Cautare

1350 de rezultate pentru "populatia" (3.95 secunde)
Populatia si bogatia Pamantului vor scadea pana in 2020! ... Pana in 2020, jumatate din rasa umana va trai in tari unde natalitatea va scadea sub rata mortalitatii si prin urmare populatia va scadea.
La nivelul anului 2010, 4 miliarde de persoane (60% din populatia planetei) detineau un telefon mobil, iar 12% dintre acestea aveau telefoane inteligente (a caror rata de penetrare creste cu mai bine de 20% in fiecare an).
Peste 80% din populatia Romaniei si 97% din populatia urbana se poate bucura de serviciile 4G de la Orange. Operatorul are acoperire 4G in peste 6400 de localitati de la noi din tara.
Istoric In secolul I i.Hr., coloniile au fost pentru prima oara ocupate de trupeleImperiului Roman, dar la scurt timp populatia zonei, formata din greci, sciti si geti s-a rasculat.
Chiar medicii afirma ca, in cea mai mare parte, populatia marilor orase doarme prost. Un lucru de altfel foarte adevarat.
As dori sa subliniez inca de la inceput ca Judecatoria in cauza deserveste aproximativ 65.282 de persoane, reprezentand 39,9% din populatia judetului Tulcea, exclusiv populatia din municipiul Tulcea.
De data asta, nu din cauza rezultatelor slabe care scandalizeaza populatia, ci din cauza fraudelor violente care scandalizeaza tot populatia!
Proiectul se incadreaza in Operatiunile orientative :"Dezvoltarea programelor integrate pentru formare, ocupare si alte masuri de sprijin pentru populatia din zonele rurale, care urmaresc reducerea agriculturii de subzistenta" si "Promovarea programelor care sprijina si incurajeaza demararea afacerilor in activitati nonagricole".Obiectivele specifice au fost - (1) Dezvoltarea unui sistem modern de consiliere si orientare profesionala sustinut de o platforma on-line a 105 de persoane din mediul rural, din localitati din judetul Giurgiu.
Aproximativ 15% din populatia lumii sufera de o forma a dizabilitatii, conform unui raport al Organizatiei Mondiale a Sanatatii. Oamenii cu dizabilitati, mai ales cei cu probleme de comportament, sunt deseori marginalizati de ceilalti.
Aproximativ 15% din populatia lumii sufera de o forma a dizabilitatii, conform unui raport al Organizatiei Mondiale a Sanatatii. Oamenii cu dizabilitati, mai ales cei cu probleme de comportament, sunt deseori marginalizati de ceilalti.
Populatia autohtona de aici era alcatuita din pastorii munteni (mocanii) si taranii moldoveni. ... Populatia galitiana care constituie mai putin de 10% din totalul populatiei confeseaza crestinismul in varianta sa greco-catolica (acestia pastrand ritualurile ortodoxe, recunosc suprematia Vaticanului si cultul Fecioarei Maria).
Populatia rusofila din Crimeea striga dupa "mama Rusie" si refuza sa recunoasca autoritatea unui Kiev care sfideaza Moscova. ... Aici, "roman" si "moldovean" sunt cele mai grele ocari aruncate de populatia rusofila in obrajii obligati sa vorbeasca ruseste.
peste o treime din populatia adulta a Romanei se confrunta cu probleme de greutate in exces. La nivel mondial, specialistii estimeaza ca peste 1,5 miliarde de adulți sunt supraponderali, iar 500 de milioane sufera de obezitate (conform OMS 2008).
Conform statisticilor mondiale, in fiecare secunda, populatia urbana creste cu 2 persoane. ... 27% din populatia urbana din lumea intreaga nu beneficiaza de sisteme de alimentare.
PREDATORR mai arata ca 2/3 din populatia tarii este supraponderala sau obeza. ... Aceasta amenintare face necesar un screening pe anumite criterii, in prima linie plasandu-se populatia de peste 45 de ani (in special barbati) supraponderala si obeza.
Eco-Rom Ambalaje implementeaza si dezvolta in Romania un sistem de colectare separata a deseurilor de ambalaje ce vizeaza atat agentii economici, cat si populatia, si care contribuie semnificativ la realizarea tintelor de colectare si reciclare impuse Romaniei de catre Uniunea Europeana.
In realitate, un procent de 2,28% din populatia masculina are un penis anormal de mic, se arata in studiu - si acelasi procent il are neobisnuit de mare.
15,9% din populatia cu varste intre 60 si 79 de ani are boala cronica de rinichi. ... Aproximativ 80% din populatia adulta are o forma de displipidemie, explica prof.
Obiectivul marcarii acestei zile este de a sensibiliza populatia atat in privinta potentialului pentru o cooperare extinsa, cat si asupra solutiilor la provocarile cu care se confrunta managementul resurselor de apa, avand in vedere cresterea cererii de acces la apa si la serviciile specifice.
Magda Marincovici) Doua treimi din populatia globului (5 miliarde de persoane) nu au acces la ingrijiri medicale securizate estimeaza un raport al Fundatiei The Lancet citat de BBC. ... Potrivit acestui studiu, 93% din populatia tarilor din Africa subsahariana nu au acces nici la serviciile medicale elementare.
google-analytics.com