea adaptabilitatii", care are drept scop cresterea gradului de adaptabilitate si de mobilitate al angajatilor, promovarea formelor flexibile de organizare a muncii, a formarii profesionale specifice si asigurarea sanatatii si securitatii la locul de munca.
TVR e un viespar si in anumite unghere, chiar o cloaca, un mic colos putred de coruptie - morala, profesionala, chiar penala.
Societatea Romana de Pneumologie, impreuna cu Institutul de Pneumoftiziologie "Marius Nasta" si SIVECO Romania SA, in calitate de parteneri, implementeaza proiectului strategic "Calitate in serviciile medicale de pneumologie prin formare profesionala continua si flexibilitate organizationala", cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 - 2013, in baza Contractului de finantare cu numarul de identificare POSDRU 81/3.2/S/58451.
Acesta doreste sa promoveze femeile si dezvoltarea lor profesionala, prin incurajarea schimburilor de experienta intre membrii comunitatii medicale. ... utilizatorii isi pot completa profilul in mediul online, beneficiind de oportunitatea de a-si creste propria vizibilitate pe piata de sanatate si oferind colegilor, prietenilor si angajatorilor o imagine profesionala corecta.
In actuala forma, procesul de invatamant si formarea profesionala nu sunt adaptate cerintelor actuale necesare integrarii profesionale eficiente a tinerilor, in conditiile ciclurilor economice si cererii din piata fortei de munca.
Un proiect care are ca obiectiv facilitarea accesului la ocuparea unui loc de munca pentru 1.000 beneficiari someri, someri de lunga durata, persoane aflate in cautarea unui loc de munca sau persoane inactive, prin programe de formare profesionala gratuite, activitati de informare, consiliere si mediere profesionala, a fost lansat joi la Bucuresti.
Sub conducerea acestora, SPP-ul a fost supus in mod constient unei actiuni concertate de disolutie institutionala, fiind indepartati profesionisti loiali institutiei si atasati totodata valorilor democratiei, si inlocuiti cu incalcarea prevederilor Legii 80/1995, articolul 84, alineatele a si b, cu cadre militare cu un trecut indoielnic si conexiuni in mediul grupurilor de interese nelegitime, provenite din Jandarmerie si Politie, fara experienta si pregatire in domeniul de activitate al SPP.
„Va garantez ca sinteti independenti“ Totodata, presedintele tarii a aratat ca magistratii au un portofoliu de pregatire atit de inalt din punct de vedere al diplomelor pe care le au, incit este de necrezut ca se pot atinge performante in domenii de restructurare - care vizeaza mineri, ceferisti, muncitori de toate categoriile -, iar justitia, care este formata suta la suta din oameni cu un inalt grad de intelegere, este mult ramasa in urma celorlalte sectoare.
Subiectul discutiilor il constituie cursurile Institutului National de Pregatire si Perfectionare a Avocatilor, a caror absolvire ar echivala pentru unii cu obtinerea definitivatului in avocatura, in timp ce altii sustin exact contrariul Confuzia a pornit chiar de la reprezentantii Institutului de Pregatire si Perfectionare a Avocatilor (IPPA), care au comunicat in teritoriu ca absolvirea cursurilor amintite nu le-ar da dreptul stagiarilor sa profeseze ca avocati definitivi, urmind sa poata face acest lucru la finele celor doi ani de stagiatura.
google-analytics.com