Cautare

4015 de rezultate pentru "popescu irina" (3.17 secunde)
La fel ca si data trecuta, cand Geoana a fost zdrobit de actualul presedinte, Traian Basescu, presedintele Organizatiei Municipale a PSD Bucuresti, Dan Ioan Popescu, a apelat la un artificiu procedural.
Deputatul Dan Ioan Popescu si-a dat ieri demisia din PSD, la sase luni dupa ce s-a autosuspendat din functia de conducere pe care o detinea in cadrul acestei formatiuni politice.
Alegerea lui Dian Popescu in postul de presedinte al Organizatiei Municipale Targu Jiu a fost contestata de cativa colegi de partid.
Necioplitul Florin Popescu Am ascultat "cu mare interes" conferinta de presa sustinuta de Florin Popescu saptamana trecuta, dupa protestul consilierilor USL din CJD. ... Sunt si au fost oameni prea curati, prea patrioti, prea demni ca sa-i murdareasca un necioplit ca Florin Popescu.
Sportivul gratiat de Basescu, despre Popescu: "Mai bine face 3 ani de puscarie, decat ..." Ion Draica, fostul mare luptator gratiat de presedintele Traian Basescu, a vorbit despre campania lansata in favoarea gratierii lui Gica Popescu si a comentat sansele de reusita ale celor care il vor pe "Baci" liber.
Sub genericul campaniei "Mandru sa fii roman", in Jurnalul National a aparut un articol despre o personalitate marcanta a medicinei romanesti, academicianul Laurentiu Mircea Popescu, descoperitorul telocitelor, articol din care puteti citi in continuare a doua parte.
Pe de o parte, nu-i rau, avand in vedere ca deciziile fostului lider Ion Popescu (demisionar din fruntea organizatiei judetene pentru ca nu mai rezista, dar si pentru ca cei de la centru i-au sugerat) tindeau sa se transforme in dictatura curata.
Irina Braileanu a participat recent la expozitia de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie, cu noutati precum: ... Urmatoarea editie la care veti putea admira si achizitiona bijuteriile create de Irina Braileanu va fi Expo Cristal, intre 30 noiembrie si 2 decmebrie 2012.
Irina Braileanu participa frecvent la targurile de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie. ... Lumea cauta culoare si se dau bine pietrele colorate", ne-a spus Irina Braileanu care, de fiecare data, vine cu ceva nou.
Irina Braileanu a participat la targul de cristale si bijuterii de cristale organizat de Martisor la Muzeul National de Geologie.
Irina Braileanu participa in acest week-end la targul "I Love Hand-Made" organizat in curtea Palatului Sutu din Capitala. ... Imi plac targurile hand-made organizate in aer liber, dar nu imi plac cele organizate in cafenele", ne-a spus Irina Braileanu.
Irina Braileanu este o prezenta constanta a targurilor de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie. ... La editia din septembrie, Irina a venit cu:
Irina Braileanu a participat recent la targul Piata Taraneasca si Mester(Esti!) organizat in curtea Muzeului Taranului Roman, cu: ... Pe Irina Braileanu o puteti intalni la targurile Piata Taraneasca si Mester(Esti!), organizate in curtea MTR, dar si la targurile Job and Shop.
Irina Braileanu a participat recent la targul Piata Taraneasca si Mester(Esti!) organizat in curtea Muzeului Taranului Roman, cu: ... Pe Irina Braileanu o puteti intalni la targurile Piata Taraneasca si Mester(Esti!), organizate in curtea MTR, dar si la targurile Job and Shop.
Dar atunci când vad cum arata o locuinta la mansarda unui bloc devin interesati", a declarat Irina Radulescu, directoarea unei firme care se ocupa cu mansardarea în Craiova. ... În plus, confortul este sporit si, fiind constructii noi, sunt izolate si termic, si fonic", a spus Irina Radulescu.
Pe tabloul feminin de simplu vor fi prezente Monica Niculescu, Simona Halep, Sorana Cirstea si Irina-Camelia Begu, calificate conform pozitiei in clasamentul WTA. La dublu, Romania va fi reprezentata de perechile Irina-Camelia Begu/Monica Niculescu si Sorana Cirstea/Simona Halep.
Irina Suica, manichiurista-pedichiurista la salonul Diva Hair, precizeaza: ... De asemenea, alb, gri metalizat, auriu, negru, rosu", ne-a spus Irina Suica.
Irina Margareta Nistor, Ruxandra Ion si actorul Valentin Teodosiu vor face parte din juriu!
La 10 ani, Irina Columbeanu traieste dupa regulile unei adevarate vedete de calibru din show-biz-ul romanesc.
Alte pedepse Tot luni, magistratii au decis ca si fostul sef al Inspectoratului de Stat in Constructii Irina Jianu sa stea dupa gratii timp de 4 ani pentru spalare de bani in forma continuata si pentru participatie improprie la fals intelectual la legea contabilitatii, in forma continuata.
google-analytics.com